2020-08-01

Reakcija į koronavirusą – valstybės suvereniteto testas. Olandija atsisakė kaukių, nes jos neefektyvios

Koronaviruso epidemija parodė, kurios iš valstybių dar išlaikė suvereniteto likučius, o kurios yra pilnai kontroliuojamos iš užsienio taip vadinamų „pinigų šeimininkų“ ir jų finansuojamos PSO. Europoje adekvačiai su koronaviruso epidemija kovojo tik dvi valstybės: Švedija ir Baltarusija. Jos neįkalino gyventojų, neapmovė jų kaukėmis, neišjungė ekonomikos. Jos laimėjo.



Praėjusį trečiadienį Olandijos vyriausybė atsisakė kaukių dėvėjimo viešose vietose, nes tai, jų nuomone, yra neefektyvu. Šį nutarimą priėmė Sveikatos apsaugos ministrė Tamara Van Ark po tyrimų, kuriuos atliko šalies Nacionalinis sveikatos institutas (RIVM). 

Kadangi medicinos požiūriu nėra kaukių efektyvumo įrodymų, ministrų kabinetas nutarė, kad nebus jokių nacionalinių įpareigojimų jas dėvėti“, - pasakė Van Ark.

Tenka pripažinti, kad Lietuvos valstybė neturi jokios sveikatos apsaugos politikos, todėl kaukių dėvėjimas nuo rugpjūčio pirmos dienos uždarose patalpose įvedamas dėl apkrėstų užsieniečių vežimo iš trečiųjų šalių, tenkinant antinacionalinius kapitalistų poreikius. Ši valdžios pozicija ypač gėdinga, nes pigios darbo jėgos importas išnaudojimo tikslais kenkia valstybei, nes dirbtinai mažina atlyginimus ir išstumia lietuvius iš darbo rinkos. Tai antinacionalinė veikla ir valstybės sabotažas. Už tai turėtų būti baudžiama, o dabar Skvernelio vyriausybė baudžia Lietuvą su beprasmių kaukių dėvėjimu. Jeigu valstybė rūpintųsi savo gyventojais, ji aprūpintų P1 ir P2 respiratoriais rizikos grupių gyventojus, o ne verstų vargingiausią visuomenės dalį vaikščioti užsidėjusius ant veidų apsnarglėtus, drėgnus ir žalingus sveikatai skudurus. Mano nuomone, Skvernelio vyriausybė – nusikaltėliai, o sveikatos ministras – besimaivanti beždžionė, kurios vieta-Kauno zoologijos sodas.

Mūsų valstybė per trisdešimt postsovietinių metų pilnai prado suverenitetą, o koronaviruso „pandemija“ tai dar kartą patvirtino.

Labai ženklu tai, kad Rusijos federacija, TSRS teisių ir įsipareigojimų perėmėja, testuojama koronavirusu parodė, kad yra toks pats vasalas, o jos „suverenitetas“ tik parodomasis akių dūmimas rusų tautai (tęsinyje).

https://www.breitbart.com/health/2020/07/30/effectiveness-unproven-dutch-lawmaker-advises-against-wearing-masks/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą