2021-06-30

LGBT - neapykantos ideologija

 

Olandų "vertybių gynėjai" šlapinasi ant istorinio pastato Budapešte!

Nyderlandų Ministras Pirmininkas Markas Rutte, neslepiantis, kad yra gėjus, pasakė, kad Vengrija nebeturi būti ES nare...

Ši isterija kilo po to, kai Vengrijos parlamentas priėmė įstatymą, saugantį vaikus nuo pedofilų ir LGBT propagandos. Nors vienintelis šio įstatymo tikslas, kaip paaiškino Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas Briuselyje, yra apsaugoti vaikus, tačiau šie progresivystai iškart jį pervadino prieš gėjus nukreiptu įstatymu ir ėmė jį naudoti kaip politinį ginklą prieš Vengriją.

"Didžiuojuosi įkūnydamas Europos vertybių gynimą", - olandų šalininkai vidury baltos dienos šlapinasi Budapešto centre esančioje gatvėje. Šie myžniai-kovotojai Budapešte pozavo su liemenėlėmis ir vaivorykštės simboliais.



Portale „Unser-mitteleuropa.com“ pažymima, kad pamokos apie "Europos vertybes" ir "teisinę valstybę", kuriomis ES nori užgniaužti "nenorinčias" valstybes nares, Vengrijoje nesulaukia atgarsio. Vengrai supranta, kad jie atstovauja normaliam pasauliui, ir vadovaujasi visuomenės be kompleksų vizija.

Primenama, kad kai Vengrijos sirgaliai vyko į Vokietiją į Vengrijos-Vokietijos rungtynes, jų autobusai kelis kartus buvo blokuoti greitkeliuose ir be jokios priežasties apieškoti, sirgaliai buvo fotografuojami iš priekio ir iš profilio kaip nusikaltėliai, nors policija nerado nieko neteisėto, o sirgaliai buvo areštuoti per kelias dienas. Pasibaigus rungtynėms atvyko antiteroristinio padalinio policijos pareigūnai ir persekiojo vengrų sirgalius. Vengrijos konsulatui buvo uždrausta įeiti į stadioną. Grupei priklausęs vengrų rėmėjas vis dar laikomas Vokietijoje ir niekas nežino, kodėl.

Štai prie ko priėjo Europos Sąjunga ir "pažangusis globalistinis" pasaulis....

Parijos „Šiaurės Lyga“ pirmininkas Matteo Salvini pareiškė paramą Vengrijai ir jos priimtam vaikų apsaugos nuo pedofilijos įstatymui.



Šiuo metu Italijos parlamente yra svarstomas įstatymo prieš homofobiją projektas. Senatorius Matteo Salvini įstatymo projekte atmetė lyčių ideologijos diegimą Italijos mokyklose. Jis pareiškė,

kad nepritaria kairiosios Demokratų partijos pateikto antihomofobijos įstatymo projekto, vadinamo "DDL Zan", pavadinto Italijos įstatymų leidėjo ir LGBT aktyvisto Alessandro Zan vardu, aspektams, dėl kurių vyko diskusijos visoje šalyje. Salvini pridūrė, kad jam, kaip ir Vatikanui, kelia susirūpinimą tai, kad įstatymo projektas gali apriboti minties ir saviraiškos laisvę, tačiau sakė neprieštaraujantis griežtesnėms bausmėms tiems, kurie puola ir diskriminuoja žmones dėl jų seksualinių preferencijų. Tačiau M. Salvini sakė, kad jis nesutinka su "naujų nusikaltimų nuomonei įvedimu ir tuo, kad kai kurie klausimai patenka į šešiamečių mokyklos suolus".

Giorgia Meloni, partijos „Italijos brolių“ lyderė ir M. Salvini sąjungininkė, paragino parlamentą sustabdyti debatus dėl Zan įstatymo projekto, kol bus išspręstas ginčas su Vatikanu.

Ant Matteo Salvini namo vakar atsirado užrašas ′′Salvini šūdas". Senatorius Facebook parašė, kad užjaučia tuos, „kurie savo dienas leidžia įžeidinėdami ir nekęsdami.“

Čia pateikti faktai dar kartą įrodo, kad LGBT ideologija yra neapykantos ideologija.



Nuorodos:

https://unser-mitteleuropa.com/hollaendische-werte-verteidiger-urinieren-gegen-ein-historisches-gebaeude-in-budapest/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą