2024-03-10

Karlsonas: demokratai jau dirba, kad suklastotų rinkimus Baideno naudai. Konservatnikai - irgi nesnaudžia

 

J. Bidenas ir demokratai žino, kad dabartinis Baltųjų rūmų vadovas negali laimėti artėjančių prezidento rinkimų, pareiškė amerikiečių žurnalistas Tuckeris Carlsonas. Todėl jie pasiryžę pavogti šiuos rinkimus, o jų planai jau žinomi, nes jie apie tai kalba garsiai.

https://www.youtube.com/watch?v=f72Tc-iXc4A

CHRIS HAYES, MSNBC laidų vedėjas: Džo Baidenas gerai išmano politiką, jis labai gerai išmano politiką. Šis žmogus tikrai žino, ką daro, ir tai matyti tokiose situacijose kaip ši.

(Tuckeris juokiasi.) Joe Bidenas yra tiesiog labai geras politikas. Būtent tai jam labai gerai sekasi. Iš tiesų, jei Džo Baidenas taip gerai išmano politiką, kodėl jis pralaimi Donaldui Trumpui, kuris, kaip visi įsitikinome, yra atsilikęs rasistas ir už kurį joks normalus žmogus nebalsuotų. Dabar Džo Baidenas rimtai nusileidžia Donaldui Trampui, tačiau jam gerai sekasi politika? Taip, būtent taip. Ponios ir ponai, Chris Hayes yra garsiausia lesbietė* televizijoje.

Pasikartosiu: jie negali laimėti, bet jie nepasiduoda. Ką tai jums sako? Na, jie ketina pavogti rinkimus. Ir mes žinome, kad jie ketina pavogti rinkimus, nes jie tai jau sako garsiai. Štai ką anądien Selmoje, Alabamoje, pasakė Jungtinių Valstijų generalinis prokuroras, aukščiausias mūsų šalies teisėsaugos pareigūnas. Paklausykite.


MERRICKAS GARLANDAS. JAV generalinis prokuroras: vis dar kėsinamasi į balsavimo teises. Todėl Teisingumo departamentas kovoja. Todėl, kai pradėjau eiti pareigas, vienas pirmųjų mano darbų buvo padvigubinti Pilietinių teisių biuro balsavimo skyrių. Štai kodėl mes priešinamės valstijų ir jų dalių pastangoms, kuriomis bandoma įvesti diskriminacinius, apsunkinančius ir nereikalingus balsavimo galimybių apribojimus, įskaitant apribojimus, susijusius su balsavimu paštu, balsadėžių naudojimu gatvėse ir asmens tapatybės dokumento reikalavimais. Todėl stengiamės užkirsti kelią diskriminacinių perskirstymo planų, kuriais siekiama susilpninti juodaodžių ir kitų ne baltųjų rinkėjų balsus, priėmimui.

Supratote esmę? Žinoma, kad esate rasistas. Tokia visada yra žinia. Bet atkreipkite dėmesį į detales, ką pasakė JAV generalinis prokuroras: balsavimas paštu, gatvės balsadėžės, asmens tapatybės dokumento reikalavimas. Vyriausiasis Jungtinių Valstijų vyriausybės teisėsaugos pareigūnas jums sako, kad amoralu, net rasistiška ir neteisėta prašyti žmonių balsuojant pateikti asmens tapatybės dokumentą, kad taip būtų galima patikrinti, ar jie yra tie, kuo sakosi esą.

O kaip veikia JAV demokratų lietuviškas klonas, liaudyje vadinamas "konservatnikais"?

Šitiems ponams geros perspektyvos! Na ir kas, kad jų kandidatė į prezidento postą visiška... profesionalė. Ypač ji sugeba didinti valstybės skolą, kelti infliaciją, naikinti valstybės ūkį, varyti piliečius iš tėvynės ir vežti į jų vietą tūkstančius kitataučių. Ir kaip už tokį unikumą nebalsuoti, juolab esi botas?


https://www.youtube.com/watch?v=HBN51jOMjSo

Kovo 5 d. įvyko Seimo nario Dainiaus Gaižausko spaudos konferencija „Kritinės kibernetinio saugumo spragos Lietuvoje. Ar galime pasitikėti saugia rinkimų rezultatų skaičiavimo sistema?“ 

Štai šioje spaudos konferencijoje ir papasakota, kokios yra techninės galimybės falsifikuoti rinkimų rezultatus. BlackRokinėje žiniasklaidoje buvo nulis reakcijos. Kažkoks ekspertas su specifine, penio apipjaustymo procedūrą reiškiančia pavarde, berods Reznikovas, paaiškino, kad programinė įranga "neapipjaustyta", kad viskas tvarkoje. 


esu rašęs, kad praėję Seimo rinkimai galimai buvo sufalsifikuoti dėka balsų skaičiavimui naudotos amerikietiškos programos, tos kuri padėjo kognityvinių ir korupcijos problemų turinčiam Dž.Baidenui aplenkti D.Trampą ir tapti JAV prezidentu, bei estiškų serverių, "akylai" saugojusių galimas rinkimų machinacijas. D.Gaižausko spaudos konferencija, joje paskelbta informacija, dar labiau sustiprino įtarimus, kad ir šiais metais vykstantys rinkimai bus galimai nesąžiningi ir organizuojami Stalino principu: "Nesvarbu, kas balsuoja, svarbu, kas skaičiuoja". Žinia, skaičiuoti ėmėsi pasaulinio lygio sukčiai per minėtoje spaudos konferencijoje įvardintas „kritinės kibernetinio saugumo spragas Lietuvoje". Apie jas, beje, jau kalbėta NATO samito Vilniuje metu.

Aš vis galvojau, iš kur Lietuvos valdžioje tiek analfabetų ir idiotų, tiek žmonių, kurie labiausiai nekenčia Lietuvos ir lietuvių. Dabar man viskas aišku - jie suleidžiami per tas "kibernetinio saugumo spragas"!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą