2019-01-13

Italijos spauda įtaria, kad pirmieji Briuselio asmenys yra Sorošo nupirkti



Lapkričio 26 dieną Briuselyje, rašoma Italų portale „occhidelleguerra.it“ įvyko slaptas susitikimas. Čia susitiko Džordžas Sorošas, EK pirmininkas Žanas Klodas Junkeris ir Fransas Timmermansas, EK vicepirmininkas ir pirmininko pavaduotojas.

Susitikimo tema buvo Italija ir valdančiosios geltonai-žaliųjų koalicijos finansinis manevras? Tuo metu vyko arši mova su Briuseliu dėl 2019 metų Italijos biudžeto deficito, kuris buvo siūlomas 2,4% BVP, o Briuselis neleido viršyti 2% ribą.


„Aš negaliu nei patvirtinti, nei paneigti, kad buvo aptariama biudžeto tema“, - atsakė tuomet Natasha Bertaud, EK spaudos sekretorė, žurnalistui ir pažymėjo, kad „buvo aptarti Europos ir globalūs klausimai“.

Yra žinoma, kad Rotšildų patikėtinis Džordžas Sorošas turi gerus santykius su Timmermansu, du kartus jie susitikinėjo oficialiai, net praėjusių metų balandžio mėnesį. Jų susitikimo detalės, tačiau, lieka dideliu mastu paslaptimi. Kaip pranešė „Brussels Times“, Timmermanso spaudos sekretorius žurnalistams pranešė, kad juodu „pažįsta vienas kitą jau daug metų“, ir kad susitikime praėjusių metų balandžio mėnesį „aptarė klausimus, turinčius didelę reikšmę Europos Sąjungai“, kaip, pavyzdžiui, „ES valstybių santykiai su JAV“.

Timmermanso ir Sorošo draugystė


Timmermansas Belgijos laikraščiui patvirtino, kad nuolatos kontaktavo su Džordžu Sorošu ir Open Society Foundations pastaruosius 20 metų. Timmermansas pažymėjo, kad nedaro paslapties iš artumo finansistui. „Aš neabejoju, kad jo pasišventimas laisvei, demokratijai ir atviros visuomenės vystymuisi su lygiomis teisėmis visiems piliečiams bus tikras ir sąžiningas“, - pasakė Junkerio pavaduotojas.

Italijos Gamtos ministerijos vadovė Isabella Adinolfi pasakė: „Mes nusiuntėme eurokomisijai klausimą, kad paskelbti turinį susitikimo tarp Europos Komisijos pirmininko pirmojo pavaduotojo Frans Timmermans ir Džordžo Sorošo, kuri įvyko praėjusių metų lapkričio 26“.

„Mums skaidrumas – pagrindinė vertybė. Štai kodėl Timmermans, kuris yra Progresyvaus Socialistų ir Demokratų aljanso grupės pirmininkas, turi pranešti, jeigu jis praeityje gavo finansavimą iš Sorošo Atviros Visuomenės Fondo. Mes prašome, kad tas finansinis skaidrumas apimtų ir būsimą rinkimų į Europos parlamentą kompaniją“, - pažymėjo Adinolfi.

Lietuvoje mes irgi turime platų Sorošo draugų ratą, mintančių iš jo rankos ir, suprantama, dirbančių ne Rotšildų, bet Lietuvos labui. Tokie ir rezultatai: skurdas ir emigracija, masonų neužmirštuolės atlapuose.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą