2024-07-20

Šunys vedžiojami Vilniaus kapinėse ir dergia ant kapų

 


Šios nuotraukos darytos šiandien 11 val. Vilniaus Kairėnų kapinėse. Išniekinto kapo savininkų pavardes užtušavau.

Šunų vedžiojimas kapinėse, kaip matome iš nuotraukų, yra problema. Dar prieš metus prie vienintelio įėjimo į šias kapines kabojo įspėjimai, ko negalima daryti kapinėse. Tarp jų buvo ir įspėjimas nevedžioti šunų kapinėse. 

Visuomenės sušunėjimo pandemija nugalėjo ir niekas nebedrįsta perspėti sušunėjusių piliečių. Jei kas dabar turi kokias tai teises, tai "mažumos" ir šunys su katinais. 


Mano nufotografuotą kapą apdergė ne vilkšunis, sprendžiant iš fekalijų dydžio, o vidutinis ar mažas šunelis. Gerieji šeimininkai, matyt, paisantys šunelio teisių, paleido jį palakstyti, o šis ėmė, ir jiems nematant, padare krūvelę.

Ant senelių kapo Vilniaus Rokantiškių kapinėse esu radęs ne krūvelę, o kilograminę krūvą. Piliečiai, gyvenantys aplink šias kapines čia nuolatos vedžioja savo šunis. 

Bet ko aš čia piktinuosi tuo šuns šūdeliu ant kapo, kai šių metų birželio mėn. Pietų Prancūzijoje – 90-metę senolę, atėjusią į kapines, mirtinai sudraskė šuo. LNK rašė:

Senolės giminaičiai pikti ir šokiruoti. Canaules-et-Argentières miestelio kapinėse prieš kelias dienas nužudyta jų giminaitė. Garbaus amžiaus prancūzę, kuri ėjo padėti gėlių ant kapo, užpuolė agresyvus šuo. 90-metė nuo sužalojimų mirė. Aiškėja, kad tai ne pirma jos akistata su padūkusiais šunimis.

Keli žodžiai apie nušunėjimo pandemiją.

Visuomenė sunkiai serga. Romos imperijoje buvo tas pats, šuniukų, kačiukų ir beždžionėlių gausa stebėjosi Gajus Julijus Cezaris, sugrįžęs iš Galų karų.  „Kokie laikai, kokie papročiai!“ - sakė jis. Jam buvo keista, kad Romos gyventojai ne gimdo vaikus, o visą savo meilę skiria augintiniams. Tai buvo vienas iš Romos miesto degradacijos ir būsimo imperijos sunykimo ženklų. 

O kaip su aplinkos tausojimu? Kiek polietileno išmetama su šunų fekalijomis, kaip teršiama aplinka su katinų substratais? Kiek augintiniai suėda maisto, kiek kainuoja veterinarai, kirpėjai ir t.t.? Tai labai stambi industrija, išskirianti milžinišką kiekį CO2. Tik to globalistai nemato, bet mato karves, gadinačias orą. Šimtai milijonų kačių ir šunų neėda? Oro negadina? CO2 neišskiria?

Globalistų tikslas ne šuniukų ar kačiukų naikinimas, o žmonių, todėl ir toleruojamas bei skatinamas šis moralinis ir protinis išsigimimas, kad būtų atsisakoma gimdyti vaikus, o motinystės ir tėvystės jausmus nukreipti į keturkojus. 

Aš nuo vaikystės domėjausi ir laikiau namuose gyvūnus, bet ką šiandien matau Vilniuje - sušunėjimo beprotybė ir blogą lemiantis išsigimimas. 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą