2020-10-31

Siaubas! Rusų futbolistai Londone neatsiklaupė prieš Black Lives Matter


Spalio 29 d. Rusijos futbolo komanda „Krasnodar“ žaidė Čempionų lygos rungtynes Anglijoje su „Čelsi“ klubu. Naujienų portalas „Katiuša“ spalio 30 d. apie tai parašė: „Vakar vakare prieš Čempionų lygos mačą mūsų vaikinus bandė įtikinti savo noru atsiklaupti prieš negrus, prisipažįstant rasistais ir atgailaujančiais nežinia už ką Black Lives Matter. Galiausiai klūpinčių pozoje atsistojo tiktai 4 nevispročiai iš visos komandos, iš kurių 3 buvo legionieriai“. Dėl tokio akibrokšto „priblokšti“ organizatoriai net užlaikė varžybas. 

„Katiuša“ pažymi: „Štai ir atsirito iki Rusijos mada pulti ant kelių prieš „naujojo pasaulio šeimininkus“ - bedarbius Amerikos negrus, pederastus ir kitas „mažumas“...“ remiamas Sorošo ir kitų neokonų."



Rungtynių organizatoriai bandė aiškinti „laukiniams rusams“, kaip svarbu „bučiuoti negrams kojas ir atgailauti dėl rasizmo vardan pasaulinės tolerancijos“. Įrodyti nepavyko.

„Atskirai reikia pasakyti apie tuos, kas atsiklaupė, - žiūrovai tribūnose ėmė juos nušvilpinėti.“ - rašoma portale.

Anglijos spauda labai pasipiktino tokiu rusų elgesiu. Kaip čia taip, juk už „Krasnodaro“ komandą žaidžia trys negrai. Koks rasizmas! Keisti tie Britai. Ką? Nežino, kad Rusija niekada Afrikoje neturėjo kolonijų, neskriaudė negrų. Priešingai, TSRS dešimtmečius mokė afrikiečius, statė mokyklas, rėmė, maitino, diegė Afrikoje socializmą ir komunizmą, nurašė visas buvusias jų skolas.

Lietuviai irgi Afrikoje neturėjo kolonijų, patys buvo kelis šimtmečius Rusijos kolonija, bet gi klaupiasi. Pamenate, per pačią COVID-19 pandemiją „Laisvės“ partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė klupdė gimnazistes prieš negro recidyvisto paveikslą prie JAV atstovybės vartų (1,2,3). Įdomu kokią maldą kalbėjo tuomet Armonaitė? Gal meldė Sorošo, kad padėtų falsifikuoti būsimus Seimo rinkimus?








Šaltinis: http://katyusha.org/view?id=15435

Nuorodos:

https://manolietuva.com/?p=2855

https://manolietuva.com/?p=2868

https://manolietuva.com/?p=2883




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą