2021-06-21

Lenkai pasibaisėjo Varšuvoje šeštadienį vykusiu LGBT paradu!

 

Dienraštis wPolytice pasakoja apie normalius lenkus sukrėtusius vaizdus, kuriuos šie išvydo praėjusį šeštadienį vykusiame Varšuvos „pasididžiavimo parade.“ Advokatas Jerzy Kwaśniewski pasakė: "Patologinio elgesio su vaiku atskleidimas nusipelno skubios intervencijos".




WPolytice rašoma, kad parade netrūko šokiruojančių akimirkų, pavyzdžiui, miesto tarybos nario, atstovaujančio kairiesiems, Mareko Szleco suteiktos "vestuvės" visiems norintiems. Tačiau teisininkas ir "Ordo Iuris" valdybos pirmininkas Jerzy Kwaśniewski atkreipė dėmesį į nuotraukoje užfiksuotą sceną. Jis pabrėžė, kad dėl tokio elgesio reikia skubiai įsikišti. Savo "Twitter" žinutėje advokatas Jerzy Kwaśniewski atkreipė dėmesį į nuotraukoje užfiksuotą lygybės parado sceną. Nuotraukoje pavaizduoti du vyrai - vienas iš jų vilki vestuvinę suknelę, o kitas laiko moterį ant pavadėlio! Viską stebi vaikas. Kaip pabrėžė advokatas, dėl tokio patologinio elgesio reikia įsikišti. Patikrinsime šios nuotraukos teisingumą ir aplinkybes. Kito žmogaus - kaukėtos ir su pavadėliu moters - eksponavimas, be to, tokio patologinio elgesio demonstravimas vaikui, nusipelno skubaus įsikišimo. Šiuo klausimu ir sisteminiu požiūriu Jerzy Kwaśniewski pasisakė savo "Twitter" pranešime.


 


Adwokatas Tviteryje rašo: „Vaiko ištvirkimas ir moters su šuns kauke laikymas ant pavadėlio yra "įdomaus gyvenimo" dalis???? Jei nesiimsime ryžtingų veiksmų, visuomenė ims pritarti kraštutinėms patologijoms, žalojančioms vaikus ir moteris, pasislėpusi po spalvingų paradų ir linksmybių apvalkalu.“

Nuorodos:

https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/555509-oburzajace-sceny-na-paradzie-lgbt-patologiczne-zachowania

https://twitter.com/jerzkwasniewski/status/1406506892898320386








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą