2017-12-05

Ar sulauksime bylos kultūros viceministrei Gintautei Žemaitytei už pasityčiojimą iš valstybės simbolio Vyčio?


Kultūros viceministrė Gintautė Žemaitytė viešai tyčiojasi iš valstybės simbolio Vyčio, kodėl prokuratūra jai neiškelia baudžiamosios bylos? Kur yra valstybės vadovai, seimas?


Gruodžio 4 dienos LRT forumas laidoje (laidos vedėjas Edmundas Jakilaitis), skirtoje Vilniaus Lukiškių aikštės sutvarkymo klausimui, visuomenininkas, Vyčio paramos fondo vicepirmininkas Vilius Kavaliauskas Kultūros viceministrei Gintautei Žemaitytei pasakė (31:20): „Jums priklauso žodžiai, kad Vytis - militaristinis baubas-siaubas. Tai 127 BK straipsnis „Valstybės simbolių niekinimas“.

Visa Lietuvos visuomenė Kultūros viceministrės Gintautės Žemaitytės pasisakymus girdėjo, skaitė. Koks dar reikalingas akstinas prokurorams, kad kelti šmeižikei bylą, o koks dar akstinas reikalingas premjerui Sauliui Skverneliui, kad vyti valstybės simbolius šmeižiančią viceministrę lauk iš užimamo posto?


Kur glūdi neapykantos mūsų valstybės simboliui Vyčiui šaknys

Aš matau vienintelį tokios zoologinės neapykantos Lietuvos valstybės simboliui paaiškinimą: Lietuva yra inkorporuota į Europos Sąjungos "chazarų kaganatą", kuriame baltai yra paversti globalistų bankinio oligarchato baudžiauninkais. Nei lietuviai, nei Lietuva, nei mūsų Vytis ES „Chazarų kaganate“ nereikalingi. Mūsų patriotizmą globalistai panaudojo griaunat TSRS. Dabar jo nebereikia. Lietuvos jiems nereikia. Lietuvoje jau viešpatauja sorošai ir jų chalujai šamašai. Laikas pabusti ir keltis!


Ankstesmės publikacijos Vyčio memorialo tema:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą