2018-03-17

Turime nuostabius žmones ir baisią valdžią: apie vakarykštį LNK paramos koncertą „Už vaikystę“



Žiūrėjau UNICEF paramos akciją per LNK, apsiverkiau, viena akim, kita skubėjau savo straipsnius perkėlinėti į laikinai atblokuotą piktų žmonių cenzūruojamą Feisbuką, tokį KGB ir sovietinio Glavlito mišinį su „Gebelso“ propagandos padažu.

UNICEF - organizacija baisi, prasmirdusi pedofilijos tvaiku. Kitaip ir būti negali, nes pasaulio vyriausybė JTO postais apdalina visus savo chalujus, kai šie pasitraukia į pensiją. Bet ne apie šituos globalizmo kirminus, apie eilinius savanorius, tyrus ir gerus žmones, noriu kalbėti.





Tokia taisyklė, kad kuo neturtingesni žmonės, tuo jie širdingesni, labiau linkę aukoti. Lietuva ne išimtis, tokia taisyklė. Apie amerikoniškus „aukojimus“ ir „labdarą“ nekalbu, ten labdara paversta būdu turtingiausiems nemokėti mokesčių. Lietuvoje irgi visi žulikai ir jų organizacijos, partijos, gausybę įvairiausiu labdaros fondų priveisusios vienu tikslu, kad vogti ir korupciją veisti, ne gėrį.

Jei prie valdžios lovio kriuksintys vagys labdara rūpintųsi, nebūtų taip, kad daugiavaikės šeimos Lietuvoje šulinių neturėtų, nebūtų ir taip, kad bankai mokesčių nemokėtų, nebūtų taip, kad Socialinių reikalų ir darbo ministerija rašytų man atsakymą, kad lietuvių vaikų ir senelių diskriminacija „pabėgėlių“ atžvilgiu yra teisinga, pagrįsta, kad valdžia „pabėgėliams“ teisingai samdo butus po 500 eurų ir išmokas po moka po 500-600 eurų, kad tai yra „pozityvioji diskriminacija“. Vakar ir buvo kalbama apie „pozityviąją diskriminaciją“, kuria mes aplink Lietuvoje matome, kuriai iš biudžeto valdžia skyrė 100 milijonų eurų. Kur padės šiuos pinigus „davatkinio“ Lino Kukuraičio ministerija man visai aišku: „pozityviąjai diskriminacijai“, kad visus Lietuvos vaikus padaryti pabėgėliais, o „pabėgėlius“ „integruoti“!

Kokia dar gali būti labiau „socialiai pažeidžiama“ grupė pasaulyje už Lietuvos vaikus, ponai kukuraičiai ir grybauskaitės, dideles sėdynes užsiauginusios? Kada pasibaigs šita bakhanalija? Afrikoje vaikai gali nusiskinti ir suvalgyti bananą, ten kiekviena moteris, be to, per gyvenimą pagimdo vidutiniškai po 8,5 vaiko. Koks būtų skurdas Lietuvoje, jei lietuvės imtų gimdyti ne po 1-2 vaikus, o po 8 ir daugiau vaikų?

Vakar savanorė pasakojo, kad išvykus už Vilniaus ribų „prasideda Afrika“. Ačiū už tai Daliai Grybauskaitei, Linui Kukuraičiui, Karbauskiui, Skverneliui, ačiū visiems visų lygių nebaudžiamiems vagims ir jų nebaudžiančiai valdžiai. Kaip gali pats save bausti! Todėl ir esame labiausiai išmirštanti tauta pasaulyje, todėl esame, bet greitai nebūsime.

O savanoriams ir LNK ačiū! Ant gerų žmonių rankų Lietuva miršta, nors tai paguodžia.

P.S. Iliustracijai panaudojau dainelę apie Saliamono Kliaro (Pliaro) balinių šokių mokyklą, kurią Kijeve (ar Odesoje?) buvo įsteigęs buvęs violančelininkas, mėgęs šokius. Dalia Grybauskaitė šokiais irgi ne iš karto užsiėmė, prieš tai kai kur padirbėjo, šiek tiek.


P.P.S. Lenkijos, Vengrijos ir Čekijos vadovai vaikams ir šeimoms padeda realiai, ne šokiais. Ir jokių "pabėgėlių" į savo šalis jie neįsileidžia, nes tai jokie ne "pabėgėliai", Sirijoje ramu ir tos šalies valdžia kviečia visus grįžti namo.  "Pabėliai" globalistų sugalvoti tam, kad naikinti tautines valstybes, Europos tautas, vykdyti baltųjų genocidą. Apie tai pasakė kovo 15 dieną Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas.

Lietuvos valdžia vykdo lietuvių tautos genocidą, tai gauja nusikaltėlių!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą