2021-08-19

Apie mirčių nuo skiepų mastą JAV - be jokio informacijos slėpimo. Prof.Valentinas Katasonovas

 


„Šie žmonės žudo žmones.“

Ankstesniame straipsnyje rašiau apie COVID-19 vakcinacijos mirtingumo vertinimus. Skaidrumas šiuo klausimu yra beveik nulinis. Daugelis šalių neigia, kad apskritai yra mirčių. Kiti tik retkarčiais praneša apie pavienius atvejus. 

Atsižvelgiant į šias bendras aplinkybes, Jungtinių Valstijų padėtis šiek tiek geresnė. Jungtinėse Amerikos Valstijose veikia pranešimų apie nepageidaujamus vakcinų įvykius sistema (VAERS), kurią valdo Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) ir JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA).



Galbūt JAV, kaip ir kitos šalys, laikytųsi tylos politikos dėl neigiamo skiepų nuo COVID-19 poveikio, tačiau reklamuojama VAERS mašina jau dirbo. Nuo 2021 m. pradžios, kai prasidėjo masinis skiepijimas, į VAERS sistemą kasdien patenka vis daugiau pranešimų. Šiandien šis skaičius yra bent dviem kartais didesnis už ankstesnių metų vidurkį.

Naujausiais duomenimis (liepos 30 d.), pranešimų apie nepageidaujamą skiepų poveikį skaičius viršijo pusę milijono (tikslus skaičius - 545 338). Iš jų 219 562 atvejai buvo priskirti prie "nepavojingų". Todėl likusius atvejus (325 776) reikėtų laikyti pavojingais. Tai sudaro beveik 60 % visų atvejų. Tarp jų - apie 146 tūkst. skubios hospitalizacijos atvejų. Tačiau sunkiausi atvejai yra mirties atvejai: užregistruoti 12 366 atvejai (2,3 % visų pranešimų apie skiepų poveikį). VAERS duomenų bazėje taip pat yra "gyvybei pavojingas" elementas - 12 193. Viena iš sunkių atvejų grupių yra "nuolatinio neįgalumo" grupė. Liepos 30 d. duomenimis, buvo užregistruotas 14 251 atvejis, kai skiepijimas sukėlė ilgalaikį neįgalumą. Taigi visos trys grupės ("mirtis", "mirties grėsmė" ir "ilgalaikis neįgalumas") kartu sudarė 38 810 atvejų. Šiuos statistinius duomenis sunku atmesti. Liepos 30 d. duomenimis, JAV skiepijimo metu buvo suleista 344,62 mln. dozių. Taigi, 1 milijonui dozių tenka 112,6 atvejo iš trijų grupių, kurioms būdingi sunkiausi padariniai. Mirtinų atvejų buvo 35,88.

Tačiau jau daugiau nei pusę metų įvairūs ekspertai reiškia rimtus įtarimus, kad VAERS sistemoje užregistruotų atvejų skaičius yra gerokai per mažas.

Pirma, gydymo įstaigos ir gydytojai neprivalo siųsti informacijos į šią sistemą. Kyla rimtas įtarimas, kad pagrindiniai JAV vakcinų gamintojai (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson) deda visas pastangas, kad kuo mažiau pranešimų apie nepageidaujamą vakcinų poveikį gautų iš medikų bendruomenės.

Antra, informaciją VAERS gali siųsti ir nukentėję piliečiai bei jų artimieji. Tačiau tik nedaugelis mirusio po skiepijimo asmens artimųjų apie tai pagalvoja. Ypač todėl, kad gydytojai mirties diagnozėse rašo ne "nuo skiepų", o kokios nors įprastos vakcinos sukeltos ligos pavadinimą.

Trečia, į VAERS sistemą patenkančią informaciją gali "apgauti" ją prižiūrintys specialistai.



Į akivaizdžiai per mažą vakcinų sukelto mirtingumo atvejų skaičių VAERS sistemoje pirmiausia atkreipė dėmesį su "Didžiąja farmacija" nesusiję medikai. Štai rusų kilmės amerikiečių mediko Vladimiro Zelenkos, dirbančio su pacientais, užsikrėtusiais COVID-19, nuomonė. Jis sako, kad jam pavyksta 100 proc. sėkmingai juos išgydyti, tačiau jis beveik bejėgis išgelbėti tuos, kurie buvo paskiepyti. Jo išvada skamba kaip nuosprendis: kiekvienas, kuriam buvo suleista COVID injekcija, gali mirti nuo komplikacijų per artimiausius dvejus trejus metus. Viename interviu jis teigė, kad jam asmeniškai žinomi 28 mirties atvejai nuo COVID injekcijos, apie kuriuos nebuvo pranešta VAERS. V. Zelenko netiki oficialiu skaičiumi apie mirčių nuo skiepų skaičių ir įtaria, kad mirčių skaičius jau gali viršyti 100 000.

O štai liepos 2 d. išleistas žymaus amerikiečių gydytojo Džozefo Merkolos straipsnis "COVID vakcinų mirtys ir sužalojimai yra slapta palaidoti". Mercola pateikia savo vertinimą. Birželio 11 d. duomenimis, VAERS duomenimis, mirčių nuo COVID-19 vakcinos skaičius viršijo per pastaruosius 30 metų užregistruotų mirčių skaičių nuo daugiau kaip 70 vakcinų kartu sudėjus; tai maždaug 500 kartų daugiau mirčių nei nuo sezoninio gripo vakcinos, kuri dar neseniai buvo laikoma pavojingiausia. Mercola mano, kad mirčių nuo COVID-19 vakcinos atvejų skaičius, nurodytas VAERS, yra du kartus mažesnis. Tai yra, 100 kartų. Remiantis šiuo "korekcijos koeficientu", liepos pabaigoje nuo vakcinų mirė 1 236 600 žmonių, o ne 12 366 (VAERS duomenys), t. y. daug kartų daugiau nei nuo paties viruso.

Pastaruoju metu net ir VAERS interneto svetainėje pateikiama informacija stebina. Per savaitę nuo liepos 9 iki 16 d. mirė rekordinis skaičius - 2 092 paskiepytųjų, o nuo COVID-19 - 1 918, t. y. 174 atvejais mažiau. Tai pirmasis skambutis. Anksčiau vakcinų gamyba buvo nutraukta, kai mirčių skaičius buvo matuojamas vienetais ar dešimtimis. Pavyzdžiui, vakcina nuo kiaulių gripo buvo pašalinta iš prekybos po to, kai buvo nustatyta daug šalutinių poveikių, įskaitant 53 mirties atvejus.



Melagingą mirčių nuo vakcinų statistiką neigia ne tik sąžiningi ir drąsūs medikai, bet ir politikai bei teisininkai. 2021 m. kovą Robertas Kenedis jaunesnysis, 1963 m. nužudyto JAV prezidento Džono F. Kenedžio sūnėnas, žymus teisininkas ir judėjimo prieš skiepus Amerikoje lyderis, nusiuntė atvirą laišką Džo Baidenui. Kenedis ragino prezidentą sustabdyti masinį Amerikos skiepijimą ir atkreipė dėmesį į tai, kad COVID-19 vakcinos "sukelia sužalojimus ir mirtį". Tai rodo net viešai prieinami VAERS sistemos duomenys. Laiške pažymima, kad VAERS sistema yra ydinga ir slepia tikrąjį neigiamo skiepų poveikio mastą.

Taip pat norėčiau atkreipti dėmesį į Thomasą Renzą, "America's Frontline Doctors" gynėją. Šiandien jis yra visuomenės dėmesio centre. Praėjusį mėnesį šis advokatas pateikė ieškinį Alabamos federaliniame teisme. Ieškinyje raginama sustabdyti masinį trijų didžiųjų JAV farmacijos korporacijų ("Pfizer", "Moderna" ir "Johnson & Johnson") vakcinų naudojimą: "Vakcinos yra nepatvirtintos, nepakankamai išbandytos, eksperimentinės ir pavojingos biologinės medžiagos, kurios gali padaryti daug daugiau žalos nei pats SARS-CoV-2 virusas ir COVID-19 liga".

Ieškinyje JAV vyriausybė kaltinama nuslėpusi tikrąjį mirtingumo lygį, susijusį su skiepijimu nuo koronavirusinės infekcijos. Jos vertinimu, oficialus VAERS mirčių skaičius yra mažiausiai penkis kartus mažesnis, nes mirė mažiausiai 45 000 žmonių.

Kuo grindžiamas kaltinimas? Pirma, remiantis daugybe pirminių duomenų, kuriuos turi "America's Frontline Doctors". Antra, neįvardyto informatoriaus priesaika patvirtintas pareiškimas. Informatorius turėjo prieigą prie Medicinos ir medicinos paslaugų centro serverių. Ieškinyje pažymima, kad į 45 000 asmenų skaičių įtraukti tik tie paskiepytieji, kurie mirė per tris dienas po injekcijos. Be VAERS, JAV yra dar kelios informacinės sistemos, kurios registruoja amerikiečių mirtis ir tvarko savo mirusiųjų įrašus. O kryžminiai patikrinimai rodo, kad 45 000 atvejų skaičius, gautas iš informatorių informacijos, yra minimalus, nors ir daug artimesnis tiesai nei VAERS skelbiamas maždaug 11 000 mirčių skaičius. Renzas sako: "Kai kurie mano turimi duomenys yra astronomiškai didesni."

Spaudos konferencijoje Thomas Renzas sakė, kad pagal JAV įstatymus skiepijimas gali būti tik savanoriškas. Žmonės turi būti informuojami apie visus pavojus. Už tai atsakinga vyriausybė, kuri vengia atlikti savo pareigą.

Amerikiečiams švirkščiami vadinamieji "eksperimentiniai vaistai", kurių statusas nustatomas pagal Amerikos įstatymus, kai jie žymimi santrumpa EUA (angl. Emergency Use Authorizations). rusų kalba: "Emergency Use Authorisations". Vaistai, vartojami pagal EUA schemą, reiškia, kad

Pirma, ji yra visiškai savanoriška;

Antra, kompensacija už galimą žalą asmeniui;

Trečia, valdžios institucijų pareiga informuoti savanorius apie riziką vartojant narkotikus.

Nebuvo įvykdyta nė viena ESA režimo sąlyga.

Thomas Renzas apkaltino JAV vyriausybę prisidėjus prie Amerikos piliečių žudymo, nes ji slepia informaciją apie skiepų poveikį: "Šie žmonės žudo žmones. Tai mažų mažiausiai bendrininkavimas."


Šaltinis:

https://www.fondsk.ru/news/2021/08/11/o-masshtabah-smertnosti-ot-vakcinacii-v-us-bez-sokrytia-informacii-54216.html





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą