2018-02-15

JAV šachas Putinui Sirijoje



Rusijos prezidento rinkimai įvyks kovo 18 dieną. Dabartinio Rusijos prezidento Vladimiro Putino situacija tapo sudėtinga. Vašingtono paskelbtas „juodasis sąrašas“ nuo jo atkirto lojalius oligarchus, kurie vis dar naiviai tiki, kad jiems pavyks išsaugoti Rusijoje privogtus milijardus. Viso Rusijoje nuo 1991 metų pavogta ir išvežta, skirtingų ekspertų vertinimu, nuo 1 iki 3 trilijono dolerių.



Putinas dar turėjo rimtą jį remiančią jėgą – armiją ir kitas jėgos struktūras. Prieš kelias dienas šiai draugystei buvo suduotas skaudus smūgis. JAV aviacija Sirijoje sunaikino nuo 200 iki 700 (su sužeistaisiais) Rusijos kareivių, tarnavusių samdiniais Sirijoje. Tai įvyko todėl, kad Rusija neinformavo JAV apie savo kariuomenę, dalyvaujančią sausumos operacijoje prie Eufrato.

Pasinaudodama šia aplinkybe, JAV vasario 8 d. sunaikino šį rusų karinį ne reguliarios kariuomenės dalinį.



Rusų samdinių junginys „Vagner“ buvo atakuotas strateginių JAV bombonešių, o po kurio laiko, atsitraukimo metu, buvo atakuotas JAV karinių sraigtasparnių.

Rusijos valdžia slėpė šią tragediją.


Tai šachas Putinui. Aš parinkau kelis video, įrodančius tragedijos mastą ir Rusijos oficialiosios feikinės spaudos nutylimus faktus.

Putinui JAV pastatė šachą. Atėjo jo tiesos valanda. Jis turi apsispręsti: ar tarnauti rusų tautai, ar jos priešams oligarchams. Ant dviejų kėdžių sėdėti jau nepavyks.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą