2020-04-13

Robertas – F.Kenedis jaunesnysis pasakoja apie Bilo Geitso vakcinas (video)


Robertas-F.Kenedis jaunesnysis - Vaikų sveikatos apsaugos organizacijos pirmininkas. Balandžio 9 dieną jis šios organizacijos portale paskelbė ataskaitą apie „filantropo“ Bilo Geitso vakcinas, kurių pagalba šis vykdo pagrindinį šios savo filantropijos tikslą – mažiną žmonių skaičių žemėje.

Iš Bilo Geitso „filantropijos“ ėdžių minta daugybė su vakcinomis susijusių jo verslų (įskaitant „Microsoft“ kontroliuojamą pasaulinę vakcinacijos ID programą) ir vykdoma diktatoriška Pasaulio sveikatos organizacijos politikos kontrolė.

Geitsui priklauso $450 milijonų dalis iš $1,2 milijardų skirtų vakcinuoti Indijos vaikus (iki 5 metų) nuo poliomielito pagal NTAGI grupės programą. Indijos medikai apkaltino po šios vakcinacijos 2017 metais Geitso programą, kad buvo paralyžiuoti po šių skiepijimų 490000 vaikų, vietoj prognozuotų 2000 recidyvų. 2017 metais Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) nenorom prisipažino, kad globali poliomielito epidemija Konge, Afganistane ir Filipinuose buvo sukelta vakcinavimui naudoto viruso kamieno. 2018 metais šis štamas sukėlė 70% globalių susirgimų.





Geitso Afrikos vaikų skiepijimo nuo meningito kompanija „2002 MenAfriVac“ irgi buvo neefektyvi, nes 50 iš 500 vaikų buvo paralyžiuoti.

2010 metais Geitsas finansavo vakcinaciją nuo maliarijos. Iš vakcinuotų 5949 vaikų pas 1048 pasireiškė paralyžius, nuomariai ir konvulsijos.

Geitsas yra prisipažinęs, kad jo tikslas „mažinti gyventojų skaičių“. 2014 metais Kenijos gydytojų katalikų organizacija apkaltino PSO, kad vakcinacija nuo stabligės sukeldavo nevaisingumą. Panašūs kaltinimai buvo iš Tanzanijos, Nikaragva, Meksikos ir Filipinų.

2014 metais Geitso fondas finansavo išbandymą žmogaus papiloma viruso vakcinos (PVV). Ją kūrė Glaxo Smith Kline (GSK) ir Merck, o bandė ant 23 000 jaunų merginų nutolusiose Indijos provincijose. Maždaug 1200 paskiepytųjų skundėsi pašaliniais efektais: autoimuniniais susirgimais ir fertilumo sutrikimais. Septynios numirė. Šiuo metu bylą dėl šios vakcinacijos yra Indijos aukščiausiame teisme.

Morgenson ir kt. 2017 atlikti tyrimai parodė, kad skiepijimo PSO DTP vakcina (nuo difterijos, stabligės, poliomielito) Afrikos vaikų mirtingumas padidėjo 10 kartų.

Geitso fondas iš savo 5 milijardų 650 milijonų skiria PSO. Teigiama, kad tokia Bilo Geitso filosofija.

Savo labdaros pagalba jis kontroliuoja PSO, bei UNICEF, GAVI, ir PATH organizacijas. Be to Geitsas dalinai finansuoja farmacijos kompaniją Inovio Pharmaceuticals, kuri gamina vakciną nuo COVID-19. Dar jis papildomai aukoja 50 milijonų 12 farmacijos kompanijų, kad paspartinti vakcinos nuo COVID-19 sukūrimą.

Kenedis pažymi, kad savo paskutiniuose pasisakymuose masinės informacijos priemonėse Geitsas demonstruoja savo įsitikinimą, kad COVID-19 krizė leis jam diegti savo diktatoriškas programas amerikiečių vaikams.

Kad pailiustruoti čia aprašomą Bilo Geitso veikla, siūlau jūsų dėmesiui labai neblogą video (rusų kalba) trumpai supažindinantį su jo biografija ir įdomesnėmis veiklos detalėmis vakcinacijos srityje.




Šaltiniai:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą