2017-12-08

Lietuva bus sunaikinta 2025 metais? Martino Šulco pareiškimas dėl ES konfederacijos


Briuselio marionetės kalbą tai, ką joms liepia kalbėti jų šeimininkai transnacionaliniai bankininkai. Šitie niekingi šliaužiojantys Briuselio bestuburiai kalba tuos tekstus, kuriuos į jų burnas įstato pasaulio pinigų šeimininkai, JAV federalinio rezervo savininkai.



Briuselio pilvakojai veikia pagal tas instrukcijas, kokias jiems atveža pinigų šeimininkų oficialus atstovas Džordžas Sorošas. (Apie pinigų gamintojus vakar labai glaustai papasakojo prof. Valentinas Katasonovas. Jis paminėjo ir Dž. Sorošo vaidmenį: https://www.youtube.com/watch?v=JwgyN0x2tA8)

Briuselyje viešpatauja nomenklatūra. Mandatą į tos nomenklatūros sąrašus garantuoja didelė žala, kurią nomenklatūrininkas praeityje padarė savo valstybei. Dar vienas kelias prie Briuselio ėdžių yra iš Goldman Suchs banko. Kitokių ten nėra. Yra aiškios pretendentės į Briuselio postus: Angela Merkel ir Dalia Grybauskaitė. Jos labai daug nuveikė naikindamos savo valdomas valstybes, panašios ir jų biografijos.

Mes dar turime Sorošo nupirktą europarlamentarą Petrą Auštrevičių, daug pakenkusį Lietuvai stojant į ES. Jo irgi gražios perspektyvos Briuselio moliuskų terariume.

Kiekvieno tokio Briuselio šliužo pareiškimai verti dėmesio, į juos verta įsiklausyti. Buvęs ES parlamento pirmininkas (2014-2017) Martinas Šulcas ėmė viešai kalbėti apie „Jungtines Europos Valstijas iki 2025 metų“.

Vokietijos socialdemokratų partijos pirmininkas Šulcas, kuris bando sudaryti valdančiąją koaliciją su Angelos Merkel Krikščionių demokratų sąjunga Bundestage ir gali pretenduoti į Vokietijos kanclerio postą, pasakė Socialdemokratų partijos konferencijoje Berlyne: Aš noriu, kad būtų sudaryta Konstitucinė sutartis dėl federalinės Europos sukūrimo“.

Jo žodžiais, turi būti susiaurintas nacionalinių valstybių suverenitetas, o pasipriešinusios šalys turi būti pašalintos iš bloko. Tokia ES konfederacijos konvencija, kurioje figūruos bendra pilietybė ir viena tauta.

„Tuomet Konstitucinę sutartį būtina pasirašyti tarp valstybių-narių, o tie, kas jai nepritaria, automatiškai turi pasišalinti iš ES“.

Jį palaikė Rotšildų statytinis Prancūzijos prezidentas Manuelis Makronas, kuris nesenai pakvietė sukurti ES biudžetą, paskirti bendrą finansų ministrą, steigti bendrus finansinius įstatymus.

Martinas Šulcas Twitter pasakė: „Noriu sukurti naują konstitucinę sutartį, kuria būtų steigiamos Europos Sąjungos valstybės. Europa, kuri nėra grėsmė jos valstybėms narėms, bet yra naudingas papildymas.“

Martino Šulco ir Emanuelio Makrono kalbų turinys reiškia vieną: pinigų šeimininkai mus grūda į dar vieną imperiją – tautų kalėjimą. Perspektyvos labai liūdnos, nes tauta demoralizuota, o valdžioje kleptomanai ir hedonistai.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą