2020-09-24

ES migracijos politika Vokietijoje brandina karčius vaisius:17-metis irakietis nužudė 92-metę vokietę pensininkę

 

Rugsėjo 23 dieną Europos Komisija pateikė naują migracijos paktą. Briuselis siūlo valstybėms pasirinktinai – priimti tam tikrą migrantų skaičių, arba savo sąskaita deportuoti juos į kilmės šalis.

Briuselio Biurokratai puikiai žino, kad ES veikia Sorošo ir kitų Europos griovėjų apmokami advokatai, kurie visaip vilkina nelegalių imigrantų deportaciją, padaro ją praktiškai neįmanoma.

Briuselio tikslai aiškūs ir ne kartą deklaruoti – sunaikinti baltąją Europą, atvežti kuo daugiau juodaodžių ir azijatų, sukurti mišrios rasės „kiekybės žmones“, tarnaujančius žydų elitui - „kokybės žmonėms“.

Aktyviausia šių planų vykdytoja buvo ir yra Vokietijos kanclerė Angela Merkel, 2015 metais pakvietusi viso pasaulio imigrantus atvykti į Vokietiją. Aktyviausi afrikiečių pervežėjai į Italiją yra Vokietijos finansuojamos NVO.



Nejaugi Vokietija nebenori tų „gydytojų, inžinierių, IT specialistų iš Afrikos“, kad Merkel bendražygė Ursula fon der Layen stengiasi šį „turtą“ paskirstyti jo nenorinčioms valstybėms?

Atsakymas aiškus. Net ir turtingiausia Vokietija nebegali pakelti šios beprotiškos naštos. Buvęs IFO direktorius ir Merkel patarėjas profesorius Hansas-Werneris Sinn apskaičiavo, kad migrantų krizė gali kainuoti šaliai beveik trilijoną eurų! Be to atėjūna intensyviai žudo vokiečius.

Merkel atvirų durų politikos vaisiai: 17-os metų irakietis nužudė 94-metę senutę.

Rugsėjo 21 dieną policija sulaikė 17-metį irakietį, kuris Marktredwitz (Bayern) mieste, savo name, Ostenstraße gatvėje nužudė pensininkę. Tai įvyko maždaug 22.20 val. rugsėjo 19 d. Tuo metu liudininkai matė įtariamąjį prie aukos namo.

Žuvusios senutės kūno skrodimas Teismo ekspertizės institute parodė, kad ji mirė „pasekmėje masinio galvos sumušimo.“ Po skrodimo ir buvo išduotas irakiečio arešto orderis.

Nužudytoji jau 30 metų gyveno tėvų name. Pastaruoju metu ją kiekvieną dieną lankydavo greitoji pagalba. Jos darbuotojai ir aptiko žiauriai nužudytą pensininkę.

Lampedūzoje per 24 valandas išsilaipino 26 valtys su imigrantais iš Afrikos. Tai reiškia, rašoma vokiečių portale Pi-news, kad pasipildė gretos archaiškų žmogžudžių, kurių gyvenimą apmokės Vokietijos mokesčių mokėtojai.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą