2020-10-23

Merkel svečias iš Sirijos Drezdene vieną vokietį papjovė, o kitą sužeidė. Krikščionis jis norėjo „sunaikinti“ ir „nupjauti jiems liežuvius“


Pagaliau Vokietijos valdžia suprato, koks pavojingas buvo Аbdula Al Chadž Chasan (20 metų). Kriminalinė policija ir Saksonijos konstitucijos gynimo tarnyba atsidūrė nepatogioje padėtyje. Rugsėjo 29 dieną Аbdula Al Chadž Chasan buvo paleistas iš įkalinimo vietos, o po penkių dienų, spalio 4 dieną, užpuolė Drezdene vokiečius turistus Tomą L. (55 metų) ir jo draugą (53 metų). Teroristas į Vokietiją atvyko 2015 metais, Vokietijos kanclerei Angelai Merkel pakvietus ir atvėrus šalies sienas. Čia jis pateikė pareiškimą dėl prieglobsčio ir 2016 metais gavo pabėgėlio statusą. Jau prieglaudoje jis verbavo Islamo valstybės pasekėjus ir grasino kitų religijų tikintiesiems. Krikščioniui jis parašė: “Aš nužudysiu tave šiandien. Aš nupjausiu tau liežuvį, krikščioni”.

2017 metų rugpjūčio pabaigoje Аbdula Al Chadž Chasan buvo suimtas. Gruodį jis buvo nuteistas įkalinimo bausme už užpuolimą ant teisėsaugos darbuotojų ir kūno sužalojimus dviem atvejais.



Policija mano, kad teroristas planavo seriją teroro aktų švenčių metu, tokių kaip Dresden Vogelwiese ir naktiniuose kino teatruose Elbės krantinėje. Be to, jis internete ieškojo šachido diržo gamybos aprašymo.



Naktį iš spalio 20 į 21 d. specialiųjų pajėgų kariai suėmė įtariamąjį Drezdene. Spalio 21 dieną buvo išduotas jo arešto orderis. Sulaikyti Аbdula Al Chadž Chasan padėjo DNR tyrimai.

Vokietijos saugumo tarnyba Abdulą vertino kaip „aukštos rizikos asmenį“, po to, kai jis pareiškė ketinąs pulti Vokietiją. Tarnyba turėjo galimybę jį sekti 24 valandas per parą, bet to nedarė.

Vokietija neišsiunčia teroristų namo. 2019 čia buvo 28000 islamistų, 5 procentais daugiau negu 2018 metais.

Šis išpuolis įvyko vos prieš kelias dienas, kai Paryžiaus priemiestyje mokytojui islamistas nupjovė peiliu galvą.

Visų šių teroro aktų tikraisiais kaltininkais, mano nuomone, reikia laikyti Vokietijos kanclerę Angelą Merkel, Prancūzijos prezidentą Imanuelį Makroną ir kitus ES valdančiuosius neoliberalus, vykdančius Europos islamizaciją. Juk jie į Europą įleido, ir šiandien įleidžia, šimtus tūkstančių teroristų, neturinčių dokumentų, apie kurių praeitį europiečiai nieko nežino. Šitie potencialūs banditai ir teroristai gyvena tarp mūsų, gyvena už mūsų pinigus, nedirba, šlaistosi Europos gatvėmis ir tyko mus nužudyti.







 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą