2020-09-01

ES-koronamelo imperija: Nuo Berlyno iki Vilniaus

 

Kaip pažymėjo Bundestago deputatas (AfD) Waldemar Herdt, rugpjūčio 29 dieną į Berlyno gatves protestuoti išėjo nuo 2 iki 5 milijonų žmonių. Vilniuje, Kudirkos aikštėje – 2 tūkstančiai. Visi jie protestavo prieš feikinę koronaviruso „pandemiją“, žmonių sveikatos ardymą su antsnukiais, konstitucinių teisių varžymą, prisidengiant COVID-19.

Apie Berlyno renginius, kuriems rengti buvo pateikta 700 prašymų, buvo meluojama, kad juose dalyvavo 38000 žmonių. Apie Vilniaus – centrinės MIP tylėjo. Šį mitingą nušviečiau straipsnyje „Lietuviškos fake news nepastebėjo 2 – tūkstantinio piliečių protesto mitingo Vilniaus centre „Už laisvą pasirinkimą“ čia ir čia.

Vokietijos spauda rašė, kad Berlyno renginyje buvo galima pamatyti Vokietijos, Švedijos, JAV, Rusijos, Vokietijos imperijos juodai-baltas-raudonas vėliavas ir t.t. Valdžią aptarnaujančios MIP renginio dalyvius vaizdavo „ligoniais ir nacistais“. 

Waldemar Herdt savo interviu portalui „Katyusha“ pažymėjo, kad pirmą kartą naujausioje Vokietijos istorijoje susikūrė visuomeninis judėjimas, kuris suvienijo be partijų ir politinių grupių visus tuos, kas reiškia nepasitenkinimą Vokietijos politine valdžia.


„Pagal įvairius vertinimus į Berlyno gatves išėjo nuo 2 iki 5 milijonų vokiečių ir kitų ES piliečių, - pabrėžė Bundestago deputatas. - Tai jeigu skaityti visus – policiją labai daugelio neleido į centrą, buvo kordonai ir žmones stabdė prieigose."



„Centrinių kanalų reporteriai medžiojo mūsų AfD partijos deputatus, kad juos nufilmuoti minioje ir mėginti suteikti protestams partinį atspalvį, tai nepavyko ir tada perėjo prie bendro termino, kad susirinko, kaip juos pavadino viena iš valdančiosios partijos vadovių, „koronapusdurniai ir neonacistai“. Nors nei viena, nei kita neturi jokio pagrindo. Į gatves išėjo paprasti žmonės, kurie sunerimę įvykiais ir padėtimi šalyje. Yra didelis nerimas, kad protestai gali virsti chaosu. Ta linkme JAV pavyzdžiu dirba provokatoriai, kurie iššokdavo iš eilių, išskleisdavo nacistinius šūkius prieš MIP kameras, o kai tik į juos reaguodavo aplinkiniai – greitai pabėgdavo. Galiu pasakyti: kad sukompromituoti protestuojančius dirbo visos politinės technologijos, nušlifuotos dar Ukrainos maidane, o po to BLM JAV. Bet Vokietijoje kol kas dominuoja paprasta demokratinė tautos valios raiška, taiki demonstracija ir aš tikiuosi, kad taip išliks ir ateityje.

Svarbiausia, kas naujo buvo šiame judėjime – po mitingo, kad pagrindinė žmonių masė išvažiavo namo, gana daug protestuojančių liko mieste ir tęsė protestus. Vakare įvyko dar vienas mitingas, tiksliau vakarinis susirinkimas prie Pergalės paminklo. Bet tai buvo visiškai taikus veiksmas. O štai Reichstago šturmo bandymas kalba apie tai, kad kažkam buvo naudinga išsiūbuoti, išvystyti situaciją legitimizavimui policijos jėgos naudojimo ir, gali būti, net kariuomenės.“

Dar prieš 5 metus, per pačią migracijos krizę, tapo aišku, kad „socialinis eksperimentas“ paverčiant žmones į betautę, belytę bandą, vadovaujant „koviniams pederastams“ ir kitokioms mažumoms žlugo, tuomet buvo sugalvota pereiti prie tiesioginės diktatūros. Tam buvo sukonstruotas ir panaudotas koronavirusas, kuris yra pirmuoju politiniu ir MIP bei socialinių tinklų pagalba platinamu virusu. Jo „gydytojais“ tapo politikai, o ne epidemiologai.


 


https://youtu.be/l8D8r_jZP30




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą