2021-06-14

Lietuvos Šeimų Sąjūdis – pranešimas dėl birželio 15-16-17 protesto akcijų

 


Birželio 15-16-17 dienomis prie Seimo, Prezidentūros ir Vyriausybės pagal pirminį sumanymą turėjo būti rengiami mitingai. Prie Seimo visas tris dienas, prie Vyriausybės – 1 dieną. (Papildymas apačioje)

Tačiau, Vilniaus savivaldybei su jos meru E. Šimašiumi priešakyje neišdavus leidimo, o Teismui nedavus atsakymo į skundą, – pirminės protesto mitingo formos atsisakyta, išskyrus jo reikalavimus – tęstinius „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ reikalavimus, kurie paskelbti gegužės 15 dieną Vilniaus Vingio parke nuo mitingo scenos. Juos galima paskaityti čia: Įgarsinti reikalavimai aukščiausiai šalies vadovybei

Reikia pastebėti, jog vienas reikalavimas iš dalies jau įgyvendintas, Partnerystės įstatymas grąžintas tobulinimui, tačiau to nepakanka.

„Šeimų Sąjūdis“, kaip „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ idėjų ir reikalavimų tesėjas kviečia Lietuvą rinktis 8.00 val. prie Seimo ir kitų vietų ir reikalauti įgyvendinti likusius gegužės 15-os dienos reikalavimus, kuriais siekiama apsaugoti Šeimą nuo valstybės kišimosi į jos gyvenimą ir nušalinti už dabartinę situaciją valstybėje atsakingus Vyriausybės narius.

Ruoškitės palapines, kemperius, maisto ir gerą nuotaiką – kompanija ir atmosfera tikrai nevers nuobodžiauti nei protesto akcijos dalyvių, nei Seimo narių.

Mes norime, kad jie mus išgirstų – ir jie mus tikrai išgirs!

Visose minėtose vietose žmonės rinksis piketais po 15 žmonių. Vienas iš 15, nebijantis prisiimti atsakomybės tiesiog siunčiate laisvos formos pranešimą pašto adresu savivaldybe@vilnius.lt apie tai, kad organizuojate susirinkimą iki 15 žmonių prie Seimo, o trečiadienį ir prie Vyriausybės, laikydamiesi 75 metrų įstatymo reikalaujamo atstumo. Organizatoriaus vardas ir pavardė, ir deklaruota gyvenamoji vieta.



Prašome paremti birželio 15-16-17 d. protesto akciją, tą galima padaryti pervedant lėšas į VšĮ „Kauno Forumas“ sąskaitą:
LT21 7044 0600 0830 0107
SWIFT kodas (BIC), CBVILT2X,
mokėjimo paskirtyje nurodykite: AUKA birželio 15-16-17 d. mitingui

Organizatoriai primena – tai ne jų protesto renginys, tai visos Lietuvos protesto akcija, siekiant įgyvendinti protesto „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ įgarsintus gegužės 15 d. užsibrėžtus tikslus ir užduotis.

Labai Jums ačiū.

Informacija‼️

Kaip žinote, buvo skelbiama, kad kviečiame naktiniam budėjimui su palapinėmis prie Seimo. Kadangi mūsų mitingo prašymo savivaldybė nesutiko suderinti, nežinome ar pavyks palapinių miestelį įkurti šalia Seimo. Tokiu atveju turime planą B. Visi su kemperiais ir palapinėmis įsikursime miesto pakraštyje. Bus elektra, geriamas vanduo, biotualetai, maudynės ežere ir vakaronė prie laužo. Plano B koordinatės:
https://maps.app.goo.gl/cDCqU8bCTbUcR7bAA

Tvirtove prie Didziulio · Dideliskies, Lithuania (https://maps.app.goo.gl/cDCqU8bCTbUcR7bAA)


Šeimų Sąjūdis



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą