2020-02-15

Afrikai lietuviai nieko neskolingi


Vasario 13 dieną Vokietijos miesto Geldersheim gatve marširavo 100 „pabėgėlių“ iš Somalio ir reikalavo geresnių gyvenimo sąlygų. Jauni, šaukiamojo amžiaus vyrai, kelios musulmoniškai aptūlotos jų matronos, gražiai vokiečių mokesčių mokėtojų sąskaita aprengti, pamaitinti. Atvežti vokiečių genocido tikslais, suprantama, nes Somalyje nėra jų gyvybei jokio pavojaus. Kas netiki, gali nuvykti ten atostogų. Sako, kad ten geri pliažai, Indijos vandenynas.




Sorošistai, globalistai ir visiškai išprotėję kairieji šitiems veltėdžiams įdiegė, kad europiečiai yra kalti už jų skurdą, kad jie negrus veždavo į vergiją, tai dabar šituos kvailus dykaduonius iki pasaulio pabaigos turi rengi, maitinti, suteikti komfortiškus namus ir didelius mersedesus.

Pi-news rašoma: „Nors, kaip matyti, visi aprengti naujais, švariais ir šiltais drabužiais, tikrai nekenčiantys bado, bet išlaidoms mokesčių mokėtojų pinigų afrikiečiams grobikams, žinoma, nepakanka. Jie reikalauja „ateities, iš mūsų, čia ir dabar. Dauguma iš jų, matyt, net nepajėgia suformuluoti savo reikalavimų, todėl pagrindinis maršo reikalavimas pagrinde sudarytas iš dviejų žodžių: „Wir wollen!“ („mes norime!").

Šis reginys, autoriaus nuomone, turi pas vokiečius sukelti „neviltį“ ir „pyktį“. Tačiau „tolerantiškoji“ pusė, greičiausiai, planuoja ir galvoja, kaip greičiau patenkinti šių „pabėgėlių“ norus.

Iš kur auga šitos beprotybės kojos?


Paul Craig Roberts rašo apie JAV vykstantį Demokratų partijos organizuotą puolimą prieš baltuosius. Šioje kompanijoje išsiskiria JAV žydų demokratų ruporas „The New York Times“.

„Baltieji žmonės yra tapatybės politikos - demokratų partijos politinės ideologijos - taikiniai. Baltųjų žmonių demonizavimas yra pagrindinis „juodųjų studijų“ dėmesys universitetuose ir mokyklose.“ - rašo Roberts ir pažymi, kad „Ypač aktyviai baltųjų šmeižimu užsiima PBS (Public Broadcasting Service), kuris sukūrė propagandinį filmą „The Long Shadow“ („Ilgas šešėlis“) (http://thelongshadowfilm.com), kuris bus transliuojamas 697 kartus per 176 stotis ir kanalus, apimančius 70% JAV auditorijos.

„Ilgas šešėlis“, Robertso nuomone, šmeižikiškas ir propagandinis filmas. „Vergovė JAV žydų propagandistų priskiriama išimtinai baltiesiems. Jeigu demonizuojami žydai, tai antisemitizmo ir neapykantos kalba. Jeigu demonizuojami juodieji, tai neapykantos ir rasizmo kalba. Bet kada demonizuojami baltieji, tai normalu, o baltieji negali protestuoti prieš jų demonizaciją. (...) Baltieji – vienintelė rasė, kurio demonizavimas yra skatinamas, ir jeigu baltieji protestuoja, tai traktuojama kaip įrodymas to, kad jie neatgailaujantys baltųjų pranašumo šalininkai“. - rašo Robertsas.


O kokia tikrovė? Žydų dalyvavimas vergų prekyboje


Vikipedijoje rašoma, kad žydai dominavo vergų prekyboje į Šiaurės Ameriką. Žydai dominavo ir prekyboje vergais Lotynų Amerikoje ir Karybų salose. Amerikoje žydai buvo ir plantatoriais, naudojusiais vergų darbą.

Žydams priklausė ženkli dalis laivų, kuriais XVIII-XIX amžiuje vyko prekyba juodaodžiais vergais. Prekyba vergais – tūkstančius metų ir iki mūsų dienų klestintis žydų verslas. Šių dienų žymiausias prekiautojas vergais yra tarptautinis nusikaltėlis Džordžas Sorošas, pagrindinis nelegalios migracijos į Europą organizatorius.

Žydai nuo antikos laikų užsiiminėjo baltaodžių vergų prekyba. Tai buvo pagrindinis Chazarų kaganato judėjų verslas. Baltaisias vergais žydai prekiavo dar nuo Romos imperijos laikų. Jie sekė paskui Cezario kariuomenes visur – į Galiją, Germaniją. Ypač paklausios buvo baltos moterys. Tai iki mūsų dienų jų vykdoma prekyba.

Apie žydų prekybą slavų moterimis rašė net „The New York Times“ 1998 metų sausio 11 d. straipsnyje „Moterys kontrabanda“. „Pagal Ukrainos valdžios vertinimą, iš Ukrainos kiekvienais metais buvo išvežama apie 40000 moterų iki 30 metų amžiaus.“

Lietuviai niekada neužsiiminėjo vergų prekyba iš Afrikos, todėl mums nėra ko tarnauti juodaodžiams veltėdžiams. Afrikiečiams reikia padėti Afrikoje, kaip tai daro Višegrado grupės valstybės, kurios neįsileidžia „pabėgėlių“.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą