2022-11-14

"Pabėgėliai" kerta kiauras ES sienas, nes tokie masoniški EK planai

 

Dar 2024 m. masonas Kudenhove-Kalergi, vadinamas ES "tėvu", paskelbė knygą "Praktinis idealizmas", kurioje išdėstė užkulisės planus kurti mišrios rašės europiečius - "kiekybės žmones", "elito" - "kokybės žmonių" tarnus.


Šiandien EK stropiai vykdo praėjusio šimtmečio masonerijos planus. ES sienos atviros. Tai rodo vaizdo įrašas iš Vengrijos-Austrijos pasienio.


https://www.youtube.com/watch?v=0D1POfxpvKc

Vokiečių portalas "Unser-Mitteleuropa" klausia:

Kaip įmanoma, kad šiais metais į Austriją nelegaliai atvyksta daugiau migrantų nei ankstesniais rekordiniais 2015 m.? 

Kasdien per sieną, daugiausia į Burgenlandą, plūsta šimtai "vienišų keliaujančių jaunų vyrų". Šiemet jau yra 92 000 "apsaugos ieškančių" jaunų vyrų, kurie pasirinko Austriją kaip savo kelionės tikslą.  Žinoma, daugelis "keliautojų" persikels į Vokietiją ir ten galės naudotis "viskas įskaičiuota" paslaugomis.

"Sveikinimo kultūra" vietoj teisinės valstybės

Gerai žinoma, kad "pabėgėliai" neprivalo laikytis Šengeno, Dublino ar kitų ES taisyklių, o tokios šalys kaip Vokietija ar Austrija taip pat nenori ar negali (?) jų laikytis, visiškai normalu, kad dažnas "apsaugos prašytojas" kerta sieną be dokumentų. Ir, žinoma, tai lieka nenubausta. Ar tai egzistuoja kur nors kitur pasaulyje, išskyrus Europą? Vargu.

Vaizdo įraše rodoma, kaip fura būrį nelegalų išlaipina prie Austrijos sienos. Ten atvykėliai palieka transporto priemones ir skuba į Austriją. Prie sienos juos pasitinka  pareigūnai, tačiau ne tam, kad jie būtų išsiųsti atgal - toks išstūmimas būtų nežmoniškas - o tam, kad būtų nugabenti į pirminio priėmimo centrą. Po to, kai migrantams bus leista papasakoti pareigūnams iš anksto sugalvotas  istorijas, atvykėliai paskirstomi po visą Austriją ar Vokietiją. Tačiau, priešingai nei 2015 m., jiems nebemėto pliušinių žaisliukų kaip pasveikinimo.




O kaip EK "reguliuoja" "migrantų taksi" iš Afrikos?

Europa taip pat remia nevyriausybines organizacijas, kurios veža nelegalus iš Afrikos. 

 "Yra aiški ir nedviprasmiška teisinė prievolė: turi būti gelbėjama žmogaus gyvybė, kad ir kokios būtų aplinkybės, dėl kurių žmonės pateko į nelaimę", - sakė Europos Komisijos atstovė vidaus reikalams Anitta Hipper per spaudos konferenciją Briuselyje. 

Hipperis pridūrė: "Mes neskiriame NVO laivų nuo kitų". Šie žodžiai nuskambėjo tą pačią dieną, kai Italijos vyriausybė pranešė, kad imasi griežtų priemonių prieš nevyriausybines organizacijas, siekdama apriboti jų veiklą, kuria pažeidžiamos taisyklės ir įstatymai.

Po svarbių iš Vokietijos atvykusių NVO, iš Europos atėjo dar viena pagalba Viduržemio jūros regione veikiančioms nevyriausybinėms organizacijoms. Ką tik italus pasiekė žinia, kad Vokietijos Bundestagas kartu su Evangelikų bažnyčia 2023-2026 m. į "United4Rescue" kasą įneš kelis milijonus eurų. Šie pinigai bus skirti "Sea Watch" laivams finansuoti, iš kurių 5 laivas artimiausiomis savaitėmis išplauks į pirmąją misiją centrinėje Viduržemio jūros dalyje. 

Italai mano, kad kol Europos ir nacionalinės administracijos ir toliau lepins, finansuos ir gins nevyriausybines organizacijas, niekada nebus išspręsta imigracijos problema. 


Vien tik šiais metais į Italiją jūra atvyko daugiau kaip 90 000 ekonominių migrantų, be tų, kurie atvyko Balkanų maršrutu. Vokietija pirmauja siunčiant NVO laivus į jūrą, bet neprisiima atsakomybės už jų valdymą. 

Nuorodos:

https://lebionka.blogspot.com/2020/07/rnkudenhove-kalergi-kaip-vieningos.html

https://unser-mitteleuropa.com/ungarn-dutzende-fluechtlinge-springen-aus-transportern-und-laufen-richtung-oesterreich-video/

https://www.ilgiornale.it/news/europa/nessuna-differenza-navi-ora-leuropa-appoggia-ong-2085213.html


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą