2020-02-14

Švedija patiria lytinės tapatybės krizę. Priežastys


Švedijoje, remiantis nauja ataskaita, mergaičių skaičius, kurioms diagnozuota lyties disforija, per pastaruosius dešimt metų išaugo beveik 1500 procentų.

Naujame Švedijos sveikatos ir gerovės tarybos (Socialstyrelsen) pranešime nagrinėjama psichinė sveikata ir seksualinės disforijos augimas - būklė, kai žmogus jaučiasi nepatogiai ar patiria stresą, nes jaučia, kad jo lytinė tapatybė ir biologinė lytis, nustatyta gimimo metu, nesutampa.


Labiausiai, 1500 procentų, disforija padidėjo tarp 13–17 metų paauglių, kurie gimimo metu buvo pripažinti mergaitėmis. Disforijos padidėjimas pastebėtas ir kitose Švedijos gyventojų grupėse.

Per tą patį laikotarpį, nuo 2008 iki 2018 m., registruotų 18–24 metų vyrų, kuriems diagnozuota lytinės disforijos, skaičius padidėjo 400 procentų.

„Nėra abejonių, kad yra akivaizdus padidėjimas, tačiau mes nežinome, kas tai lemia“, - teigė Peteris Salmi, Sveikatos ir gerovės tarybos analitikas.

Vien tik 2018 m. Švedijoje lyčių disforija buvo diagnozuota beveik 6000 žmonių.

Ataskaita taip pat parodo, kad disforija sergantys žmonės serga psichinėmis ligomis. Tai ypač pasakytina apie jaunus žmones, registruotus kaip mergaites gimimo metu. Jie dažnai serga depresija ar nerimu.

Autizmas, savęs žalojimas ir bandymai nusižudyti taip pat labiau paplitę tarp žmonių, kuriems diagnozuota lyties disforija, palyginti su likusiais Švedijos gyventojais.

Jei Švedai nežino, kas yra disforijos priežastis, tai aš, kaip biomedicinos daktaras, jiems galiu pasakyti: priežatis – LGBT ir genderizmo ideologijos, kurios diegiamos Švedijoje nuo kūdikystės.

Kiekvienam teiginiu įrodyti reikalingi faktai, kontrolė. Prašom: visai netoli Švedijos esanti panašaus dydžio valstybė Baltarusija. Jokios disforijos ir jokių 1500 procentų.

Globalistų tikslas – sunaikinti baltuosius planetos gyventojus. Vyksta švedų ir kitų ES tautų genocidas. Žinomi ir šio nusikaltimo iniciatoriai ir finansiniai šaltiniai. Vienas iš jų – tarptautinis nusikaltėlis Džordžas Sorošas ir jo finansuojamos organizacijos.

Šaltinis:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą