2021-07-01

Beatrix von Storch: "Merkel migracijos politika importuoja islamistų terorą"

 


Vokietijos partija „Alternatyva Vokietijai“ (AfD) ragina nutraukti masinę imigraciją ir deportuoti pavojingus asmenis bei nusikaltėlius. 

Beatrix von Storch – advokatė, Bubdestago narė nuo 2014 metų, AfD frakcijos pirmininko pavaduotoja. Ji pasakė:

"Viurcburgas dar kartą parodė: A. Merkel neteisėtai atvėrus sienas į šalį buvo įvežtas islamistų teroras ir nesuskaičiuojama daugybė jaunų vyrų, kurie pakeitė Vokietijos kasdienį gyvenimą sunkiais smurtiniais ir seksualiniais nusikaltimais."



Migracijos tyrinėtojas profesorius Ruudas Koopmansas (Ruud Koopmans) laikraščiui "Bild" islamistų teroristinio išpuolio Viurcburge ir Vokietijos vyriausybės reakcijos proga sakė: "Religinės kilmės neigimas lemia tai, kad su šia problema negalima sėkmingai kovoti." Koopmanso nuomone, akivaizdu, kad Vokietijoje yra islamizmo problema, ir tai lemia Vokietijos vyriausybės prieglobsčio ir migracijos politika. Pasak Koopmanso, "daugiausia jaunų vyrų atvyksta iš šalių, kuriose smurtinis islamizmas yra labai paplitęs". Ekspertas pažymi, kad šio "sprogstamojo mišinio" pasekmės pasireiškia ne tik teroristiniais išpuoliais, pavyzdžiui, Viurcburge, bet ir nusikalstamumo statistika.

Migracijos tyrėjui aišku: "Šiai imigrantų grupei tenka labai didelis atstovavimas, ypač sunkių smurtinių ir seksualinių nusikaltimų srityje." Be to, žurnale "Focus" pateikiama BKA analizė su informacija apie imigrantų nusikalstamumą sunkiausių nusikaltimų gyvybei srityje: pavyzdžiui, 2016-2020 m. Federalinis kriminalinės policijos biuras iš viso suskaičiavo 2 000 nužudymų (1 989 išaiškintos bylos), kuriuose buvo nustatytas bent vienas imigrantas.

Federalinės partijos "Alternatyva Vokietijai" atstovė Beatrix von Storch paaiškino:

"Viurcburgas dar kartą parodė: A. Merkel neteisėtai atvėrus sienas į šalį buvo įvežtas islamistų teroras ir nesuskaičiuojama daugybė jaunų vyrų, kurie pakeitė Vokietijos kasdienį gyvenimą sunkiais smurtiniais ir seksualiniais nusikaltimais. Mergaitės ir moterys, kaip ir Viurcburge, yra mėgstamiausios šios A. Merkel atvežtos nusikaltėlių grupės aukos. O jos vyriausybės atstovas spaudai, nepaisydamas faktų, šneka kažką apie "siautėjimą". Priešrinkiminės kampanijos metu buvo meluojama ir dangstomasi, siekiant nukreipti dėmesį nuo istorinių A. Merkel nesėkmių. Trys moterys Viurcburge taip pat mirė netiesiogiai dėl A. Merkel politikos. Šiuo metu daugiau kaip 290 000 užsieniečių privalo išvykti iš šalies, tačiau jie nėra deportuojami. Kaip AfD reikalaujame nutraukti nuolatinę masinę imigraciją, nedelsiant ir nuosekliai deportuoti pavojingus asmenis, nusikaltėlius ir psichiškai nestabilius islamistus, kad būtų apsaugoti čia gyvenantys žmonės, taip pat nuosekliai deportuoti visus kitus neteisėtai atvykstančius asmenis, neturinčius apsaugos pagrindo. Danija ir Vengrija turėtų būti mūsų pavyzdžiai."


https://www.freiewelt.net/nachricht/beatrix-von-storch-merkels-migrationspolitik-importiert-islamistischen-terror-10085451/

http://lebionka.blogspot.com/2021/06/zudynes-viurcburge-trys-zuvo-desimt.html





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą