2020-04-23

Apie karantiną, premjerą-asfaltuotoją ir iš visuomenės pavogtą visuomeninį transliuotoją




Efektyvi karantino trukmė yra 30-40 dienų. Tai patvirtins bet kuris adekvatus virusologas. Lietuvoje, kaip ir bet kur kitur, jis buvo reikalingas viruso SARS-Cov-2 plitimui pristabdyti, kad kolapsas neištiktų pandemijai neparuoštų ligoninių. Kaip žinome, jose metai iš metų buvo mažinamas lovų skaičius, valstybė neturėjo medicinos ir higienos priemonių rezervo, o sveikatos ministras mums melavo apie kaukių ir respiratorių nereikalingumą, tinkamą apsirūpinimą testų sistemomis.

Kėlė nuostabą Europos Komisijos pirmininkės Ursula von der Leyen reikalavimas ES valstybėms narėms susigrąžinti savo piliečius namo jau paskelbto karantino metu iš epidemijos židinių, neuždaryti sienų iš trečiųjų šalių vykstantiems imigrantams. Kokia kalba tuomet galėjo būti apie karantiną, kai kasdien į šalį atvykdavo dešimtys SARS-Cov-2 užsikrėtusių žmonių, kurie nebuvo izoliuojami?

Ekonomika sustojo, o virusas buvo toliau importuojamas į Lietuvą. Kas dabar atsakys už sugriautą šalies ūkį?

JAV labai operatyviai kiekvienam piliečiui išdalino po 1200 dolerių, o Lietuvos valdžia jau kovo 16 dieną, gal praėjus dienai, ėmė planuoti, kokiai užsienio kapitalo MIP skirs paramą. Kad tylėtų, kad nekritikuotų jos daromų kvailysčių.


O gal karantinas premjerui S.Skverneliui buvo reikalingas tam, kad jis pabaigtų už mokesčių mokėtojų pinigus asfaltuoti aplink savo privatų namą kelius, o etikos sargai negalėtų tirti jo žulikysčių?

Aš manau, kad tęsti karantiną – nusikaltimas. Dar didesnis nusikaltimas persekioti piliečius, kurie reiškia savo požiūrį į šį feikinį karantiną. Jie turi tam teisę, nepaprastoji padėtis dėl pandemijos juk Lietuvoje nebuvo paskelbta! Matyt, bijant asmeninės atsakomybės už šį blefą!

Kuo mūsų valdžia skiriasi nuo „diktatoriaus V.Putino“ valdžios, kuri balandžio 21 dieną suėmė Šiaurės Osetijoje protestą prieš karantiną organizavusį žymų operos dainininką Vadimą Čeldievą?

Tiesa, protestuotojai prieš karantino tęsimą nesuimti, gal tik bus nubausti, bet ko vien vertas globalizmo ruporu tapusios LRT komentaras!

„LRT FAKTAI. KasLietuvoje reikalauja nutraukti karantiną? Protestuoti kurstė sąmokslo teorijomis“ - grėsmingai skelbė LRT publikacijos antrašė. Švoderio vaidmenyje buvo Jurga Bakaitė. Gerai, kad žinome savo „didvyrę“, akylai stebinčią ir demaskuojančią "Maskvos agentus" ir "sąmokslo teorijas".

Įsidėmėtina tai, kad LRT švonderiai jau ėmė pulti ne tik Putiną iš Maskvos, bet ir JAV prezidentą Donaldą Trampą iš Vašingtono. Bet juk tai šizofrenija, pasakysite, žinoma, gryniausia šizofrenija, kai vadovauti paskiriama Sorošo ir Co. išpenėta asaba, kitaip ir negali būti. Logiška.

Aš galiu net prognozuoti kuo pasibaigs M.Garbačiauskienės-Budrienės vadovavimas LRT. Aš manau, kad ilgiau LRT generalinio direktoriaus kėdėje užsisėdėjus šiai sorošinei poniai, mes per Lietuvos televiziją pamatysime tokias laidas, kokias už mokesčių mokėtojų pinigus rengia šiandien Vokietijoje.

Labai trumpai apie tenykštį visuomeninio transliuotojo sukeltą skandalą. Vokietijos valdžia, žinia, veža vaikus, melagingai juos vadina „pabėgėliais“, „vaikais be priežiūros“ ir pan., sąmoningai mažina jų amžių, kad suvirpinti naivių piliečių širdis. Tuo tarpu vokiečių vaikams visuomeninis transliuotojas internetinėje YouTube-platformoje „Funk” rodo filmą, kuriame propaguojami abortai ir sterilizacija, atsisakymas gimdyti vaikus. Reikalaujama, kad vaikams nuo 14 metų sterilizaciją apmokėtų medicinos draudimas. Aš manau, kad tai LRT ateities siužetas, labai greitai ponia Budrienė Lietuvos viuomeninį transliuotoją nuridens iki šio „plintuso“.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą