2024-07-18

Kai suverenas nepajėgia perskaityti telesuflerio, vasalai išprotėja?

 


https://www.youtube.com/watch?v=tHYWm0LfwpU

JAV prezidentas Džo Baidenas antradienį pratęsė savo nusikalbėjimų seriją, kuomet NATO susitikime Zelenskį vadino Putinu, Baideną įvardino savo vice-prezidentu ir sakėsi "dulkines" J.Stoltembergo žmoną.

Košmarą Demokratų partijai Baidenas pratęsė antradienį, Nacionalinės spalvotųjų žmonių pažangos asociacijos (The National Association for the Advancement of Colored People, NAACP) kongrese.

The Telegraph video anonse rašoma:

J. Bidenas sunkiai skaito iš teleprompterio, klysta dėl naujos politikos

Joe Bidenas antradienį sunkiai skaitė iš teleprompterio, taip sumaišydamas pranešimą apie svarbią naują politiką.

81 metų JAV prezidentas kalbėjo nacionaliniame NAACP suvažiavime Nevadoje, kur tikėtasi, kad jis paskelbs apie naują 5 proc. ribą nuomos mokesčio didinimui visoje šalyje, tačiau vietoj to suklydo sakydamas, kad nuomos mokesčio didinimą apribos tik 55 doleriais.

J. Baidenas per viešus pasirodymus labai pasikliaudavo teleprompteriais, be jų dažnai nuklysdavo ir prarasdavo minčių dėlionę.

Tačiau antradienį prezidentas atrodė neturintis pakankamai gero regėjimo, kad iššifruotų, kas buvo ekrane priešais jį.

Tai tik keli faktai, įrodantys, kad JAV Prezidento poste yra neįgalus žmogus.

Mano nuomone, baisiausia tai, kad šis JAV valdžios sąmonės užtemimas persiduoda lietuviškiems vasalams, kelia mums egzistencinį pavojų.

Tuo metu, kai JAV specialiosios tarnybos neveikia ir neužkardo pasikėsinimo į buvusio JAV prezidento  Donaldo Trampo gyvybę, Lietuvoje į dešinę ir kairę besipilantys grasinimai nužudyti signatarus, politinės kompanijos dalyvius, piliečiams kelia didelį susirūpinimą.  


Vakar Signataras dr.Zigmas Vaišvila savo spaudos konferencijoje kaip tik ir palietė šį aktualų klausimą.

Kodėl Lietuvoje toleruojamas skatinimas nužudyti dėl pažiūrų?

https://www.youtube.com/watch?v=ZBh1DD1Y4Jo

Ženklu, kad Lietuvos vidaus reikalų ministrė A.Bilotaitė visą dėmesį sutelkė į vaikų traumatizmo ant batutų problemą, ją vakar ištransliavo per visas televizijas, po to, kai jos vaikas nukrito ir susižalojo. 

O juk tvarkos visuomenėje palaikymas, fizinio smurto užkardymas ir yra ponios ministrės veiklos laukas, o ne vaikų traumatizmas, nusiritus nuo batuto! 

Tai dar kartą mums parodė, kokio masto kvailiai yra paskirti į ministrų postus. O gal jie visi iš solidarumo su neįgaliu Amerikos  prezidentu susirgo smegenų suminkštėjimu?





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą