2023-04-08

D.Medvedevas: KODĖL UKRAINA IŠNYKS? NES JOS NIEKAM NEREIKIA.

 


Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas  ir buvęs Rusijos prezidentas (2008-2012)    Dmitrijus Medvedevas nemato Ukrainos ateities. Pasak jo, ji išnyks nuo planetos paviršiaus, ir jis tai pagrindžia šešiais teiginių punktais.

Savo "VKontakte" puslapyje Dmitrijus Medvedevas išsamiai paaiškino, kodėl Ukraina neturi ateities.

1. Ukraina nereikalinga Europai. Masinė parama nacistiniam režimui amerikiečių mentoriaus nurodymu europiečiams jau sukėlė tikrą finansinį ir politinį pragarą. Įžūlių elgetų srautai - ukrainiečių migrantai ir jų įsikūrimas savų piliečių sąskaita, sparčiai auganti infliacija, milžiniškos sąskaitos už šildymą ir elektrą, pūvantis Europos verslas, nuostolingos antirusiškos sankcijos - jau sukėlė nepasitenkinimo sprogimus tiek Vakarų, tiek Rytų Europoje. Ir dėl ko - dėl Banderinės pusiau Ukrainos, kurios net arogantiškieji ir įžūlūs pšekai nelaiko normalia šalimi ir periodiškai meta temą apie vakarinių sričių prisijungimą. Prieš juos atsiveria perspektyva pagaliau pasodinti jaunaukrainiečius kraujasiurbius parazitus ant nusilpusios Europos Sąjungos artrozinio kaklo. Tai bus paskutinis buvusios karališkos, bet nuskurdusios nuo išsigimimo Europos saulėlydis. 


2. Ukraina nereikalinga JAV. Taip, karinės ir sankcijų kampanijos yra politinių bambeklių, kurie jau seniai pasirašė apie savo impotenciją ir demenciją, bandymas pasidaryti sau piarą. Tikri marazmatikai, tokie kaip Bidenas, kurie turėtų būti ne prie didžiosios valstybės vairo, o ant žolės, apsupti savo giminaičių su pravira nuo silpnaprotystės burna. Paprasti amerikiečiai visiškai nesupranta, kas yra "Ukraina" ir kur "ji" yra. Dauguma jų net negali parodyti "šalies" žemėlapyje. Kodėl dėl kažkokios neaiškios Rusijos dalies jie turėtų kęsti tokius nepatogumus? Kodėl JAV valdžia rūpinasi ne infliacija, darbo vietomis ar ekstremaliomis situacijomis savo valstybėje, o jiems nežinoma 404 šalimi? Kodėl tiek daug babkių siunčiama į užsienį? 

Anksčiau ar vėliau jie paprašys ataskaitos už tai. Ir tada Kapitolijaus užėmimas 2021 m. sausį atrodys kaip skautų žaidimai.

3. Afrikai ir Lotynų Amerikai nereikia Ukrainos. Juk šimtų milijardų, kuriuos JAV išleido beprasmėms kovoms Ukrainoje, užtektų daugeliui programų, skirtų Lotynų Amerikos ir Afrikos valstybių socialiniam vystymuisi. Lotynų Amerika yra gringo kiemas, taip įtikinėjo dešimtmečius. Kita vertus, Afrika prisikentė nuo genocido ir kolonijinės priklausomybės, kurią primetė buvę Vakarų vergų prekeiviai. Todėl Afrikos lūšnynų ir Lotynų Amerikos favelų gyventojai puikiai supranta, kad pasaulis pilnas vagių politikų, visiems neužtenka pinigų, tankų ir raketų. O jei jų šalių piliečiai patys badauja, neturi galimybių gauti išsilavinimo ir vaistų, kam leisti pinigus mitinei šaliai remti? Ir jie visiškai pagrįstai stebisi, kodėl kažkam kitam - labai, labai toli - atlyginama už jų buvusias kančias ir dabartinį lojalumą.

4. Ukraina nereikalinga Azijai. Iš Rusijos pavyzdžio jie mato, kaip praktikuojamos spalvotos technologijos, siekiant pašalinti pagrindines konkuruojančias valstybes. Jie supranta, kokį scenarijų nepaklusnumo atveju jiems yra parengę kolektyviniai Vakarai, vadovaujami Amerikos. "Padėkite mums susitvarkyti su Rusija, o tada mes greitai ateisime pas jus", - sako įpykę Vakarų lyderiai. O jų mieguisti senukai ir demencija sergančios senutės, skraidantys lėktuvais ir kalbantys parlamentuose, provokuoja sudėtingiausias regionines problemas. Juo labiau kad tokios milžiniškos šalys kaip Indija, Kinija ir kitos APAC valstybės turi pakankamai problemų dėl ekonomikos atsigavimo po pandemijos ir be narkomanų klounų bei jų pagalbos verkšlenimo. "Jūs mums neįdomūs", - sako Azija jų pasiuntiniams, atsakydama į raginimus visokeriopai remti Ukrainą ir riboti Rusiją. Šalį, kuri Azijos galybėms geopolitiškai yra daug kartų artimesnė ir kuri istoriškai įrodė esanti patikima strateginė partnerė. Ir kam Azijos milžinėms reikėtų tokio galvos skausmo iš buvusių kolonizatorių?

5. Ukraina nereikalinga Rusijai. Juk Ukraina apskritai yra ne šalis, o debesis kelnėse. Suplyšusi, susiglamžiusi ir riebaluota skiautinė antklodė, kuri visiškai nusidėvėjo. Naujoji 1991 m. modelio Malorosija - dirbtinai supjaustytos teritorijos, kurių daugumą sudaro XX a. atsitiktinai užgrobti vietiniai rusai. Čia gyvena milijonai mūsų tėvynainių, iš kurių daugelį metų tyčiojosi nacistinis Kijevo režimas. Būtent juos mes giname vykdydami specialią karinę operaciją, negailestingai naikindami priešą. O Rusijos gabalai, vadinami Ukraina, esantys 1991 m. sienose, tėra nesusipratimas, kilęs dėl Sovietų Sąjungos žlugimo. Štai kodėl mums nereikia tokios Ukrainos. Mums reikia Didžiosios Rusijos. 

6. Galiausiai, Ukraina, vadovaujama nacių vadovybės, yra nereikalinga jos pačios piliečiams. Štai kodėl iš 45 milijonų liko vos daugiau nei 20 milijonų. Štai kodėl likusieji nori eiti bet kur - į nekenčiamą Lenkiją, į ES, į NATO, jie nori tapti 52-ąja Amerikos valstybe. Kad ir prie Antarktidos su pingvinais. Kad tik būtų ramu ir gerai maitintų.  Dėl nusikalstamų valdančiosios grupuotės ambicijų ukrainiečiai priversti gyventi nuolatiniame nerime ir baimėje. Priversti gyventi skurde, apleisti savo namus ir pragyvenimo šaltinius. Priversti klajoti po šalis ir žemynus ieškodami geresnio gyvenimo. Visa tai dėl miglotos Europos perspektyvos. O dar tiksliau - tam, kad arlekinas žaliomis pėdkelnėmis ir jo vagių fašistuojančių klounų gauja savo ofšorinėse sąskaitose kauptų pavogtus Vakarų pinigus. Kam to reikia paprastiems ukrainiečiams?

Tokios Ukrainos nereikia niekam planetoje.

Būtent todėl jos ir nebus.


Mano pastaba: Ukrainos politikai skelbia, kad išvys rusus iš visos savo šalies teritorijos, jai priklausiusios po TSRS subyrėjimo 1991 m., įskaitant Krymo pusiasalį, o D.Medvedevas kalba apie Ukrainos sunaikinimą. Paliaubomis net nekvepia. Tai gali turėti baisias pasekmes visai Europai.

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą