2020-05-25

Kanibalizmas Vokietijoje: Merkel svečias iš Somalio sugraužė moters veidą


Atvykę į „pabėgėlio“ butą policininkai nuo kandžiojamos moters traukte nutraukė žvėrį – 16-metį Merkel svečią iš Somalio, kuris graužte graužė ir draskė jos veidą.

Šis siaubingo kanibalizmo faktas policijos užregistruotas gegužės 22 d. netoli Pforzheimo. 16-metis somalietis (tikras „pabėgėlių“ amžiaus Vokietijoje nežinomas, manoma, kad 50% “nepilnamečių“ iš tiesų yra pilnamečiai) žiauriai sukandžiojo ir sunkiai sužeidė 23 moterį. Vedusi moteris atsisakė su juo lytiškai santykiauti, todėl jis ėmė dantimis draskyti jos veidą. Moteris patyrė sunkias traumas ir buvo nuvežta į ligoninę.

Kanibalizmas į Europą atėjo kartu su čia importuojamais laukiniais Afrikos gyventojais, kur kanibalizmas yra paplitęs iki šių dienų.

Iš Afrikos su „pabėgėliais“ į Europą atėjo kanibalizmas



2019 metų gegužės 21 dieną Turine 23 metų nelegalas ir nusikaltėlis iš Nigerijos Ifada Elvis nukando policininkui piršto falangą. Turino parke buvo suimtas narkotikų pardavėjas. Nusikaltėlis buvo agentų pristatytas į nuovadą, kad nustatyti asmens tapatybę. Bandymas nufotografuoti sukėlė Ifada Elvis agresijos priepuolį. Kai jam buvo bandoma uždėti antrankius, jis užpuolė policijos karininką ir nukando piršto falangą. Policininkas nedelsiant buvo pristatytas į ortopedinę kliniką Turine ir operuotas.

Ifada Elvis gali būti deportuotas dėka Saugumo įsakymo, kuris leidžia deportuoti prieglobsčio prašytojus, jei jie yra nusikaltėliai ir praranda teisę į apsaugą. Nigerietis jau buvo teistas už narkotikus ir užpuolimą. Šiandien jis jau bus pristatytas į teritorinę komisiją dėl pagreitintos prieglobsčio svarstymo procedūros.

„Jokio pakantumo banditams, aš džiaugiuosi, kad Įsakymas funkcionuoja – pakomentavo šį skandalingą įvykį Vidaus reikalų ministras Matteo Salvini.

„Tai dar vienas rimtas epizodas, kurio centre visada matomi užsieniečiai“, - pasakė Lygos sekretorius Pietro Di Lorenzo. Jo žodžiais, tai ne pirmas kartas, kada įvyksta kažkas panašaus. 2018 metų gruodį, irgi Turine, nigerietis, puolė ir įkando policininkui į koją. Mėnesį prieš tai Udine 22 metų nigerietis, nelegalas be pastovios gyvenimo vietos, įkando policininkui į klubą. Tą patį mėnesį Milane buvo užpultas dar vienas policininkas. Minėti užpuolikai nejautė jokios baimės ir pagarbos policijos pareigūnams.


2018 metais Paryžiuje už kanibalizmą buvo suimti trys juodaodžiai iš Afrikos, o Vokietijoje negras sukandžiojo policininkui ranką.

Migrantų iš Afrikos apgyvendintame Paryžiaus priemiestyje Clichy-sous-Bois trys negrai iš Afrikos salos Cape Verde užpuolė žmogų, kandžiojo jo veidą, o atkąstus žmogienos gabalus ryjo.

Žmogėdros praeivį užpuolė Hectoro-Berliozo alėjoje, 6 valandą vakare, jie jam nukando ir suėdė dalį ausies ir apatinę lūpą. Apie tai pranešė dienraštis Le Parisien.

Auką pavyko išvaduoti nuo žmogėdrų. Apgraužtas paryžietis buvo nuvežtas į Montfermeil ligoninę, žmogėdros suimti.

Liūdnai pagarsėjęs Clichy-sous-Bois bulvaras yra viena iš pavojingiausių Prancūzijos sostinėje. 2005 metais čia įvyko riaušės, kai keli paaugliai, bėgantys nuo policijos, žuvo įlindęs į elektros transformatorinę. Nuo tada, Clichy-sous-Bois bulvare nuolatos vyksta riaušės, kaip tai įvyko pernai, augant afrikiečių srautui ir plintant islamo ekstremizmui Prancūzijoje.

Diuseldorfe negras sukandžiojo policininkui ranką


Nepaisant to, kad policininkas buvo su pirštinėmis, įkandimas buvo toks stiprus, kad be didžiulių žaizdų įtariamas kaulų lūžis.

41 metų nelegalui iš Gvinėjos nebuvo suteiktas prieglobstis, todėl jis pradėjo „kandžioti ranką, kuri jį maitina“. 

Manoma, kad policininkui šis apkandžiojimas gali turėti rimtų pasekmių, nes daugelis afrikiečių yra ŽIV viruso nešiotojai, o taip pat labai dažnai perneša hepatito C virusą, tuberkuliozę. Vokietijoje 30 procentų imigrantų iš tų Afrikos šalių, kuriose fiksuojamos hepatito C, ŽIV ir tuberkuliozės epidemijos. Visa tai sunkia našta gula ant vokiečių pečių. Jeigu jų „Merkel svečiai“ žmogėdros iš Afrikos nesukandžios ir nesuės, tai apkrės nepagydomomis ligomis. Pažymima, kad afrikiečiai kanibalai dažnai apkandžioja Vokietijos policininkus.


Šiurpiausias kanibalizmo atvejis – nigeriečių gyva sukapota suėsta Pamela


2018 metų vasario pradžioje Italijos Marce regiono Pollencos apylinkėje buvo rasti du lagaminai, o juose į 20 gabalų sukapotas sausio 29 dieną dingusios 18 – metės Pamela Mastropietro kūnas. Tyrimas parodė, kad merginą sausio 30 dieną nužudė trys nigeriečiai Innocent Oseghale, 28 metų, Lucky Desmond, 22, ir Awelima Lucky, 27. Pastarieji du dar kaltinami narkotikų prekyba (heroinas ir marihuana).

Tarp dviejuose lagaminuose buvusių sukapotų mergaitės kūno dalių nebuvo kai kurių jos organų, kuriuos suėdė nigeriečiai. Italų kriminalisto, chirurgo, psichiatro Alessandro Meluzzi žodžiais, Nigerijos mafija yra žiauriausia pasaulyje, ji dabar kolonizuoja Italiją. „Tai, ką mes matėme Pamelos atveju Nigerijos mafija sistematiškai daro Nigerijoje ir kitose vietose“, - pasakė Meluzzi. „Tai įprasta, kad auka būtų sukapota į gabalus, o kai kurios kūno dalys suėdamos.“

Meluzzi nebuvo nustebintas, kad truko jaunos moters širdies. Apie Afrikos žmogėdras jis pasakė, kad Siera Leonėje vaikai-kareiviai ėda žmonių širdis. Tai yra pašventimo ritualas priduodantis vyriškumo. „Pas Nigerijos mafiją ritualinė žmogėdrystė, tai ne išimtis, o taisyklė. Tai jiems normalu, bet čia niekas apie tai nekalba, bijodami kaltinimų rasizmu. Mums teks prie to priprasti, tai tik aisbergo viršūnė.“ - pasakė ekspertas.

Pamelą išmėsinėjo dar gyvą

Apie tai 2019 metų kovo 6 dieną papasakojo prisiekusiesiems antrojo Pamelos Matropietro nužudymo bylos klausymo metu Macerata miesto teisme Vincezo Marino, liudininkas kaltinimo prieš nigerietį Oseghale. Nigeriečiai, jo žodžiais, Pamelą išprievartavo, papjovė ir gyvą išmėsinėjo.

Paaiškėjo kraupios Pamelos Mastropietro mirties aplinkybės

Liudininkas apie Pamelos nužudymo aplinkybes sužinojo Askoli kalėjime. Apkvaišinę narkotikais, nigeriečiai išprievartavo Pamela, o po lytinio akto, kai ši norėjo vykti namo, peiliu smogė jai į kepenis, mergina nukrito ant žemės. Pamanęs, kad Pamela mirusi, Oseghale ją ėmė ketvirčiuoti nuo pėdos. Mergina ėmė judėti ir dejuoti, tuomet žudikas jai smogė peiliu dar kartą. Teisme žudikas pasakojo, kad Pamelos kūno gabalus sudėjo į šaldytuvą, o kas netilpo sudėjo į du lagaminus ir iškvietė taksi.

Grybauskaitė su Skverneliu į Lietuvą veža potencialius žmogėdras iš Afrikos ir tvirtina, kad nori būti „solidarūs“. O su kuo? Su Afrikos žmogėdromis, kurie Lietuvoje ketvirčiuos ir ės lietuvaites, kandžios policijos pareigūnus?

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą