2020-04-12

Baltosios Europos naikinimui ne kliūtis koronaviruso pandemija (apžvalga)


Tuo metu, kai Europos tautos sutelkusios visas jėgas ginasi nuo COVID-19 pandemijos, pasaulio giluminė vyriausybė (ar globali finansinė užkulisė) nei akimirkai nenustoja vykdyti vieno iš pagrindinių savo tikslų – baltosios Europos sunaikinimo, jos gyventojų vertimo mišrios rasės „kiekybės žmonėmis“, kuriems numatyta būti „kokybės žmonių“ vergais. 

Pagal ES „Tėvo“ masono Kudenhove Kalergi dar 1925 metais knygoje „Praktinis idealizmas“ paskelbtus planus, šie „kiekybės žmonės“ tarnaus „kokybės žmonėms“ - „žydų dvasinei vadų kastai“. Europos raidą Kudenchove-Kalergi piešė taip:„europiečiai susimaišo su kitomis rasėmis ir tautomis ir išnyksta kaip skirtingos nacijos, o jų elitas pakeičiamos žydų dvasine vadų kasta.“

Europos naikintojų planai dėl koronaviruso nepasikeitė. Šiandien vykdoma rasistinė ES valstybių-narių naikinimo politika pilnai atitinka „dvasinio tėvo“ projektui. Akivaizdu, kad šios perspektyvos yra nesuderinamos su nacionalinių valstybių, nacionalinių sienų ir pačių nacijų išsaugojimu. Tokiu būdu tvirtinimas, kad vykdydami beprotišką migracinę politiką Europos lyderiai nežino ką daro, yra melas.

Analitikai ir ekspertai baugina visuomenę, darydami prognozes apie ES vienybę ateityje. Žinomas mondializmo ideologas ir Kudenchove-Kalergi pasekėjas, „Bnai-Brit“ „Prancūzijos žydų įstaigų tarybos (“CRIF“) narys, neoficialus N.Sarkozi ir F.Olando patarėjas bankininkas Žakas Attali interviu belgų laikraščiui „Le soir“ yra pareiškęs savo pasitenkinimą 2015 metų imigracijos banga, sveikino ateinantį sumaišymą tautų ir rasių, ir pareiškė

„Jūs pamatėte tiktai pavadinimą filmo „Migrantai“. Po to seks sezoniniai migrantai, o po jų kiti. Nuo to momento, kai mes pripažinsime, kad laisvės yra fundamentalios, pirmąja iš jų tampa persikėlimo laisvė. (…) Šitie žmonės pavers Europą pirmąja pasaulyje valstybe (…). Tai normalu, kad tai kas vyksta su migrantais atves į sukūrimą labiau susitelkusios ir galingos Europos (…). Jų atvažiavimas – tai neįsivaizduojamas šansas, nes jis pakeičia europinę demografiją“.




Europos Teismo verdiktas atveria ES valstybių duris jų sunaikinimui

Šių metų balandžio 2 dieną Europos Sąjungos Teisingumo Teismas (ESTT) nusprendė, kad Lenkija, Vengrija ir Čekija pažeidė ES teisę, kai jos atsisakė priimti migrantus pagal Europos Sąjungos 2015 m. rugsėjo mėn. perkėlimo susitarimą.

Teisininkė Judith Bergman portale www.getestoneinstitute.org primena, kad 2015 m. ES vadovai susitarė perkelti 160 000 migrantų ir pabėgėlių visoje ES, kiekvienai ES valstybei narei paskirdami fiksuotą kvotą iš stovyklų Italijoje ir Graikijoje, tačiau Čekija priėmė tik 12 iš 2000 jai paskirtų „pabėgėlių“, o Vengrija ir Lenkija nepriėmė nė vieno.

Teismas nusprendė, kad ES valstybės narės, atsisakiusios priimti migrantus pagal perkėlimo schemą, galėjo tai daryti teisėtai tik tuo atveju, jei įrodytų, „atlikdamos kiekvieno atvejo tyrimą, nuoseklius, objektyvius ir konkrečius įrodymus, suteikiančius pagrindą įtarti, kad tai atitinkamas pareiškėjas kelia realų ar galimą pavojų “.

Bergman rašo: „Teismo sprendimas priimtas tuo metu, kai Europos Sąjunga patiria precedento neturintį nesutarimą dėl „Covid-19“ pandemijos ir praėjus vos kelioms savaitėms po pastarojo meto Turkijos prezidento Redžepo Tajipo Erdogano energingų bandymų panaudoti migrantus politinio šantažo tikslais prieš ES vadovus.“

Teisininkės nuomone, šis sprendimas panaikina ES valstybių narių suverenitetą pačioms priimti sprendimus dėl viešosios teisės, tvarkos ir nacionalinio saugumo laikymosi vykdant ES migracijos politiką, jei tie sprendimai prieštarauja ES įsipareigojimams. Nutarimas tai daro nustatydamas kriterijus, kurių neįmanoma įvykdyti, nes teismas nepasiūlė, kaip nacionalinės vyriausybės turėtų atskirti tikruosius „karo pabėgėlius“ nuo karo pabėgėlius imituojančių teroristų.

Teismo reikalavimas, kad valstybės narės turi įrodyti, jog migrantas kels galimą ar esamą pavojų teisinės tvarkos palaikymui irgi negali būti įgyvendinamas, nes didelė dalis jų neturi dokumentų, arba šie yra suklastoti.

„Teismo sprendimas ne tik prieštarauja faktams ir sveikam protui. Tai siunčia aiškų signalą užsienio režimams, tokiems kaip Turkijos prezidento Redžepo Tajipo Erdogano, kad migrantų siuntimas į žemyną bet kokiu tikslu, net ir politinio šantažo, bus sėkmingas, nes tokios Europos institucijos kaip Europos Sąjungos Teisingumo Teismas Sąjunga padarys viską, kad užtikrintų, jog net ir pačios maištingiausios ES valstybės narės, tokios kaip Lenkija, Vengrija ir Čekija, bus priverstos juos priimti,“ - reziumuoja Judith Bergman.



Giluminės vyriausybės NVO nesiliauja vežti užkrėstus imigrantus iš Afrikos, bet prieš jas EK nesiima jokių sankcijų. Grasinimai skamba tik Vengrijai, kuri puikiai tvarkosi su pandemija.

Italija – labiausiai nuo Covid-19 nukentėjusi ES valstybė, nesugebanti be išorinės paramos susitvarkyti su šia nelaime, tik Giluminei vyriausybei tai ne motais, ji toliau naudoja tinklą savo nusikalstamų NVO, kad vežti vis naujus ir naujus baltosios Europos naikintojus iš Afrikos, kur žmonių dauginimasis vyksta pagal zoologijos dėsnius. Geriausias afrikiečių zoologinio dauginimosi pavyzdys – 36 metų moteris iš Ugandos, kuri pagimdė 44 vaikus.




Lampedūzos gyventojai šaukiasi pagalbos
Il Giornale pranešė, kad Lampedūzos gyventojai nusiuntė laišką Sicilijos regiono prezidentui, kad šis juos apsaugotų nuo NVO, koronaviruso epidemijos metu vežančių apsikrėtusius nelegalus iš Afrikos.

„Šiandien – sakoma laiške – mes matome NVO laivą, kuris nori prisišvartuoti Lampedūzos uoste.
Jis veža virš 100 migrantų, o, kaip mes žinome, ten yra užsikrėtusių“. Salos gyventojai mini Vokietijos NVO laivą „Alanas Kurdi“, kuris veža į Italiją 150 nelegalų iš Afrikos. Migrantai, kaip tvirtina Lampedūzos gyventojai, „atvyksta iš šalių, kurios nepriklauso ES, ir į kurias atėjo pandemija“. Pažymima, kad saloje nėra sąlygų izoliacijai ir sergančių žmonių karantinui, todėl infekuoti žmonės – mirtinas pavojus salos gyventojams.

Vokiečių NVO „Sea-Eye“, kuriai priklauso laivas „Alan Kurdi“ pernai vasarą buvo apkaltinta žmonių iš Afrikos kontrabanda. Šiam ir kitiems NVO laivams Italija ir Malta yra pandemijos laikotarpiui uždariusios savo uostus.

Vokietijos vyriausybė kreipėsi į Europos Komisiją, kad ši surastų uostą šiems žmonių kontrabandistams, kurie į Europą atvežė šimtus tūkstančių nelegalių migrantų ir šį savo purviną užkulisės užsakytą verslą tęsia pandemijos metu.



Balandžio pradžioje apie atsisakymą priimti imigrantus COVID-19 pandemijos metu yra pareiškusi Austrija. Tai buvo atsakas į globalistų-Europos naikintojų vadeliojamų 150 ES pilietinių ir bažnytinių NVO reikalavimą evakuoti nelegalus iš Graikijos stovyklų. Tarp šių organizacijų minimos Caritas Europa, SOS Mitmensch, der Volkshilfe Österreich, Arbeiter Samariter Bund Wien, Südwind ir Diakonie Österreich. Austrijos kanclero Sebastiano Kurz nuomone, šių nelegalų paskirstymas būtų signalu milijonams imigrantų vykti į Europą.

Italijos partijos „Lyga“ vadovas Matteo Salvini FB pasakė, kad Vokietija ne tik nepadeda Italijai įveikti COVID-19 pandemiją, bet ir siunčia savo NVO, vežančias nelegalius imigrantus, kad jai kenkti.

Yra duomenų, kad lietuvių tautos genocidą vykdanti Skvernelio vyriausybė sutiko vežti imigrantus iš Graikijos stovyklų. Tokių valstybių – savižudžių ES atsirado tik aštuonios. Teigiama, kad bus vežami pabėgėliai-nepilnamečiai, atvykę be priežiūros. Tačiau reikia prisiminti, kad šie „vaikai“, kurių amžiaus negalima tikrinti medicinos metodais, dažnai yra barzdoti vyrai, kurie turi šeimų susijungimo teisę. Tai reiškia, kad įkandin jų atvyksta ištisi negrų ar azijatų giminių kaimai.


Giluminės vyriausybės valdomai Europos Komisijai didžiausias priešas savarankiška Vengrija, ji čia įžvelgė piktnaudžiavimą nepaprastąja padėtimi

Demokratiškai nerinkta (finasinės užkulisės paskirta) Europos Komisijos pirmininkė Ursula von der Leyen pagrasino Vengrijos vyriausybei, kad ši nepiktnaudžiautų ypatingos situacijos režimu, įvestu COVID-19 pandemijos metu. Ji Bild am Sonntag balandžio 12 dieną pasakė: „Aš pasirengusi imtis priemonių, jeigu apribojimai išeis už leistinų ribų“.

Vengrijos parlamentas kovo 30 dieną patvirtino įstatymą, kuris išplėtė premjero Viktoro Orbano įgaliojimus pandemijos metu.

O kur griežtas Ursula von der Leyen balsas dėl Švedijos, kuri vykdo pagyvenusių švedų genocidą ir vienintelė iš 27 ES valstybių šalyje neįveda karantino?

Aš manau, kad grasinimai Švedijai neskamba todėl, kad tai, kas šiandien vyksta Švedijoje, yra baltosios Europos genocidas, ir būtent tai, ko siekia globali finansinė sionistų užkulisė.

Breitbart, pasiremdama Švedijos šaltiniu, pranešė apie dokumentus Karališkoje universitetinėje Stokholmo ligoninėje, kad koronavirusu apsikrėtę pagyvenę švedai nebus prioritetu gydant nuo koronaviruso. Tai reiškia, kad pirmenybė bus teikiama jauniems atėjūnams, neįnešusiems nei vienos kronos į šalies sveikatos priežiūros sistemos kasą.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą