2020-07-04

Holokausto Industrija prabilo Putino balsu. Raimondas Navickas


Kas nors dar mano, kad R.Vanagaitės išpuolis prieš A.Ramanauską-Vanagą buvo "netyčinė klaida"?
Kremliaus Agitpropas ir Holokausto industrija vienija jėgas. Bendromis pastangomis siekiama nepalikti lietuviams jokio heroiško naratyvo, jokių už mūsų tautos interesus kovojusių didvyrių - vietoje to įdiegiant kaltės kompleksą bei amžiną dėkingumą Armijai-Išvaduotojai.
Pastebėkite - jokių pagrįstų faktais pretenzijų dėl dalyvavimo taikių žydų žudymuose Jonui Noreikai-G.Vėtrai, Adolfui Ramanauskui-Vanagui ar Juozui Lukšai-Daumantui NĖRA. Nes ir negali būti.
Tačiau nuolat bandoma Lietuvos didvyrių vertinimo kartelę stumti vis aukštyn ir vis įžūliau reikalaujama mesti jų kaulus iš Panteono dėl kažkokių demagoginių insinuacijų.

Kuomet tai daro Kremliaus Agitpropas ir V.V.Putinas tragikomiškuose "istoriniuose straipsniuose" - tai viena, tačiau kuomet prie to prisideda Lietuvos tautinę mažumą atstovaujančios organizacijos vadovybė kartu su mūsų biudžeto lėšomis šeriamo fondo vadovybėje sėdinčiu JAV rabinu, dažnai siejamu su liūdno vardo Holokausto Industrija - vaizdelis jau kitoks.
Įdomu, ar mūsų valstybėje yra kokia nors institucija ar tarnyba, kuri suveda galus ir geba sudėti 1+1+1 tam, kad informuotu Vyriausybę bei politikus - su KUO jie turi reikalą ir KIENO INTERESUS atstovauja bandantys priversti perrašyti MŪSŲ istoriją pagal JŲ šablonus?
Ir jeigu yra - tai kodėl mes nematome spaudoje ar veiksmuose aiškių signalų tai publikai bei Lietuvos gyventojams, kad mes matome, kas slepiasi po jų kaukėmis ir kad nepasiduosime?. Kaip tai daro Lenkijos Vyriausybė.
O jeigu nėra tų tarnybų ar tiesiog politikams dar neužaugo tai, kas vadinama cojones, vadinasi tikimybė, kad Kremliaus Agitpropui bei Holokausto industrijos jungtinėms pajėgoms pavyks tai, ko jie siekia.
Nes lašas po lašo ir akmenį pratašo.
Jeigu nėra kam biudžetinių lėšų krano užsukti tiems, kas naudoja jas antilietuviškai veiklai..



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą