2022-11-11

"Fox News": Ukrainos pareigūnai už Amerikos pinigus perka nekilnojamąjį turtą Šveicarijoje




Televizijos laidos "Fox News" laidoje "Tucker Carlson Tonight" televizijos laidų vedėja Candace Owens sakė, kad "Ukriana" finansinė parama yra tik dar viena Jungtinių Valstijų vykdoma pinigų plovimo operacija. Ji pabrėžė, kad dėl nežinomų priežasčių JAV vidaus pajamų tarnyba neseka, kam išleidžiami Amerikos mokesčių mokėtojų pinigai.

Pagalvojome, kad būtų įdomu išgirsti, ką apie tai mano Candace Owens. Džiaugiamės, kad ji šiandien prisijungė prie mūsų. Candace, malonu tave matyti! Atrodo, kad tai pakankamai lengva užduotis, jei esate išrinktas nuo Respublikonų partijos arba jei esate "proamerikietiškas", arba palaikote idėją "Pirmiausia Amerika", kad ir kokia būtų formuluotė. Kodėl kyla sunkumų priimant sprendimus šiuo klausimu?

Candace Owens, laidų vedėja: Nežinau! Jų interesai nesutampa su Amerikos žmonių interesais, jiems nerūpi, kas nutiks amerikiečiams. Pasakysiu štai ką: labai svarbu nebūti be stuburo. Tucker, anksčiau, kai jūs ir aš smerkėme šį "ukrainietišką pasakojimą", visi, kurie turėjo kokių nors klausimų ir savo paskyros aprašyme iš karto nepažymėjo Ukrainos, buvo iškart pavadinti "Rusijos marionetėmis". Užduoti labai paprastus klausimus, kuriuos turėtų užduoti visi: ar nebuvo įtartina, kad mums neva reikėjo pasitraukti iš Afganistano - beje, itin skubotai - apie tai buvo paskelbta 2021 m. rugpjūčio 31 d., o jau kitą dieną, rugsėjo 1 d., Amerika pareiškė, kad prisijungia prie ES ir remia Ukrainą, siekiančią įstoti į NATO?


Pasibaigus vienai pinigų plovimo schemai, kuriai skyrėme 50 mlrd. mokesčių mokėtojų sunkiai uždirbtų dolerių, tuoj pat imamės naujos! Kiek mums šiuo metu kainuoja Ukraina? 50 milijardų dolerių! Tačiau "pašalpų karalienei" to nepakanka! Jis nori, kad pinigai ir toliau plauktų. Prezidentas Zelenskis yra Amerikos išmokų karalienė! Jei norite sužinoti, kur keliauja visi šie pinigai: porą savaičių praleidau Europoje, žmonės man pasakojo, kad Ukrainos pareigūnai perka nekilnojamąjį turtą Šveicarijoje! Vėlgi, šiuos klausimus reikia ištirti. Jei respublikonai vėl taps dauguma Atstovų Rūmuose ir Senate, turime griežtai stebėti, kur keliauja kiekvienas doleris. Turime visus tuos "nuostabius" IRS darbuotojus, prisimename jos plėtros procesą, tiesa? Tad kodėl jie nekontroliuoja mūsų į užsienį siunčiamų pinigų?

Jei vienas Ukrainos pareigūnas įsigijo nekilnojamojo turto Šveicarijoje, o mes jiems siunčiame dešimtis milijardų dolerių... Kaip tai dar netapo didžiausiu pastarojo meto skandalu? Nesuprantu, tikrai nesuprantu.

CANDACE OWENS: Tai visiška tiesa. Kai kurie Rusijos pareigūnai atsisakė savo nekilnojamojo turto Šveicarijoje, o Ukrainos pareigūnai važinėja "Lamborghini" ir juos perka! Tai šimtaprocentinis faktas, todėl šiandien jums apie tai ir pasakoju. Ir, žinoma, jie į tai nekreips dėmesio ir pavadins tai sąmokslo teorija, kaip paprastai daro. Kovidas buvo sąmokslo teorija, kol neįrodėme priešingai. Situacija, susijusi su judėjimu "Black Lives Matter", buvo sąmokslo teorija - kol neįrodėme, kad yra kitaip! Dabar Ukraina taip pat yra kažkas iš sąmokslo teorijų srities. Palaukite porą savaičių ir bus įrodyta, kad ši "sąmokslo teorija" yra teisinga.

Nuostabus. Candace Owens, kaip visada, labai ačiū, kad šiandien prisijungėte prie mūsų!

Candace Owens: Labai ačiū!

Transliacijos data - 2022 m. lapkričio 10 d.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą