2020-10-21

Afrikietis iš Komorų salų Austrijoje išprievartavo dešimt moterų. Policija ir prokuratūra nuo visuomenės slėpė juodaodžio nusikaltėlio nuotraukas


Austrijoje, Kärnten regione, trisdešimtmetis imigrantas (30) iš Rytų Afrikos Komorų archipelago salų keturis metus prievartavo austrų moteris. Visi nusikaltimai vyko prie diskotekos Klagenfurt mieste. Nusikaltėlį identifikuoti padėjo DNR tyrimas. Jis prisipažino dėl dešimties moterų išprievartavimo ir sulaukė 13 metų kalėjimo bausmės.

Austrų portalo Wochenblick.at nuomone, policija slėpė duomenis apie juodaodį serijinį nusikaltėlį, kad nesukelti „isterijos ir panikos.“ Prokuratūra ir policija neviešino paieškomo nusikaltėlio fotografijos, pagal kurią galima būtų išaiškinti recidyvistą, pranešti apie kitas aukas. Todėl afrikiečiui ir pavyko išprievartauti dešimt moterų, kol jis buvo sulaikytas.

Pabėgėlių nusikaltimų slėpimo praktika yra plačiai taikoma Vokietijoje, rašomaVokietijos portale Pi-news. Dėl musulmonų rasistinių išpuolių prieš moteris Naujaisiais 2015/16 metais Kiolne, policija gavo valdžios nurodymus slėpti pabėgėlių nusikaltimus. Pi-news nurodo visą eilę „pabėgėlių“ seksualinių nusikaltimų prieš moteris Vokietijoje.


https://www.wochenblick.at/polizei-verheimlichte-serientaeter-afrikaner-konnte-zehn-frauen-vergewaltigen/

http://www.pi-news.net/2020/10/kaernten-komorer-vor-gericht-wegen-zehn-vergewaltigungen/



 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą