2021-08-06

Kun.maj. A.Bulotas: S.O.S. Lietuvai

 


S.O.S  Lietuvai. Koks  teismas po 30 nepriklausomybės metų Lietuvoje iškels bylą  Apartheido vykdytojams ? 


He's  niger!   Amerikos juodaodžių diskriminacija (1868 m. suteikiamos juodaodžiams teisės ).


Er ist Jude !   Hitlerio  žydų  Holokaustas ( Žydus išgelbėjo po 1945 m karo ).


Он националист !  TSRS Okupacija 1945 m. Lietuvoje.  KGB Lietuvos patriotų naikinimas. Komunistinis  genocidas. ( nesibaigia disidentų diskriminacija dar ir po sausio 13 pergalės. Archyvuose KGB kurpia dokumentus disidentams ). 


 Khmerai!   Kambodžos  komunistai, žudę  ne komunistus. Tai žuvusių tėvų vaikai  10-15 m., sukilę  prieš amerikiečius. Tarptautinio teismo raudonieji  khmerai  buvo teisiami.


PAR Apartheidas ! Kai toje pačioje valstybėje gyveno atskirai baltieji ir juodieji. 

                                 



Nusikaltimai pasaulyje   N,N.......skaičiais.


Ministrės  Armonaitės  Lietuvos  Apartheidas!   2021 m. ES,  Lietuva. Vakcinuotų ir  nevakcinuotų  gyventojų Apartheidas. Žeminant sveikus piliečius. Tokių įstatymų tvarkytojos (ojai)  KGB“ anūkė, anūkai.“ Koks teismas po 30 nepriklausomybės  metų  Lietuvoje, XXI amžiuje  iškels bylą  Lietuvos  Apartheido  vykdytojams ? 


P.S. Ministre Armonaite, kam susiformavo ilgalaikis imunitetas po vakcinų? “Sunaikintas“  imunitetas ir paveiktas vakcinų prigimtinis imunitetas, liko daugumoje atsparus tik  gripui Covid-19. Be to šiose platinamose vakcinose, kaip sakė interviu  Libano televizijai 2021 06 08  11: 17 AM. Kazachstano katalikų vyskupas Atanazijus Šneideris yra užterštos abortuotų vaikų ląstelių linijomis, todėl „šių vakcinų neįmanoma priimti.“ Taip pat vakcinos nėra pakankamai ištirtos ir gali kelti pavojų sveikatai. Vyskupas paminėjo, kad jo vyskupijoje, Komunija buvo duodama tik į burną ir nėra nė vieno užsikrėtimo atvejo ir tai vadina „empirine demonstracija‘ ir „neginčijamu faktu“ Ėmimas į rankas Komunijos yra dvasinė tragedija ir desakralizacija. ( Atkreiptinas dėmesys Lietuvos tikintiems ) Mes negalime taip elgtis su savo Dievu.  Pasiskiepijusių imuninė sistema jau nesigins nuo begalės kitų mutavusių virusų, (delta) ką rodo išplitimai pasaulyje ir jūs, pasiskiepiję, esate tik  kol  kas, manoma, dar eksperimentiniai  sterilios aplinkos žmonės, iki kito viruso. Jūsų pažadai apie „laisvę“ pasiskiepijusiems – mitas. ( Sugriauta Sveikatos sistema, nesuteikia galimybės gydytis susirgus)Pasiskiepiję nešios įvairius virusus,  kaip užkratą aplinkiniams. Nesiskiepijęs – susirgs, izoliuosis ir gydysis. Pasiskiepijęs gal nesirgs, nesiizoliuos ir nešios užkratą nežinodami  šimtams. 


Pagarbiai kun. Alfonsas  Bulotas




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą