2018-05-30

Italija-demokratijos mirtis


2018 metų gegužės 27 diena Italijoje ir visoje Europoje yra istorinė. Tai diena, kai italai ir visi europiečiai turėjo progą įsitikinti, kad parlamentinė demokratija ir nacionalinis suverenitetas yra mitas, sugalvotas transnacionalinių bankų savininkų. Tą dieną visi pamatė, kad „laisvu ir demokratinių“ rinkimų rezultatai nieko nereiškia, kad piliečių valia galima manipuliuoti, ją galima ignoruoti ir anuliuoti.

Gegužės 27 dieną Giuseppe Conti, premjeras, paskirtas kovo 4 dieną laimėjusių rinkimuose partijų, judėjimo 5 žvaigždžių ir „Šiaurės lyga,“ nuvyko pas prezidentą Sergio Mattarellą, kad pateikti naujosios vyriausybės ministrų sąrašą. Kelių mėnesių derybų rezultatai buvo prezidento išmesti į šiukšlių dėžę. Neįtiko ekonomikos ministras Paolo Savona. Mattarela paaiškino tai tuo, kad Savona – euroskeptikas, demonstratyviai reiškiantis neigiamas požiūris į eurą, o tai sukelia nepasitikėjimą rinkose ir investoriams gresia praradimais.



Savona paskelbtame pranešime spaudai kvietė suformuoti Europos universitetus, sukuriančius bendrumo jausmą, kad ECB užsiimtų ekonomikos augimu, o ne infliacijos kontrole, kad būtų pusiausvyrą tarp ES institutų įgaliojimų, pasisakė už Europos federalizmą, Europos parlamento, EK ir Europos tarybos įgaliojimų ir funkcijų paskirstymą.

Italija patyrė milžinišką bankų valdomos ES ir JAV MIP spaudimą. „Spigel“ italus išvadino „išlaikytiniais“, dėl ko praėjusį savaitgalį Italijos atstovybė Vokietijoje įteikė oficialų protestą.

MIP italus ėmė maitinti propaganda, kad „prezidentas veikė savo kompetencijos ribose“. Iš tikrųjų Italijos konstitucija nenumato, kad prezidentas vertintų jam teikiamą vyriausybę, jis turi pritarti teikiamoms kandidatūroms.

Prancūzijos „Nacionalinio fronto“ lyderė Marin Le Pen ir Britanijos Nepriklausomybės partijos lyderis Neidželas Faradžas paereiškė: „Italijoje įvyko valstybinis perversmas“

Italijoje rinkėjų valia buvo sutrypta prezidento ir tarptautinio finansinio kapitalo.

Kas bus toliau? Nauji rinkimai?

O jeigu rezultatas bus toks pats. Briuseliui, Paryžiui ir Berlynui jau nepavyks šių rinkimų ignoruoti, arba jie galutinai sugriaus pasakas apie vakarų demokratiją.

Breksitas, Katalonija, AfD Vokietijoje, Vyšegrado ketvertukas. Praėjusią savaitę 154 Vokietijos ekonomistai laikraštyje „Franfurter Allgemeine Zeitung“ paskelbė straipsnį, kuriame kritikavo Prancūzijos prezidenta E. Makroną. Euro zonoje reformos neįmanomos, skaito Prancūzijos leidinys „politic“. Klausimas tik tai, ar krizė bus iki Europos parlamento rinkimų, ar po jų.

EE piliečiai dar kartą įsitikino, kad ją valdo stambūs finansai. Jie tokie stiprūs, kad gali primesti savo valią tautai perversmo keliu – be tankų ir kraujo praliejimo.



Europos komisaras Etingeris DW korespondentui pasakė, kad „rinkos ir prasti lūkesčiai išmokins Italijos rinkėjus nebalsuoti už populistines partijas rinkimuose“.

5 žviaigždžių judėjimas Europos Komisijos pirmininką Žaną Klodą Junkerį pareikalavo nedelsiant pašalinti Europos komisarą Etingerį iš užimamų pareigų.

Breitbart pažymi, kad 2015 metais, po finansų krizės Graikijoje pasakė: „negali būti jokių demokrainių rinkimų, neigiančių Europos sutartis“.

Gegužės 27 dieną demokratija ES numirė ir buvo palaidota, o globalistinės MIP ir toliau mums meluos apie jos puikią sveikatą.


Šaltiniai ir nuotraukos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą