2021-04-21

JAV BLM-sodomas lenkia teismą susidoroti su recidyvistą gaudžiusiu policininku (video). V.Tomkaus komentaras

 


Daugiau nei 10 valandų taręsi prisiekusieji Dereko Čovino (Derek Chauvin) byloje pripažino buvusį Mineapolio policijos pareigūną kaltu dėl Džordžo Floido (George Floyd) nužudymo.





JAV portale Zero Hedge rašomas, kad pirmadienį prisiekusieji išklausė baigiamąsias kalbas - kaltintojai teigė, kad pagal įstatymą reikia neabejotinai įrodyti, jog A. Chauvino užspaudimas keliu (kelio suvaržymas) buvo "esminė priežastis" sukėlusi Floydo mirtį, o gynyba tvirtino, kad A. Chauvinas pasielgė taip, kaip būtų pasielgęs bet kuris protingas pareigūnas.

: Minesotos generalinis prokuroras Keithas Ellisonas padarys pareiškimą praėjus 20 minučių po nuosprendžio paskelbimo ir teismo baigties Dereko Chauvino byloje. Prie jo prisijungs Hennepino apygardos prokuroras Mike'as Freemanas ir kiti kaltintojų komandos nariai.

CBS duomenimis, WCCO žurnalistė Esme Murphy praneša, kad Hennepino apygardos teismo darbuotojams buvo pranešta nutraukti darbą visose teismo pastato centre esančiose patalpose ir "nedelsiant palikti centrą".

Kitaip tariant, panašu, kad "plėšikavimas užtikrintas" nepriklausomai nuo to, koks bus priimtas nuosprendis.






"Respublikos" savininkas Vitas Tomkus apie šį JAV vykstantį pasityčiojimą iš teisingumo parašė:

Vito Tomkaus trigrašis: Tegyvuoja beprotybė! Amerika jau išprotėjo: karo veteranė nušauta per Kapitolijaus šturmą nesulaukė jokio dėmesio. "Demokratų" valdžia sureagavo kaip į pasiutusios kalės galą. O pasiutęs vagis narkomanas, daug kartų teistas ir grasinęs nėščiai moteriai pistoletu, palaidotas auksiniame karste ir skelbiamas JAV didvyriu. Kad sukilusių negrų spaudžiami teisėjai pripažino policininką kaltu ir pasiruošę visam gyvenimui uždarytu už grotų - niekam nerūpu. Kas tai, jei - ne visuotinis pamišimas?! Blogiausia, kad Amerika tokią savo "demokratiją" skleidžia po pasaulį. Lietuvos valdantieji iš Laisvės partijos, pasitelkę jaunimą, pirmieji puolė keikti ir "fuckinti" mūsų policiją. Kai kur net bandė juo suklupdyti atgailai, laimei po ranka negrų nebuvo. Užtat apstu LGBT narių, kuriems JAV prezidentas gieda ditirambus. Tad ruoškimės giedoti ir mes, tik neskubėkite pirkti vazelino: Lietuva jau bunda ir nebenori gyventi pasaulyje, kuris stovi aukštyn kojomis ir yra valdomas išsigimėlių!







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą