2021-11-12

„Berliner Zeitung“: marmalizacija neveikia

 

Berlyno intensyvios terapijos gydytojai praneša: vakcinuotųjų daugėja ne dienomis, bet valandomis. Apie tai rašoma dienraštyje „Berliner Zeiung“

Vis daugėja vakcinuotų pacientų, kurie atsiduria intensyviosios terapijos skyriuje. Taip sako Uwe Janssensas. Jis yra intensyviosios terapijos gydytojas, Vokietijos vidaus intensyviosios terapijos ir skubiosios medicinos draugijos (DGIIN) vyriausiasis gydytojas ir generalinis sekretorius. "Šiuo metu beveik 44 proc. vyresnių nei 60 metų žmonių yra vakcinuoti. Šis skaičius labai išaugo ir labai padidėjo." Gydytojas priduria, kad šioje pacientų grupėje sergančiųjų skaičius ir toliau didės. Roberto Kocho instituto duomenimis, Vokietijoje jau užfiksuota 150 000 vakcinuotųjų susirgimų.


Kadangi, nepaisant dvigubo skiepijimo, ypač vyresnio amžiaus žmonės guldomi į intensyviosios terapijos skyrius, trečiasis skiepas turi būti skatinamas "daug pragmatiškiau", reikalauja Janssensas. Reikia "didesnio lankstumo skatinant". Taip nusprendė Nuolatinė vakcinacijos komisija (Stiko), sako Janssensas. Jis mano, kad tai didelė klaida. Pasak intensyviosios terapijos gydytojo, visiems vyresnio amžiaus žmonėms ir pacientams, sergantiems sunkiomis lėtinėmis gretutinėmis ligomis, turėtų būti greitai pasiūlyta sustiprinamoji vakcinacija. Tačiau vis tiek reikėtų atsižvelgti į šešių mėnesių intervalą tarp visiškai atliktų skiepijimų.

Tai vyksta Vokietijoje. O Lietuvoje, PIŠ ir dulkės žemėje? Kas nors geriau su ta feikine marmalizacija? Skirtingai nuo Vokietijos, Lietuvoje nėra patikimos statistikos. Viešpatauja melas ir propaganda.

Vakar kalbėjau telefonu su Vokietijoje, Šiaurės Reinas Vestfalija žemėje, nuo vėžio besigydančia drauge. Jos žodžiais, sergančiųjų priežiūra ten ir Lietuvoje – diena ir naktis. O aš teigiu, kad medicina šiuo metu Lietuvoje yra daug žemesniame lygyje negu vokiečių okupacijos metais, negu pokaryje 6 dešimtmetį. Pokarį aš puikiai pamenu, Paupio gatvę Ukmergėje prisimenu, ten buvusią infekcinę ligoninę. Dabar infekcinės ligoninės sunaikintos, todėl kovidiniai gydomi kartu su šia liga nesergančiai, užkrečiama visa ligoninė. Išprotėjusi dulkė su PIŠ nepasirūpino izoliuoti ligonių, neįrengė orą sterilinančios įrangos ligoninėse, todėl tereikia sugriebti insultą, ir didelė tikimybė keliauti į anapilį.Taip ir vyksta. Nuolatos kartojamas idiotizmas apie užsipildančias "kovidines lovas".

Dar gerokai prieš feikdemiją, kuria Pasaulio bankas mums planavo iki 2025 metų, o vėliau šį genocido planą pratęsė net iki 2028, prieš 18 metų, mano a.a. tėvelis Juozas dėl nepriežiūros Vilniaus M.Marcinkevičiaus ligoninėje skundą rašė į Sveikatos ministeriją. Tai jo žodžiai: "vokiečių okupacijos metais, - o jam tuo metu atliko ten sunkią žarnyno operaciją, - "ligonių priežiūra Ukmergės ligoninėje buvo geresnė, negu nepriklausomoje Lietuvoje M.Marcinkevičiaus ligoninėje". Ar kas pasikeitė? Mano kaimyną Vaclovą N., po insulto, ten užkrėtė koronavirusu. Dar viena namo kaimynė ten apkrėsta mirė.

Aš tai vadinau ir vadinsiu genocidu. Anksčiau eksperimentai buvo atliekami su laboratoriniais gyvuliukais. Man teko dirbti MA Biochemijos institute, kur gretimoje laboratorijoje buvo sintetinami priešvėžiniai vaistai. Tai štai, „Mikroorganizmų biochemijos laboratorija“, kurioje dirbau (1975-1981), irgi talkino kolegoms. Pirmiausia preparatus išbandydavo su bakterijomis, o tada su laboratorinėmis žiurkėmis. Dabar neišbandyti su gyvūnais marmalai yra švirkščiami žmonėms. Kodėl aš taip teigiu? O todėl, kad buvo daug mėginimų sukurti koronavirusines vakcinas katėms. Nepavyko. Vakcinuotos katės išdvėsdavo, prasidėjus sekančiai šio viruso bangai. Apie tai daugybę kartų pasakojo Bulgarijos vet.gydytojas ir politikas Plamenas Paskovas, kelis dešimtmečius turėjęs reikalų su gyvulių vakcinomis.

Martyno Mažvydo bibliotekos restauratorius išguldė feikdemija. Pilnai skiepyta moteris apkrėtė dar keturias pilnai skiepytas ir dvi besitestuojančias. Tai mums papasakojo ten dirbanti draugė, šiuo metu esanti karantine. Ar MIP, tapusi „purvasklaida“, apie tai pranešė?

Vakar Seimas atsisakė nemokamai testuoti protiškai ir koronavirusu nesergančių žmonių. Niekas net nebeslepia: visa tai tam, kad PRIVERSTI marmalizuotis. O kiek šimtų milijonų kainavo neveikianti marmalizacija? Kas atsakys už mirusius nuo jos, apkrėstus ligoninėse, už pridėtines mirtis dėl sugriautos medicinos?

Nuorodos:

https://www.berliner-zeitung.de/news/impfdurchbrueche-zahl-der-patienten-auf-intensivstationen-nimmt-sprunghaft-zu-li.194251

https://lebionka.blogspot.com/2020/11/pasaulio-bankas-apie-pandemija-pranese.html


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą