2020-07-09

Trys įrodymai, kad globalizmas atramos tašku renkasi Rusiją (video)



JAV praranda globalizmo projekto diegėjo pasaulyje potencialą. Šis tautų ir rasių „lydymo katilas“ sukūrė savo pagrindinį produktą – beprotybę, kuri tik auga ir plečiasi šioje šalyje. Žiūr.Takerio video.




Įrodymas 1. Daug svarbesnė priežastis, kodėl tinkamiausiu pasaulio globalizmo (kuriam vadovauja pasaulinis sionizmas + judėjai pasaulio pinigų šeimininkai, JAV FRS savininkai) pasauliniu vystytoju pasirinkta V.Putino Rusiją, yra energetika. Energijos ištekliais kiek ilgesniam periodui gali šiandien pasigirti viena šalis pasaulyje – Rusija. Apie energetinį badą pasaulyje labai konkrečiai papasakojo stambus branduolinės fizikos ir energetikos specialistas prof.Igoris Ostrecovas.

Igoris Ostrecovas – profesorius, yra 11 metų dėstęs Baumano technikos universitete, 28 metus dirbo direktoriaus pavaduotoju mokslo reikalams Sąjunginiame branduolinės technikos kūrimo institute, 1986-1987 vadovavo Černobylio avarijos darbams, iki dirbo pagrindiniu specialistu 2016 metų valstybės korporacijoje „Rosatom“. Atleistas už publikacijas.





Įrodymas 2. Buvęs Rusijos generalinio štabo analitikas dr.Konstantinas Sivkovas mano, kad globalizmo diegėjai pasirengę pakeisti „apvalkalą“ (JAV) ir pakeisti globalizmo centro geografinę padėtį. Kur jie kraustysis, kuomet „stabilumo sala“, kokia pastaruosius 70 metų buvo JAV, ėmė byrėti? Ekspertas nurodo, kad šalis kuri gali tapti jų atraminiu tašku turi turėti reikiamus gamtinius išteklius, branduolinį potencialą, gyventojus, kurie pajėgūs kariauti. Ekspertas šiandien pasaulyje mato vienintelį tokį potencialų kandidatą – Putino Rusija ir tai jam sukelia nerimą dėl tamsių rusų tautos perspektyvų. Žiūr.video „Transnacionalistai keičia irštvą. Kur dabar kraustysis globalūs finansiniai klajokliai?




Įrodymas 3. Putinas ekumenizuoja Rusijos stačiatikių cerkvę, pagrindinį rusų tautos ramstį ir persekioja stačiatikybės naikinimo kritikus. Pastaruoju metu tokiu Putino režimo kritiku, su kuriuo susidorota, tapo Chiigumenas Sergijus (Romanovas). Paskutinis jo kreipimasis (žiūr.video) pavadintas „Chabadas-Kelias į pragarą!“



Vienuolis be užuolankų duria pirštu tiesiai į Rusijos globalizuotoją – tai fašistinė žydų sekta Chabad Liubavič. Sergijus, kuriam į pagalbą stojo buvęs Charkovo liberalios žydų bendruomenės vadovas ir žinomas Ukrainos publicistas Eduardas Chodos, pasirengęs pateikti nenuginčijamus faktus.

Sergijus sako: „Aš klausiu eretikų ir ekumenistų ir jiems talkinančių, palaikančių. Kas jums vadovauja? 1948 metais John Mott – masonas-religijos veikėjas sukūrė Pasaulinę bažnyčių tarybą (stambiausią tarptautinę ekumenistinę organizaciją).

Kas yra ekumenizmas? Palaimintas senolis Paisius Sviatogorec sakė: „Velnias užmetė tinklus, kad į juos pagauti žmoniją. Turtinguosius jis gaudo su masonija, neturtingus komunizmu, o tikinčius su ekumenizmu. Ekumenizmas – bendra rinka, viena didelė valstybė, viena religija, susiūta pagal jų išmatavimą – tokie šių šetonų planai“.

Sergijus savo kreipimesi papasakojo, kaip Putinui pavyko sudoroti Chodorkovskį: „Visai nesenai Chodorkovskis turėjo 65% RF valstybės aktyvų ir pretendavo į Rusijos prezidento postą. Tuo sudėtingu V.V.Putinui laiku, į Maskvą atvyko Rotšildų, Rokfelerių pasiuntinys – rabinas Berl Lazaras ir pasiūlė V.V.Putinui: jeigu jis (Berl Lazaras) bus vyriausiuoju rabinu, tai viskas pasikeis į gerą.

Kremliuje 18 rabinų vienbalsiai pakeitė Šajevičių ir išrinko Berl Lazarą vyriausiuoju Rusijos rabinu. Po kelių valandų Chodorkovskis buvo areštuotas.“ (...)

„Kai tik aš paliečiau klausimą šeštojo Liubavičių Rebe, kuris užrašė prakeiksmus ant sienos prie kurios buvo sušaudytas Caras Ipatijaus namuose, ir septintasis Liubavičių Rebe -Mošiachas, kuris mirė ir turi prisikelti. Būtent jie yra dvasiniai lyderiai ir įkvėpėjai fašistinės chabado sektos. Po šių pareiškimų, ekumenistas ir eretikas patriarchas Kirilas, chabado sektos nurodymu mane ekskomunikavo.“



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą