2024-03-06

D.Gaižauskas paaiškino I.Šimonytės parašų rinkimo sistemą ir idiotų valdžioje atsiradimą

 


https://www.youtube.com/watch?v=HBN51jOMjSo

Kovo 5 d. įvyko Seimo nario Dainiaus Gaižausko spaudos konferencija „Kritinės kibernetinio saugumo spragos Lietuvoje. Ar galime pasitikėti saugia rinkimų rezultatų skaičiavimo sistema?“

Praėję Seimo rinkimai galimai buvo sufalsifikuoti dėka balsų skaičiavimui naudotos amerikietiškos programos, tos kuri padėjo kognityvinių ir korupcijos problemų turinčiam Dž.Baidenui aplenkti D.Trampą ir tapti JAV prezidentu, bei estiškų serverių, "akylai" saugojusių galimas rinkimų machinacijas. D.Gaižausko spaudos konferencija, joje paskelbta informacija, dar labiau sustiprino įtarimus, kad ir šiais metais vykstantys rinkimai bus galimai nesąžiningi ir organizuojami Stalino principu: "Nesvarbu, kas balsuoja, svarbu, kas skaičiuoja". Žinia, skaičiuoti ėmėsi pasaulinio lygio sukčiai per minėtoje spaudos konferencijoje įvardintas „kritinės kibernetinio saugumo spragas Lietuvoje". Apie jas, beje, jau kalbėta NATO samito Vilniuje metu.

Aš vis galvojau, iš kur Lietuvos valdžioje tiek analfabetų ir idiotų, tiek žmonių, kurie labiausiai nekenčia Lietuvos ir lietuvių. Dabar man viskas aišku - jie suleidžiami per tas "kibernetinio saugumo spragas"!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą