2020-11-15

Sukčiavimai JAV prezidento rinkimuose: reidas į kompanijos Scytl serverinę Frankfurte? (video)


Remiantis nepatvirtintai pranešimais iš JAV, kompanijos „Scytl“ serveris, naudotas skaičiuoti balsus per praėjusius JAV prezidento rinkimus, buvo Frankfurte prie Maino. JAV Kongresmeno Louie Gohmert žodžiais, serveris po rinkimų buvo konfiskuotas JAV kariuomenės su Vokietijos Federalinės vyriausybės žinia.

Trampo advokatas Lin Wood šiuo klausimu parašė Twitter:

„Baidenas ir jo nusikaltėliai šia naktį gerai nemiegos. Na, Baidenas gali, nes tikriausiai pamiršo vardą Scytl. Jo sąmokslininkai gerai žino vardą. Jie taip pat žino pavadinimą „Paragon“, kuri įsigijo „Scytl“ per 10/20. Kiekvienas bus atskleistas.“



Kompanija „Scytl“ yra Barselonoje ir siūlo tarptautinę programinę įrangą rinkimams, kurį 2019 metų ES rinkimuose irgi buvo naudojama. Nepriklausomi ekspertai juo kritikavo kaip įtakotus. „Scytl“ nuo 2020 metų birželio yra nemoki.

„Scytl“ dirbo su Klintonų fondu ir „Dominion Voting Systems“ kartu „Delian" projekte. Dar 2012 metais „National Election Defense Coalition" perspėjo, kad rinkimų skaitmeninės sistemos „Dominion“ ir „Scytl“ atvėrė duris masinei rinkimų falsifikacijai.

„Delian“ projektas specializuojasi kibernetinio poveikio ir dezinformacijos klausimais, bendradarbiauja su Londono ekonomikos mokyklos Rinkimų psichologijos stebėjimo centru (Electoral Psychology Observation Center), kad „geriau suprasti rinkėjų emocijas ir motyvaciją“. Jis finansuojamas ES lėšomis.

„Delian“ svečiu 2019 metais Berlyne vykusios konferencijos „Griūvančios sienos“ svečiu. Šią konferenciją organizavę Tatjana König von der Körber-fondas tampriai bendradarbiauja su kairės propagandiniu institutu „Correctiv“, pasiskelbusiu kovotoju prieš „melagingą informaciją“.



Pats „Scytl“ neigia dalyvavimą falsifikuojant rinkimus, serverių konfiskavimą Barselonoje ar Frankfurte, ryšį su „Džordžu Sorošu, Smartmatic, SGO, Dominion ar Indra“.

Vokiečių portalas Pi-news kreipėsi į skaitytojus, kurie turi kokios informacijos apie „Scytl“ serverius Frankfurte, rašyti apie tai redakcijai.

Kalbėdama su Lou Dobbs iš Fox Business Trampo advokatė Sidney Powell paskelbė karą Deep State, Silikono slėniui ir kairiosioms propagandinėms MIP (žiūr. video).



https://youtu.be/SFCXPw1t17o

„Bala gilesnė ir platesnė, negu mes kada nors svajojome, ir aš juos visus patrauksiu atsakomybėn“, - pasakė Sidney Powell.


https://youtu.be/sd-5Xm5PFmg

Ukrainos advokatės ir politikės Tatjana Monian komentaras apie rinkimus JAV „Neskubėk džiaugtis, Džo“:


https://youtu.be/p-E8yxUh5q0



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą