2019-01-14

Vokietijoje ir Austrijoje Merkel svečiai šiais metais žudė margaites, moteris ir senutes


Žvėriškas nusikaltimas Bad-Kroiznache (Reinland-Pfalz), Vokietija. Čia prašantis prieglobsčio afganas (25 m.) su peiliu užpuolė ligoninėje nėščią moterį. Negimęs vaikas mirė. Mainco prokuratūra ir policija šeštadienį pranešė, kad nukentėjo 25-rių metų lenkė. Sausio 11 dienos vakare pacientę ekstra tvarka operavo. Po nusikaltimo afganas pabėgo, bet vėliau pasidavė policijai. Dabar jis yra tardymo izoliatoriuje, jam inkriminuojamas pasikėsinimas nužudyti, sunkus kūno sužalojimas ir nėštumo nutraukimas. Manoma, kad užpuolimas įvyko po konflikto.

Jena: Afganas nužudė 87 metų pensininkę. Merkel migracijos auka tapo 87 metų pensininkė. Ją nužudė 23 metų „pabėgėlis“ iš Afganistano, kurio areštui buvo išduotas „orderis“ už žmogžudystę. Nužudytosios duktė pranešė, kad mama dingo penktadienį, sausio 11 dieną. Pensininkės butas buvo atidarytas. Šeštadienį buvo apieškotas rūsys ir rastas nužudytos pensininkės kūnas. Afganas kaltinamas užmušęs pensininkę ir paslėpęs gyvenamo namo rūsyje. Merkel svečias iš Afganistano gyveno viename name su pensininke. Jis buvo sulaikytas šeštadienį 14 val.

Dvi šiais metais„pabėgėlių“ įvykdytos žmogžudystės Žemutinėje Austrijoje.


Vienoje policijai žinomas siras nužudė 16-metę Manuelą. Sekmadienį iš ryto krūmuose, 50 kilometrų į pietus nuo Vienos, buvo surastas 16-metės merginos lavonas paslėptas po lapų ir šakų krūva. Tai įvyko netoli užmuštosios namų. Jos lavoną atrado mama.

Tai jau buvo trečia moterų žmogžudystė su „multikultūriniu fonu“. Nusikaltėlis siras Yazan Аl-Malt (19 m.), dokumentaliai pripažintas pabėgėliu, buvo Austrijos policijos suimtas ir apkaltintas žmogžudyste. Mergina sausio 13, žmogžudystės išvakarėse, buvo vakarėlyje. Sekmadienį ji parke prie namų buvo nužudyta. Žudikas Yazan Аl-Malt į Austriją atvyko 2014 metais. Merginą siras parke pasmaugė.

Islamiška žmogžudystė Amstetten. Sausio 8 dieną islamo fanatikas turkas (37 m.) nužudė savo žmoną (40 m.) vaikų akivaizdoje. Ji buvo subadyta 38 peilio dūriais. Nusikaltėlis kaime, kuriame gyveno, žmones per prievartą vertė išpažinti Islamą. Visada buvo apsirengęs juodai.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą