2021-04-29

Išvirkščias globalistų pasaulis: Izraelyje nėra apartheido, o PAR baltųjų genocido, Graikijoje ir Europarlamente siaučia teroristai, o ANTIFA teroristais vis nepripažįstami. 2 dalis, pabaiga.

 


Balandžio 27 d. čia už dalyvavimą „teroristinėje organizacijoje“ „Auksinė aušra“ suimtas Europos Parlamento narys Yannis Lagos (žiūr.nuotrauką).

Balandžio 26 d. Europos Parlamentas panaikino Graikijos atstovo Yanniso Lagoso, vieno iš opozicinės partijos "Auksinė aušra" lyderių, teisinę neliečiamybę. Balandžio 27 d., Graikijos vyriausybės atstovė spaudai Aristotelia Peloni sakė, kad Atėnų prokuratūra išdavė Europos arešto orderį Lagosui. Po sulaikymo Europos Parlamento narys bus išsiųstas į Graikiją.

Lagosas savo "Twitter" puslapyje pakomentavo sulaikymą: "Esu belgų patrulių automobilyje. Vagys, ateistai ir prieš graikus nusiteikę žmonės mane sodina į kalėjimą. Lieku ištikimas Kristui ir Graikijai."

Balandžio 26 d. Europos Parlamentas panaikino Graikijos atstovo Yanniso Lagoso, vieno iš opozicinės partijos "Auksinė aušra" lyderių, teisinę neliečiamybę. Balandžio 27 d., Graikijos vyriausybės atstovė spaudai Aristotelia Peloni sakė, kad Atėnų prokuratūra išdavė Europos arešto orderį Lagosui. Po sulaikymo Europos Parlamento narys bus išsiųstas į Graikiją.



Yannis Lagos Graikijoje nuteistas 13 metų laisvės atėmimo bausme. Jis kaltinamas vadovavimu organizacijai "Auksinė aušra" (Χρυσή Αυγή) ir ginklų laikymu. Policija parodė Europos arešto orderį, kai suėmė jį jo namuose Briuselyje. Dieną prieš tai Europos Parlamentas atėmė iš Lagoso parlamentinę neliečiamybę.

Graikijos „Auksinė aušra“ - teroristai, tuo tarpu teroristinės organizacija ANTIFA, dirbanti stambiojo ir globalaus finansinio kapitalo užsakymu, nesusilaukia tokio įvertinimo už savo teroristinę veiklą.


Auksinė Aušra

2020 metų spalio 7 d. Graikijoje oficialiai uždrausta radikali nacionalistinė partija "Auksinė aušra". Jos nariams, ypač vadovui ir buvusiems parlamento nariams, pateikti kaltinimai pagal straipsnius dėl nusikalstamos organizacijos steigimo. Ši partija išsivystė iš žurnalo redakcijos praėjusio amžiaus dešimtojo dešimtmečio pradžioje. Organizacijos pavadinimas kilo iš to paties pavadinimo žurnalo, kurio redaktorius buvo būsimos organizacijos vadovas Nikolaos Michaloliakos. Septintajame dešimtmetyje jis priklausė dešiniųjų judėjimui, buvo įkalintas, vėliau ėmėsi žurnalistikos, o paskui - politikos, iš pradžių "gatvės", o vėliau - "didžiosios" politikos.

Devyniasdešimtaisiais Auksinė aušra užsiėmė ortodoksams būdinga veikla. Jie kovojo su komunistais, per pilietinį karą Jugoslavijoje šaudė bosnius ir propagavo "Megali" idėją masėms. "Megali" iš graikų kalbos reiškia "didis". Tai pretenzijos į istorines graikų gyvenamas žemes, užgrobtas Osmanų imperijos. "Auksinė aušra" to pačio stačiatikių tikėjimo Rusiją laiko sąjungininke tiek kultūriniu, tiek istoriniu, tiek geopolitiniu požiūriu. Ji taip pat pažymi, kad dabartinė tvarka, kuriai vadovauja JAV, graikams nieko gero neduoda, o Rusija, kuri religiškai ir istoriškai artima Graikijai, gali apsaugoti graikus ir padėti jiems kovoti su Turkija ir Amerikos globalizmu.

Organizacijai inkriminuojamas albanų sumušimas 2008 m. po futbolo rungtynių. Parlamento rinkimuose „Auksinė aušra“ 2012 m. gavo 18 vietų, 17 vietų 2015 metais. Jie ėmė oponuoti šalį valdantiems kairiesiems liberalams. Ši partija pasisakė prieš ANTIFA ir migrantus. Prieš juos galimai 2013 metais sufabrikuota byla dėl ANTIFA reporterio Pavloso Fisoso nužudymo. Byla tęsiasi iki šiol. Globalistai sukausto „Auksinė aušra“ veiklą prieš juos keliamomis bylomis. 2019 partija liko be parlamento mandatų, o 2020 m., kaip minėjau, ji buvo uždrausta. 

ANTIFA, liberalios-feministės, euromarksistinės organizacijos Graikijoje, kaip ir likusioje ES nesulaukia jokio persekiojimo už savo vykdomą teroristinę veiklą. Čia pataikaujama islamo teroristams, tuo tarpu prancūzų generolų laiškas, reikalaujantis gelbėti Prancūziją, sukėlė audrą grasinimų laiško autoriams.

ANTIFA Vakarų pasaulyje yra neliečiamųjų banditų kasta, kuri stambiausio bankinio kapitalo užsakymu tererizuoja likusią visuomenę, trypia jų demokratines teises.

2020 metų gegužę JAV prezidentas Donaldas Trampas dėjo pastangas, kad ANTIFA JAV paskelbti teroristine organizacija. Trampas pasakė žurnalistams: "Esu teisėtas prezidentas ir taikių protestuotojų sąjungininkas, tačiau pastarosiomis dienomis mūsų tautai grėsmę kelia profesionalūs anarchistai, piktos minios, pogromai, riaušininkai, banditai, "Antifa" ir kiti."

Prie D. Trumpo retorikos prisijungė ir kiti politikai. Arkanzaso senatorius Tomas Kotonas (Tom Cotton) BLM protestus pavadino "ANTIFA teroristų" darbu. Atstovų Rūmų narys respublikonas Mattas Gaetzas taip pat palygino "ANTIFA" su teroristais ir paragino "sekti [juos] taip, kaip tai darome Artimuosiuose Rytuose".

Radikalius antifašistų metodus kritikavo ne tik respublikonai, bet ir demokratai. Pavyzdžiui, JAV Atstovų Rūmų pirmininkė Nancy Pelosi atkreipė dėmesį į "smurtinius metodus, kuriuos naudoja žmonės, vadinantys save "ANTIFA", ir paragino juos suimti.





https://www.youtube.com/watch?v=aFh08JEKDYk

Įkandin Trampo savo kalboje JAV generalinis prokuroras Williamas Barras teigė, kad „ANTIFA“ ir kitų panašių grupių kurstomas ir vykdomas smurtas yra vidaus terorizmas ir su juo bus atitinkamai kovojama".

Be to, jis pridūrė, kad minėtame judėjime "yra asmenų, kuriuos tam tikrose situacijose galima vadinti lyderiais". "Matyt, yra finansavimo šaltinių, mes jų ieškome", - pridūrė jis.

                                              Importinių ANTIFA teroristų eitynės Vilniuje birželio 5d. karantino metu

ANTIFA nusikaltimai liečia ir Lietuvą. 2011 m. ANTIFA nariai buvo pripažintikaltais už tai, jog buvo primuštas VDU kultūros tyrimų centro doktorantas Tadas Kavolis. Organizacijos veikla Lietuvoje tęsiasi, internete ji toliau skleidžia susidorojimo su kitaminčiais nuotaikas. Ar mes galime toleruoti organizaciją, kuri fiziškai susidoroja su jai neįtinkančiais, kitokią nuomonę turinčiais asmenimis? ANTIFA taip pat veikia ir Lietuvos internetinėje erdvėje. Tą liudija ir jų organizacijai skirtas Facebook puslapis ANTIFA LIETUVA, kuriame galite atrasti daug panašių pažiūrų nuorodų, kryptingai akcentuojant radikalios kairės judėjimo aktualijas. Netgi rašant šį straipsnį, šis ANTIFA LIETUVA puslapis jau organizuoja iniciatyvą, atspindinčią šių dienų  JAV  riaušių įvykius ir provokacijas, privertusias JAV Prezidentą įvardinti ANTIFA organizaciją kaip teroristinę.

Vokietijoje ANTIFA aktyviai dalyvauja politikoje. Jos nariai sistemingai terorizuoja partiją  AfD „Alternatyva Vokietijai.“ Sistemingai puldinėjami šios partijos politikai, jų šeimų nariai, naikinamas jų turtas.

Šiandien vienas iš pagrindinių ANTIFA fašistinių gaujų Vokietijoje taikinys – judėjimai, demaskuojantys COVID-19 „pandemijos“ aferą.

Angela Merkel 2020 metais skyrė 1,2 milijono eurų paramą rasistinėms ir antivokiškoms NVO, surištoms su teroristine ANTIFA.

AfD Bundestago nariai Beatrix von Storch, Alice Weidel ir Petr Bystron pakvietė Vokietijos valdžią sekti Donaldo Trampo pavyzdžiu ir pripažinti ANTIFA teroristine organizacija. Atsakyme į AfD užklausimą sakoma, kad su Sorošo fondo siejamos organizacijos, tarp kurių yra ir ANTIFA teroristai 2019 metais gavo 9 milijonus eurų iš Vokietijos mokesčių mokėtojų kišenės.

Užkietėję banditai ir žmogžudžiai iš ANTIFA yra „teisingi“ banditai ir žmogžudžiai, tai globalistų samdytą gauja, tai tarptautinio nusikaltėlio Dž.Sorošo ir jo ponų Rotšildų gvardija, sukurta tam, kad persekioti kitaminčius, atimti iš piliečių konstitucines teises ir laisves. Tai kuriamos globalios koncentracijos stovyklos prižiūrėtojai. Štai todėl ir yra „Auksinė aušra“ nariai įvardinti teroristais, suiminėjami, o ANTIFA banditai vaikšto laisvėje ir toliau vykdo savo nusikaltimus.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą