2021-04-15

BLM: kam tai naudinga?

 

Kas tokie JAV demokratai? Spręskime pagal jų vaisius. Tai stambiausio žydiško transnacionalinio finansinio kapitalo piramidės partija. Piramidės viršūnėje – JAV Federalinio rezervo sistemos (FRS) klanai ( Nr.1- Rotšildai), jų investiciniai fondai (ypač išsiskiria „didysis trejetas“: BlackRock, Vanguard Group, Inc. ir State Street.) , jiems priklausančios IT korporacijos („Amazon“, „Apple“, „Microsoft“, „Facebook“, „Google“), jų kontroliuojamos ir finansuojamos tarptautinės organizacijos ir įvairių tarptautinių nusikaltėlių, kaip Dž.Sorošas, fondai. Šis finansinis aštuonkojis savo čiuptuvais laiko už gerklės nacionalinių valstybių vyriausybes, geria jų kraują ir iš lėto jas naikina, sutelkęs pagrindinį dėmesį į jų pamato - šeimų naikinimą. Šios piramidės oficialiu „veidu“ pasirinktas žydo-krikščionis Džo Baidenas, nusenęs marazmatikas, ir jo žydiškas pakaitalas Kamala Harris.



BLM – šios piramidės produktas

Manoma, kad valdančiai piramidei ir demokratams BLM prireikė tam, kad laimėti rinkimus prieš Donaldą Trampą, apipjaustytą, apsuptą žydiškos Chabad Liubavič sektai priklausančios dukters šeimos, bet labiau orientuotą į tradicines vertybes, pramoninį kapitalą.

Demokratų partija į aukštumas iškėlė negroidinės rasės atstovus, ėmė žeminti baltąją amerikiečių daugumą, kaltindami ją vergvaldyste, negrų išnaudojimu ir visomis įmanomomis nuodėmėmis. Pataikaudama kriminaliniams BLM sluoksniams, piramidė leido jiems naikinti policiją, paminklus, pačią JAV įkūrėjų istoriją. Daug faktų kalba apie tai, kad SARA-CoV-2 virusas buvo sukonstruotas Fort Detrick karinėje JAV laboratorijoje ir paleistas į aplinką per Pasaulio kariuomenių žaidynes Uhanyje. Prisidengiant feikine „pandemija“, padedant genocidu Etiopijoje kaltinamam PSO vadovui Tedros Adhanom, kitais panašiais gerai valdomais veikėjais, piramidei, valdančiai Demokratų partiją, pavyko per metus suorganizuoti pasaulinį kovidinės isterijos priepuolį ir balsavimo paštu metodu sufalsifikuoti prezidento rinkimus. Rinkimams demokratai panaudojo BLM, šių nusikaltėlių šalyje sukeltą chaosą. Daugelis pasaulyje neabejoja, kad rinkimai JAV buvo sufalsifikuoti. Apie šį faktą nuolatos kalbėjo JAV prezidentas Donaldas Trampas. 




Mano nuomone, pagal tą patį šabloną buvo sufalsifikuoti rinkimai Lietuvoje, o į valdžią pasodinti šeimos,Tautos ir valstybės naikintojai.  Šios jėgos savo šeimininkų pavedimu Vilniuje 2020 m. birželį, karantino metu, surengė jaunimo tvirkinimo eitynes su BLM ir policiją niekinimo šūkiais, su jaunimo klupdymu prieš juodaodžio JAV recidyvisto paveikslą. Renginiui, beje, vadovavo iš užsienio atvykę žmonės. Tai buvo rinkimų agitacijos dalis globalistinės ir antivalstybinės „Laisvės partijos“, kuri net į rinkimus buvo užregistruota pažeidžiant rinkimų įstatymą - užregistruota registracijos laikui pasibaigus.

Piramidė, į JAV valdžią atvedusi Demokratų partiją, nuo pat savo pirmųjų žingsnių ėmė tęsti agresyvią užsienio politiką, net prieš de facto JAV pavergtą ir kontroliuojamą Rusiją, pasitelkiant žydų valdomą Ukrainą. Piramidei vis dar priešinasi tik keturios valstybės: Kinija, Baltarusija, Iranas ir Š.Korėja.



Vergovė ir žydai

BLM propaganda teigia, kad baltieji kolonizavo klestinčias aukštos kultūros juodaodžių valstybes ir vergus išvežė į Ameriką, čia juos išnaudojo. Todėl dabar baltieji privalo negrams bučiuoti kojas, mokėti kontribucijas ir nepaliaujamai atgailauti. Kai kurie Demokratų partijos valdomi JAV miestai sumanė mokėti pinigines kompensacijas juodaodžiams, galintiems įrodyti, kad jų protėviai buvo vergai.

Paaiškėjo, kad už Black Lives Matter judėjimo stovi JAV žydų organizacijos. Virš 500 JAV žydų organizacijų ir sinagogų palaikė BLM anti-baltųjų  judėjimą. Bendrą BLM paramos laišką pasirašė įvairios žydų grupės, nepriklausomai nuo skirtumų religinės, politinės, genderinės ir rasinės identifikacijos. Sąrašas pasirašiusiųjų organizacijų čia.

„Mes palaikome juodaodžių judėjimą šioje šalyje, kuris reikalauja vyriausybės ir teisėsaugos organų atsakomybės ir skaidrumo“, - sakoma laiške, nors visas pasaulis matė, kad BLM „protestai“ buvo priedanga plėšimams, padegimams, prievartai, sklaidai rasinės neapykantos baltųjų atžvilgiu.

„Kada politikai puola žydus ir kaltina mus dėl problemų, tai iššaukia tiesioginę prievartą prieš mus. Kada diskredituojamas juodųjų judėjimas, tame skaičiuje juodaodžių žydų“,- rašoma laiške.

Šis teiginys minėtame laiške kelia nuostabą, prisiminus, kad pačiame Izraelyje juodaodžiai žydai ne kartą protestavo prieš šioje valstybėje vykdomą jų rasinę diskriminaciją. Toliau laiške sakoma, kad BLM yra „aktualus judėjimas už žmogaus teises“ ir pažymima:

„Kada žydų tauta prisijungs prie mūsų kaimynų dėl rasinių ir religinių skirtumų, kaip ir praeityje, mes galime apginti save ir statyti būsimą laisvę ir saugumą, kurių mes visi nusipelnome“.

JAV demokratai visą kaltę dėl prekybos vergais ir jų išnaudojimo suverčia europiečiams, o žydų vaidmenį šiuose gėdinguose istorijos puslapiuose apdairiai apeina.


Žydų tautybės JAV režisierius Stivenas Spilbergas, vienas iš žymiausių žydų kontroliuojamo Holivudo režisierių, 1997 m. sukūrė keturiais „Oskarais“ apdovanotą kino filmą „Amistad“.

Pseudoistoriniame filme pasakojama apie sukilimą ispanų laive, tolimesnį vergų teismą.

Spilbergas buvo išgirtas įvairių žydų vadovaujamų „žmogaus teisių“ organizacijų, kad privertė „gojų“ auditoriją pajausti vergovės baisumus ir savo kaltę už tai, kad blogai elgėsi su juodaodžiais.

Tačiau filme nepasakoma, kad Spilbergo didelės dalies laivų, XVIII-XIX amžiais į Ameriką vežusių vergus, savininkai buvo žydai. Žydai prekeiviai vergais sekė įkandin Romos imperatoriaus Julijaus Cezario legionų Galų karo laikais, kad nupirkti belaisvius, ypač moteris. Baltaisiais vergai žydai prekiavo viduramžiais Europoje iki pat Imperatoriaus Feodosijaus II edikto, draudžiančio jiems pirkti vergus ir prekiauti vergais-krikščionimis. Žydai buvo neginčijami lyderiai prekyboje vergais europiečiais ir tai vyksta iki mūsų dienų.

Portale Maskva 3 Roma rašoma: „Įdomu pažymėti, kad faktas, apie kurį bus žemiau kalbama, buvo nušviestas ne kur nors, o pačios „New York Times“. 1998 m. sausio 11d. numeryje pasirodė didelis straipsnis pavadinimu „Moterys kontrabanda“, parašytas Izraelio žurnalisto. Pagrindine publikacijos tema buvo žydų prekyba ukrainiečių ir rusų moterimis – nors ši prekyba niekur straipsnyje nebuvo pavadinta „žydiška“. Reporteris, be kita ko, pranešė:

„Išsišakoję tinklai, kurių centrai yra Maskvoje ir Ukrainos sostinėje Kijeve, gabena moteris į rytus, Japoniją ir Tailandą, į vakarus, Adrijos jūros pakrantę ir kitur, kur tūkstančiai jaunų slavų moterų dabar dirba prostitutėmis prieš savo valią. Visus maršrutus kontroliuoja Rusijos nusikalstamos grupuotės iš Maskvos.“

Manau, kad skaitytojui bus įdomu sužinoti, kad šiose minėtose "rusų" grupėse nėra nė vieno tikro ruso. Juose dirba vien tik žydai, tačiau visi žinome, kad mūsų šalies spauda tyliai sutinka juos vadinti rusais, o ne žydais. Pavyzdžiui, daugelis laikraščių dabar rašo apie tai, kad tradicines organizuoto nusikalstamumo sritis, ypač Atlanto vandenyno pakrantėje ir Los Andžele, užgrobė "rusų gaujos", taip pat rašo apie "rusų gangsterių" žiaurumą ir išradingumą.



Tačiau laikraščiai niekada neužsimena apie paprastą faktą, kad tai buvo ne rusai, o žydai iš buvusios Sovietų Sąjungos - tokie žydai kaip Vadimas Rabinovičius, aktyvus H. Klintono rėmėjas, kuris buvo nufotografuotas spaudžiantis ranką H. Klintonui per demokratų lėšų rinkimą Majamyje tuo metu, kai V. Rabinovičius Jungtinėse Valstijose buvo nelegaliai (kaip sakiau 1997 m. gruodžio 27 d. laidoje).“ (…)

Prekyba baltosiomis gyvomis "prekėmis" Izraelyje yra didelis verslas. Ukrainos valdžios institucijų duomenimis, kasmet iš Ukrainos išvežama apie 40 000 jaunesnių nei 30 metų amžiaus moterų. Kai kurios iš jų atsiliepia į darbo užsienyje skelbimus (kaip Irinos atveju), o kitos tiesiog pagrobiamos ir išvežamos į užsienį. Su tomis, kurios bandė pabėgti nuo žydų kankintojų, buvo griežtai susidorota. Jos dažnai būdavo nužudomos įkalintų moterų akivaizdoje, kad šios nebandytų pabėgti. Žydų nusikaltėlių Italijoje įrengtuose vergų turguose jaunos slavės buvo išrengiamos nuogai, statomos į grupes ir parduodamos aukcionuose viešnamių savininkams.

Labiausiai stebina tai, kad skaitytojas šiuos faktus sužino iš žydų laikraščio "New York Times". Rimtai, turėtumėte patys perskaityti straipsnį, apie kurį kalbu. Tai sausio 11 d. numeris - ir mažai tikėtina, kad ši informacija pasirodys dar kartą. Tačiau paklauskite: kodėl tarptautinė policijos agentūra Interpolas nieko nedaro, kad sustabdytų šią gėdingą prekybą vergais? Kodėl spauda nerėkia ir nešaukia? Kodėl galingos feministinės organizacijos nereikalauja, kad šis blogis būtų išrautas kartą ir visiems laikams?“


Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą