2019-12-07

Žemė iš ukrainiečių tautos bus atimta, o Maidano neo-naciai jau naikina Kinijos Honkongą



Maidano neo-naciai Ukrainoje nebereikalingi, jie gali tik kenkti naujiesiems šios šalies šeimininkams, kurių tikslas užgrobti pačią geriausią pasaulyje (1/3 pasaulio juodžemio) šios šalies žemę, todėl jie buvo permesti į Kinijos Honkongą, kad čia keltų chaosą ir suirutę.

Apie katastrofiškas žemės pardavimo užsieniečiams pasekmes labai dokumentuotai papasakojo Ukrainos advokatė Tatjana Muntian savo video „Ateinanti žemės apokalipsė, skaičiai“.

Ji paskaičiavo katastrofiškus žemės pardavimo padarinius. Iš kaimo bus išvaryta 10 milijonų ukrainiečių, o valstybės biudžetas negaus kelių šimtų milijardų eurų pajamų, nes visos pajamos iškeliaus į sorošininkų ofšorus.

Autorė rašo: „Greitai Ukrainos žemę išvogs užsienio agroholdingai. 10 milijonų valstiečių greitai taps bomžais. Ukrainos miestų miegamieji rajonai virs baisiais geto. Šimtai milijardų „žemės“ dolerių ims tekėti šalia biudžeto į ofšorus. O dėl kontrasto papasakosiu, kaip žemės ūkio reikalai tvarkomi tolimoje Danijoje. Pajauskite skirtumą ir apsiverkite.“





O dabar apie Ukrainos fašistus vykstančius į Honkongą. Apie juos rašo JAV portalas Zerohedge straipsnyje „Ukrainian Neo-Nazis Flock To The Hong Kong Protest Movement“ (Ukrainos meo-naciai suteka į Honkongo protesto judėjimą“.



„Ukrainos fašistai, kurie anksčiau kariavo JAV remiamuose neonacistiniuose būriuose, prisijungė prie kiniečių protestų, dalindamiesi savo taktika ir demonstruos savo tatuiruotes“, rašoma portale.



Pasakojama, kad „neonaciai iš Ukrainos atskrido į Honkongą dalyvauti antivyriausybiniame maište, kuris giriamas vakarietiškų korporatyvinių MIP ir vaizduojamas kaip taikus demokratinis judėjimas“. Banditai iš viso pasaulio važiuoja čia, kad šaudyti į policija iš lankų, benzino bombomis, katapultomis.



Į žurnalistų objektyvus Honkonge pateko keliolika ukrainiečių, „pasipuošusių“ nacistine simbolika.


Kas norės plačiau susipažinti su Ukrainos neonacių nuotraukomis, jų darbais Honkonge, galės apie tai pasiskaityti minėtame Zerohedge straipsnyje. Man šių „maindaunų“ nuoširdžiai gaila, nes šie žmonės savo rankomis naikino savo tėvynę ir krovė milijardus svetimiems, o dabar rizikuoja savo sveikata vardan svetimųjų ekonominių ir politinių interesų Kinijoje. Ukrainos ateitis jiems mažiausiai rūpi.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą