2019-12-25

Ar naudingos Lietuvai Anglijos kairiųjų pralaimėjimo pamokos?


Rinkimuose Anglijoje žydai nusisuko nuo Džeremio Korbyno (Jeremy Corbyn) ir jis pralaimėjo. Izraelio Šamiro nuomone, Korbinas neatstovavo darbininkų klasės, perėjo į žydų pusę, o čia, „žydų teritorijoje“, buvo lengvai nugalėtas žydo ir karšto Izraelio draugo Džonsono.

Nuo pat Didžiosios prancūzų revoliucijos žydų „santuoka“ su kairiaisiais buvo santuoka „pagal išskaičiavimą“. Žydai naudojo kairiųjų energiją iki tol, kol ji baigėsi.

Šamiras siūlo kairiesiems išstudijuoti Rusijos ir Stalino pamokas. „Jis buvo žydų draugas, bet ne vergas. Žydai – nuo Telavivo iki Londono ir nuo Maskvos iki Niujorko jį dievino. Galiausiai neištikima siono duktė jį metė, bet ji visada taip elgiasi.“ - pažymi Šamiras.

Ar mes turime kairiuosius? 

Gal ir turime, tuomet pastarojo dešimtmečio ryškiausia jų atstovė buvo Dalia Grybauskaitė. Dešimt metų ji ištikimai tarnavo žydų kapitalui: atsitempė Independence ir paskandino skolose Lietuvą.


Dar ji ėmė dalinti Lietuvos pilietybę žydams. Jokių tikslių duomenų nėra, bet prieš metus tokių „išimčių“ buvo pridaryta 20000. Jei tokiais tempais bus dalinamos šios „išimtys“, tai greitai Lietuvos piliečių žydų bus daugiau, negu čia gyvenančių lietuvių. Jie lems bet kokius rinkimus.

Tai padaryta ne šiaip sau, tai buvo padaryta su nusitaikymų į turto reikalavimus, sinchronizuota su JAV įstatymu 447, su tarptautine žydija. Išvystyta milžiniška Lietuvos istorijos ir jos didvyrių šmeižto kompanija, siekiant demoralizuoti lietuvių tautą, ją padaryti „žydšaudžių“ tauta. Takia „holokausto industrijos“ strategija. Demoralizavus lietuvius ir apšmeižus visam pasauliui, bus lengviau juos reketuoti, atimti turtą ir padaryti vergais.

Independence ir Grybauskaitės-Kubiliaus kreditai, su palūkanomis viršijančiomis 9 procentus, perspektyvoje galutinai paskandins Lietuvos ekonomiką, o valstybės aktyvai atiteks žydų „maitvanagių“ fondams.

O ką Grybauskaitė mainais gavo iš žydų? Daugelis manė, kad šitai politinei prostitutei buvo pažadėta vieta Briuselyje. Bet vietos Briuselyje jai neatsirado. Ji jau atliko savo vaidmenį.

Šiandieniniai Lietuvos kairieji yra apgailėtina „kairiųjų“ parodija. Lietuvoje nėra darbininkų klasės, nėra normalių profsąjungų, o didelė dalis energingų gyventojų pabėgo dėl čia viešpataujančio skurdo ir beprotiško išnaudojimo šioje valstybėjė-korporacijoje. Vargu socdemai, šita plėšri ir besotė stambiojo kapitalo tarnų gauja, begali ką nors suklaidinti?

Lietuvoje niekas nesikeičia, magnoliją pakeitė narcizas, o prastas kagalo tarnų kvapas išliko.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą