2020-08-30

Lietuviškos fake news nepastebėjo 2 – tūkstantinio piliečių protesto mitingo Vilniaus centre „Už laisvą pasirinkimą“

 


Perverčiau Lietuvos fake news – LRT, Delfi, Lietuvos rytą, Tele3.lt. Apie vakarykštį mitingą „Už laisvą pasirinkimą“ - tyla. Na, suprantama, komercinės prestitutės dirba už pinigus, dezinformuoja už pinigus, gulasi po kiekvienu už pinigus. Tik kodėl mes turime šerti LRT, tapusia ne nacionaliniu transliuotoju, bet nacionaliniu parazitu, kuris už mūsų pinigus skleidžia LGBT, globalizmo, BLM ideologijas, remia JAV Demokratų partiją ir kiekviena pasitaikiusia proga mėgina įspirti JAV prezidentą Donaldą Trampą? LRT nepraleisdavo progos informuoti apie kelis prie Seimo susirinkusius narkomanus, ar kokio nors Vilniaus tarybos iškrypėlio piketą, neteisėtai kovidinio karantino metu surengtą BLM šabašą. Aš manau, kad LRT reikia išformuoti ir privatizuoti. Tai struktūra kenkianti Lietuvos valstybei ir lietuvių tautai.

Mitingas „Už laisvą pasirinkimą“ buvo gerai organizuotas ir, manau, pavyko. Stebėję šį renginį iš viršaus mano, kad buvo apie 2000 dalyvių. Aš čia neužsiimsiu jo tribūnų kalbų perpasakojimu. Kiekvienas turėjo galimybę su jų įdomiomis ir labai aktualiomis kalbomis susipažinti.

Aš manau, kad fake news, ignoruodamos reikšmingus Lietuvos įvykius, sulauks analogiškos visuomenės reakcijos – abejingumo jų skleidžiamai dezinformacijai ir melui.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą