2020-01-06

Būsimas Austrijos kancleris Sebastian Kurtz pasipriešino Europos afrikanizacijai ir islamizacijai


Sebastian Kurz, būsimas Austrijos kancleris, sukritikavo žmonių kontrabandistus, kurie, finansuojami Sorošo ir panašių tarptautinių nusikaltėlių, vykdo Europos afrikanizaciją ir baltųjų Europos gyventojų genocidą.

Interviu vokiečių „Bild“ Sevastianas Kurz pasakė: „Privačių jūros gelbėtojų veiksmai galų gale lemia daugiau mirčių. Tai juk taip: gelbėjimas Viduržemio jūroje ir tiesioginis bilietas į Europą reiškia, kad vis daugiau žmonių yra pakeliui ir nuskęsta vis daugiau.Visi tie, kurie manė, kad daro ką nors gero, turėtų pripažinti įrodytu faktu, kad jų veiksmai didina žuvusiųjų skaičių. Aš dėl to labai apgailestauju ir toliau su tuo kovosiu. Svarbu ne tai, kas gerai atrodo iš išorės, o tai, kas veikia. Privačios jūros gelbėjimo modelis neveikia."

Dėl Vokietijos Žaliųjų lyderio Roberto Habecko inicijuotos diskusijos, kad pabėgėlių vaikus iš Lesbo salos reikia priimti Europoje, Kurzas pasakė, kad Austrija tam nėra pasirengusi.

„Jei mes dabar visus šituos žmones dabar vežame toliau į Vokietiją ar kur kitur, tai yra būtent tai, ką daro pervežėjai, nes tai reiškia, kad vis daugiau ir daugiau žmonių leidžiasi į kelią, nes žino, kad tai veikia. Tai veda prie to, kad vis daugiau žmonių nuskęsta Viduržemio jūroje “, - pasakė Sebastianas Kurz. 

Šis politiko pasisakymas sukėlė audringą afrikiečių kontrabandistų iš Sorošo & Co. finansuojamų NVO reakciją Tviteryje.

Praėjusiai metai, eidamas Austrijos Kanclerio pareigas, Sebastianas Kurz atsisakė pasirašyti globalios migracijos paktą. Lietuvių tautos interesų išdavikai, veikiantys seime, šiam pražūtingam paktui pritarė.

Praėjusių metų gruodžio 27 dieną paskelbiau straipsnį BRIUSELIS ĮSAKĖ LIETUVAI AFRIKANIZUOTIS: EP REZOLIUCIJĄ SKELBIA, KAD REIKIA VEŽTI AFRIKIEČIUS IR MUS DISKRIMINUOTI JŲ ATŽVILGIU“, kuriame išdėstyti ES planai, kaip bus nakinami baltieji Europos gyventojai ir vykdoma kontinento afrikanizacija.



Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą