2017-01-21

Ne politologai, ne diplomatai tai, o asilų banda (Trampo inauguracijos renginio lietuviškų TV komentarus pasiklausius)


Donaldas Trampas pasakytų: Jūs atleisti...

Vakar, vykstant Donaldo Trampo inauguracijai pasiklausęs visą mielą vakarą mūsiškių „politoligų“ ir „diplomatų“ komentarų, padariau labai pagrįstą išvadą, kad visi šie žmonės yra visiški asilai, kad jų kalbos atitrūkusios nuo realybės per daugybę šviesmečių, kad jie savo melo ir insinuacijų mėšlo krūvoje išsivolioję tiek, kad iki savo gyvenimo pabaigos nebepajėgs atsiskalbti, kad Lietuva neturi jokios užsienio politikos.

Nutukęs komjaunuolis, ta Lietuvos URM gėda, jei jis turėtų bent kiek padorumo, turėtų nedelsiant atsistatydinti. Ką po pusės metų JAV prezidento šmeižto jam veikti politikoje?

O kaip diena dienon Donaldą Trampą šmeižė LRT, savo politikos astrologų lūpomis! Jie gi kiekvieną CNN iš subinės iškrapštytą feiką tuojau pat paviešindavo Lietuvos eteryje, pagražindavo savo primityviais ir idiotiškais komentarais.

Apie privačias lietuviškas televizijas nėra nė ką kalbėti: tie glušai net iškilmių transliacijų metu vis dar rodė JAV prezidentą įžeidžiančią ir po visą pasaulį paviešintą terlionę ant vieno Vilniaus restorano sienos.

Sudėjus viską į vieną krūvą: kaip Lietuvoje nuskurdinti žmonės, kaip jie dėl skurdo bėga į užsienį, koks apsivogęs ir korumpuotas „elitas“, kokie idiotai valdo valstybę, formuoja jos užsienio politiką, aš padariau geležinę išvadą – Lietuva yra neįvykusi valstybė.

Ačiū už tai Landsbergiui, Adamkui, Grybauskaitei ir kitam svetimųjų mus valdyti paskirtam „elitui“. 

Donaldas Trampas pasakytų: Jūs atleisti...




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą