2020-10-10

Merkel svečiai „pabėgėliai“ turtina vokiečių kultūrą ekshibicionizmu. Iš Europos daroma Afrika


2015 metais Vokietijos kanclerė Angela Merkel įsileido 1,7 milijono dažniausiai dokumentų neturinčių „pabėgėlių“. Propaganda skelbė, kad tai „gydytojai, inžinieriai, IT specialistai“, kurie praturtins Vokietijos kultūrą.

Šiandien vokiečių kultūra „turtinama“ įvairiapusiškai: išprievartavimais, vagystėmis, plėšimai, nužudymais, prekyba narkotikais, prostitucija ir pan. O, štai su darbu ir mokesčių mokėjimu pas Merkel svečius žymiai prasčiau. Dauguma gyvena iš pašalpų. „Merkel mus kvietė, o svečiai juk neturi dirbti“, - aiškina jie.

Turtinimas, kaip minėjau, yra įvairialypis. Viena iš vokiečių kultūros turtinimo formų yra ekshibicionizmas – genitalijų viešas rodymas ir tenkinimasis tai darant.

Kadangi nuo 2015 metų Merkel svečių nusikaltimai yra nuo visuomenės slepiami, todėl spręsti apie tai, kad nusikaltimus daro būtent šie Merkel svečiai, galima iš tokių nusikaltėlių charakteristikų: „tamsi veido, kūno, plaukų spalva“.

Vokiečių portalasPi-news užregistravo visą seriją kultūros turtintojų ekshibicionizmo atvejų:



Miunchenas: Liepos 20 d. tamsaus veido vyras (žiūr.nuotrauką) savo penį demonstravo metro keleiviui, po to 16 - metei merginai. Merginai pabėgus, Merkel svečias toliau ranka tenkino savo lytinius poreikius. Tai įamžino video kamera. Portale rašoma, kad po masinių išprievartavimų Kiolne per Naujuosius metus, valdžia uždraudė rašyti apie „pabėgėlių“ nusikaltimus.

Lüneburg: Rugsėjo 28 dieną Gvinėjos pilietis (34 m.) graibė jaunas moteris ir merginas, tyčiojosi iš kitų žmonių. 17-mečiu praeiviui grasino alaus buteliu, sumušti.

Tuttlingen: Spalio 6 dieną prie stoties ekshibicionistas išėjo iš mašinos su nuleistomis kelnėmis ir sustojo prieš 14-metę mergaitę. Pamatęs, kad jį stebi praeivė, iškrypėlis grįžo į automobilį ir išvyko. Jis aprašomas taip: apie 20 metų, tamsios veido spalvos, trumpi juodi plaukai.

Bad Homburg: Spalio 4 d. 49-metė moteris kurorto parke vedžiojo šunį. Ant suoliuko ji pamatė ekshibicionistą, kuris pasišalino pasirodžius policijos patruliui. Ekshibicionistas aprašytas taip: 25-30 metų, 180-185 cm. ūgio. Tamsi veido spalva ir plaukai.

Stuttgart: Spalio 6 d. tramvajumi važiavęs vyras susikišo rankas į kelnes ir ėmė ieškoti kontakto akimis su 16-mečiu vaikinu ir skleidė garsus. 16-metis persėdo į kitą vietą. Jis aprašė ekshibicionistą: 20-25 metų juodaodis.

Wallersdorf: Užfiksuoti keli panašūs priekabiavimo atvejai. Priekabiautojai merginoms siūlė susituokti. Vienu atveju rugsėjo 16 d. 24-metis prikibo prie 15-metės. 41-metis vyras „parodė pilietinę drąsą ir atėjo mergaitei į pagalbą. Priekabiautojas buvo sulaikytas, jam prireikė vertėjo.

Nordhausen: Spalio 4 d. įvyko ekshibicionizmo aktas. Vyras stovėjo ant kalnelio ir savo organu manipuliavo matant nepilnamečiui. Po to jis tai rodė 14-metei mergaitei. Iškrypėlio aprašymas: tamsiaodis, kalbėjos vokiškai.

Gelsenkirchen: Rugsėjo 30 d. 31-metė vedžiojo parke šunį. Čia ant suoliuko gulėjo vyras ir onanizavo. Paskui ėmė sekti moterį. Tyrėjai ieško 20-25 metų tamsiaodžio.

Kassel-Bettenhausen: Spalio 7 d. iškrypėlis pastebėtas prie vaikų aikštelės. Policija apklausė kelis liudininkus. Nusikaltėlis 165 cm ūgio, juodi plaukai, rudos akys.

Karlsruhe: Spalio d. 7 iškrypėlį su nusmauktomis kelnėmis pamatė 46 metų bėgikas. Bėgikas jį aprašė: trumpi tamsūs plaukai ir pietietiška išvaizda.

Jeigu ES neatsisakys europiečių genocido programos, greitai Europa taps laukine Afrika.

Baltųjų europiečių genocidą yra suplanavę ES „tėvai“. Kudenhove-Kalergi planavo iš mūsų padaryti mišrios rasės „kiekybės žmones“ (1, 2).

Europos Komisijos vykdomam europiečių genocidui šį mėnesį buvau skyręs apžvalga: „Didžiausias Europos Komisijos rūpestis – baltosios Europos naikinimas (apžvalga).“

Afrikos gyventojų apklausos parodė, kad baltosios Europos sunaikinimas, jeigu ES migracijos politika nesikeis, yra labai realus. Breitbart rašoma, kad iš Afrikos į pietus nuo Sacharos, kur gyvena 1,1 milijardo žmonių, emigruoti į Europą arba į JAV per artimiausius 5 metus nori 2/3 gyventojų. Emigruoti nori ir 42 procentai Magribo jaunimo. Iš Libijos 69 procentai jaunimo, Jemeno – 69, Irako – 65.

Pasaba. Visos bloge skelbiamos publikacijos yra dubliuojamos mano portale www.manolietuva.com







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą