2021-11-23

Ar ne po modernios procedūros jie neteko proto?

 


https://www.youtube.com/watch?v=8zHURhs0DbM

Mokslininkai nustatė, kad į organizmą sušvirkšti mRNR preparatai gali kirsti smegenų kraujo barjerą ir pažeisti smegenis. Mano pažįstami tvirtina, kad po vakcinacijos kai kurie jų giminės ir pažįstami „tapo kuoktelėję“.

Ar ne po šios marmalizacijos procedūrą „kuoktelėjo“ JAV prezidentas Džo Baidenas ir Anglijos premjeras Borisas Džonsonas, kiti žinomi žmonės?


BBC šiandien pranešė: „Kiaulės Peppos kalba: Borisas Johnsonas suglumino visuomenę. Didžiosios Britanijos premjero kalba verslininkų konferencijoje privertė žurnalistus domėtis, ar su juo viskas tvarkoje. Borisas Džonsonas savo užrašuose blaškėsi, pametė minčių eigą, lygino save su Moze ir citavo Leniną, o galiausiai nusprendė pasidalyti įspūdžiais iš kelionės į pramoginį parką "Peppa Pig World" Anglijos pietuose“ (žiūr.video).

Prieš kelias dienas JAV prezidentas Džo Baidenas pasakė, kad jam sukako ne 79, bet 58 metai.

„Vakcinacijos auka“ Rusų politologas Sergejus Мichejevas laidoje "Geležinė logika" yra pavadinęs Liberal-demokratų partijos pirmininką Vladimirą Žirinovskį, kai šis pasiūlė visus „antivakserius“ uždaryti į koncentracijos stovyklas.

Galimų vakcinacijos aukų turime ir Lietuvoje. Geriausias pavyzdys – neadekvatus Sveikatos apsaugos ministras. Juk neatsiras tvirtinančių, kad premjerė tokį kvailį galėjo skirti ministru? 

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786


 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą