2020-07-01

Kaip afrikiečiai kultūriškai turtina Europą: vienas kepė gatvėje katę, o kitas traukinyje klupdė ir terorizavo moterį


Šiandien jie miesto gatvėse kepa kates, rytoj jie užsiims kanibalizmu?

Il Giornale liepos 1d. rašoma, kad Italijos mieste Campiglia Marittima, comuna del Livornese, sulaikytas negras, kuris gatvėje kepė jo užmuštą katę. Praeiviai nufilmavo šią sceną. Video „tapo virusiniu“ Facebook.




Žudyti namuose laikomus gyvūnus draudžia Italijos įstatymai. Praeivė moteris mėgino sugėdinti afrikietį, iškvietė policiją. Migrantas italei atsakė, kad jis nėra ES pilietis, neturi pinigų ir yra alkanas. Moteris atkreipė dėmesį į jo padėtą pakelį cigarečių ir pasakė: „jei tu būtum alkanas, nepirktum cigarečių, vargšas gyvūnas“.

Partijos „Lyga“ pirmininkas Matteo Salvini FB parašė: „Scena šokiruoja, žiauri ir siaubinga“. Subjektas, kepęs katę, jo žodžiais yra viešbučio svečias ir dalyvauja regiono migrantų priėmimo programoje. „Man pranešė, kad nusikaltėlis bus suimtas“, „jis nusipelno kalėjimo, ir, jeigu yra nelegalus migrantas, bus deportuotas“, - pasakė Salvini. Gyvūnų apsaugos organizacijos vadovė Elisabetta Aldrovandi nurodė: „Jei tai tęsis, nuo kačių ir šunų bus pereita iki kanibalizmo“.



Berlyno metro buvo terorizuojama moteris

Birželio mėnesį Berlyno metro traukinio vagone buvo įrašytas video, kuriame augalotas negras tyčiojosi iš jaunos moters, ją stumdė, tačiau niekas iš važiavusių keleivių jai nepadėjo.

Video prasideda scena, kai moteris klūpi prieš banditą, kuris ją baugina, įžeidinėja, keikia. Greta moters matomas jos šuo. Klūpanti moteris prašo vagone esančių keleivių jai padėti, tačiau tokių neatsirado. Prie moters pasilenkęs negras jai šaukia, kad „p..a jos motiną.“ Moteris meldžia pagalbos: „negalėtumėte jūs man padėti, prašau“ ir dengia veidą nuo galimų bandito smūgių. Kuomet mergina mėgina atitolti nuo negro, jis rėkia: „ateik prie manęs! Dar kartą, eik prie manęs“, „tu niekas!“



Vagonui sustojus, negras iš visos jėgos išmeta moterį lauk. Ji mėgina grįžti į vagoną, kur liko jos šuo. Banditas muša moterį. Moteris meldžia keleivių padėti, bet niekas nepadeda. Policija surado nusikaltėlį, jis jau buvo baustas. Tai Gambijos pilietis, kuriam buvo atsisakyta suteikti prieglobstį, bet Merkel valdžia jo nesugeba deportuoti.

Abu įvykiai parodo, kaip imigrantai iš Afrikos kultūriškai praturtino Europą, todėl europiečiai turi būti dėkingi Angelai Merkel ir kitiems ES vadovams už šią kontinento transformaciją.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą