2017-01-01

Amerikiečių okupacija Vokietijai buvo pražūtingesnė už rusišką


Šiais metais JAV prezidentas Barakas Obama nutarė perkelti dalį savo kariuomenės iš Vakarų Europos į Rusijos pasienį. Į Lietuvą, nesiskaitant su jos konstitucija, kuri draudžia Lietuvoje dislokuoti užsienio kariuomenę, nutarta perkelti 1000 karių ekspedicinį korpusą, kurį, kaip visais laikais, turės išlaikyti kolonija.

Lietuva daug metų kentė Rusišką okupaciją, todėl, kad mažiau erzinti visuomenę JAV kariuomenės įvedimas į Lietuvą dangstomas „Rusijos okupacijos pavojumi“. Tam per globalistų nuosavybėje esančias Lietuvos MIP, svetimiems interesams tarnaujančius politikus, sukelta nežmoniška militaristinė psichozė ir rusofobija.

Tai kuris velnias baisesnis, ar tas kuriuo mus gąsdina valdžia - rusiškas, ar tas, kuris mus, neva, „gelbės“ - amerikoniškas?

Kad amerikietiška okupacija yra baisesnė už rusišką, įrodo Vokietijos pavyzdys. 

Tai, ką amerikonai padarė su vokiečių tauta nuo pokario iki šių dienų, geriausias to įrodymas. Jie sunaikino Vakarų vokiečius morališkai. Vakarų okupacinės zonos vokiečiai visiškai demoralizuoti. Jie jau nesugeba priešintis nei sionistei Angelai Merkel, kuri, kaip su buldozeriu pervažiavo per Vokietijos konstituciją, nei milijonams jos įleistų atėjūnų musulmonų, kurie kiekvieną dieną žudo, prievartauja, apiplėšinėja vokiečius, iš jų tyčiojasi, griauna pavyzdžiu visam pasauliui buvusią vokiečių tvarką, švarą, kultūrą, darbštumą … viską, kuo teisėtai galėjo didžiuotis Vokietija.

Priešingai Vakarų Vokietijai, buvusioje Vokietijos Demokratinės Respublikos teritorijoje, kuri buvo kontroliuojama TSRS, vokiečiai mažiau demoralizuoti. Rytų Vokietijoje aktyviai veikia ir vietinius rinkimus laimi patriotinė partija „Alternatyva Vokietijai“ (AfD), sistemingai Drezdene ir kituose Rytų Vokietijos miestuose daugiatūkstantinius mitingus rengia antimigracinis judėjimas „PEGIDA“, kurio pagrindinis šūkis - „Merkel muss weg“ (Merkel turi išeiti).


Visos MIP Vokietijoje yra kontroliuojamos užsienio kapitalo spaudos koncernų, JAV vyriausybės, kuri ant vokiečių galvų nuo 1945 metų lieja globalistinę-kosmopolitinę propagandą, nuo mažens skiepija vokiečiams kaltės ir atgailos jausmą už būtas ir nebūtas jų protėvių nuodėmes, už kurias šie buvo jau vieną kartą nubausti Niurnbergo tarptautiniame tribunole, o Vokietija išmokėjo trilijonus dolerių kontribucijų.

Vokiečius ši globalistinė propaganda pavertė zombiais, bepročiais, kurie jau bijo net savo šešėlio. Čia žmonės paniškai bijo būti apkaltinti „nacizmu“ ir „fašizmu“, bijo pasakyti net tai, kad tarp į Vokietiją globalistų pastangomis perkeltų atėjūnų yra religinės grupės žmonių, kurios yra mirtinai pavojingos vokiečiams. Bet kurioje sveikoje visuomenėje šie pavojų keliantys svetimkūniai būtų izoliuoti ir išmesti lauk, ką, beje numato Ženevos pabėgėlių konvencija, kurios 33 punktas sako, kad pabėgėlis negali pretenduoti į apsaugą, jeigu jis yra grėsmė šalies saugumui.

Vokietijoje jau viešai diegiama, ypač tai eskaluoja kairieji ir žalieji, nacionalinio susinaikinimo idėja. Tai pasiekė tokį beprotystės laipsnį, kad, spėjama, vokiečiai apimti psichozės ims išvažiuoti į Artimuosius Rytus, o savo namus paliks atėjūnams. Beje, apie tai, kad vokiečiams reikia vykti į Artimuosius Rytus, ten susipažinti atėjūnų „kultūra“, nesenai prakalbo Vokietijos naikintoja Angela Merkel.

Portale Politically incorrect rašoma, kad 2016 metai Vokietijoje buvo prievartos, islamo teroro ir valstybės mechanizmų sulaužymo metai. Apie islamo teroro pavojų buvo perspėjama daugelį metų, o 2016 šie perspėjimai realizavosi siaubingų nusikaltimų pavidalu. Portalo nuomone „šis siaubas tęsis ir 2017 metais!“



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą