2020-01-26

Prancūzija: masonų organizuota masinė imigracija tapo įsiveržimu, bet apie tai kalbantys yra teisiami


Prancūzų rašytojas Reno Kamiu (Renaud Camus) nuteistas dviem mėnesiams lygtinai ir jam skirta 3600 eurų bauda už „neapykantos kurstymą etniniu pagrindu“. Kamiu yra masinės migracijos priešininkas, ją vadina „įsiveržimu“.

Polonia Christiana rašoma, kad Kamiu daug metų kritikuoja masinę imigraciją, kuri, jo nuomone gresia Europai. Jis smerkia musulmonų migraciją į Europą. Rašytojas siūlė politikams imigrantus siųsti atgal į jų kilmės šalis.



Savo knygoje „Didysis pakeitimas“ jis pareiškė, kad baltieji katalikai Europos gyventojai yra sistemiškai pakeičiami ateiviais iš Afrikos ir Artimųjų Rytų. Rašytojas viename iš savo tekstų pareiškė, kad Prancūzija ir Europa yra kolonijos. „Negrįžtama kolonizacija tai demografinė kolonizacija“, „Tikėjimas, kad Prancūzijoje gyvena tiktai prancūzai, yra visiška iliuzija. Čia vietiniai ir atėjūnai, kolonizatoriai ir kolonizuotieji, okupantai ir okupuotieji“.


„Imigracija tapo invazija (...) Prancūzija ir Europa šimtą kartų labiau kolonizuotos negu kada nors būtų ką nors kolonizavusios. Negrįžtama kolonizacija tai demografinė kolonizacija gyventojų pakeitimo keliu. Kai kas tvirtina, kad nėra kolonizacijos, nes nėra karinio užkariavimo. Jie klysta. Užkariavimo armija – tai nusikaltėliai, stambūs ir smulkūs, visi tie, kurie trukdo gyventi prancūzams, visaip jiems kenkia (...) jeigu tai tęsis, nebus tolimesnės Prancūzijos istorijos“, - rašė Reno Kamiu.


Prancūzai nepajėgs priešintis afrikiečių ir arabų okupacijai ir bus sunaikinti (video)




Dr.Aleksandras Artamonovas 29 metus gyveno Prancūzijoje čia baigė universitetą, įgijo sociologijos daktaro mokslo laipsnį. Jo nuomone Prancūzijos elitas – masonai, pradedant prezidentu Miteranu, kurie kryptingai naikina prancūzų tautą. Iš prancūzų, bijant pasipriešinimo, atimti visi šaunamieji ginklai, net medžiokliniai, net kaime, o kolonizatoriai vaikšto ginkluoti peiliais. Kasdien čia vyksta pjautynės net Paryžiaus Defanse, respektabiliame rajone, jo metro, kur susidūria atėjūnai su etniniais prancūzais.

Prancūzijos policija nepriima pareiškimų dėl moterų išprievartavimų lifte, o prancūzams išrašomos baudos už prakartėlės įrengimą savo lange, juos galima mušti už kryželio nešiojimą. Tuo tarpu atėjūnas musulmonas gali į daugiabutį atsitempti aviną ir čia jį papjauti. Prancūzijoje griaunamos bažnyčios, nes jos „įžeidžia kitatikių jausmus“. Artamonovo nuomone, Prancūzija ir jos didžioji kultūra pasmerktos išnykti. Jis netiki, kad prancūzai pajėgs sukilti ir pasipriešinti naikintojams. Šios šalies perspektyva, Artamonovo nuomone, – musulmonų kalifatas.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą