2020-10-02

Vaikai miršta dėl kaukių dėvėjimo?! Vokietijos gydytojas Bodo Schiffmann (video)


https://youtu.be/4iRQFYI906o

Vokietija: dar vienas vaikas tapo kaukių dėvėjimo auka. Autobuse, po užsiėmimų mokykloje, 6 metų mergaitė neteko sąmonės. Vairuotojas taip ir nenuėmė kaukės, iškvietė greitąją, kurios gydytojai vietoje nuėmė kaukę ir prijungė prie deguonies tiekimo. Vakarop, neatgaudama sąmonės, numirė.

Jos vaikų gydytojas pranešė gydantiems gydytojams ligoninėje, kad mergaitė nesirgo jokiomis ligomis ir buvo absoliučiai sveika. Pirminė diagnozė – apsinuodijimas CO2, kas nėra natūrali mirties priežastis.  

Dar iš ryto mergaitė nenorėjo sėsti į autobusą, nes blogai jautėsi ir ėmė dūsti uždėjus kaukę. Jau ankstesnėmis dienomis ji skundėsi mirgėjimu akyse, bet jai neleido nusiimti kaukės. Tėvai mėgino nuraminti mergaitę, nupirkę jai ypatingą gražią kaukę.

Kreipimasis verkiančio aukščiausios kategorijos gydytojo Bodo Schiffmann, otolaringologo, vieno iš gydytojų, vadovaujančių judėjimui pasipriešinimo epidemiologinėms priemonėms:



„Tauta tai jau ne pokštas ir ne pramoga, numirė jau trečias vaikas ir man žinoma visa informacija iš tėvų. Aš net susitariau dėl interviu. Aš privalau padaryti interviu, kad jūs man patikėtumėte. Tai tiesiog nepakeliama! Miršta vaikai! Aš ne šalininkas suokalbio teorijos aš ne kovidiotas.

Vaikai miršta, nes juos verčia nešioti kaukes prieš susirgimą, kurio nėra. Išeikite į gatves tėvai ir mokytojai! Mokytojai jūsų laukia galiausiai bausmė ne sveikatos ministro. Jis atiduoda įsakymus, o jūs juos vykdote. Jūs vykdytojai šių žudikiškų įsakymų! Pabuskite! Jus paduos į teismą tėvai, o ne politikus.

Jūs, mokytojai – atsakingi už trijų vaikų mirtį! Pabuskite jūs pagaliau! Man žinoma visa istorija ir jūs ją išgirsite. Jūs, kurie sėdite ant sofos ir manęs klausiate apie šaltinius ir tuo pačiu drebate iš baimės už savo darbą, kreditą, namą. Kas dar turi įvykti, kad jūs įveiktumėte savo baimę ir išeitumėte į protestą! Jums nepakanka 3 mirusių vaikų per savaitę? Kiek dar turi mirti? Tai jūsų pareiga platinti šią informaciją, jei aš rizikuoju savo galva.

Mirusios mergaitės Lizos draugės kaltinimai: „Man labai sunku. Mirė mano draugė Liza. Liza pasakė mokykloje, kad jai skauda ir sukasi galva. Mokytoja pasakė: „tu privalai dėvėti kaukę, kitaip mirs tavo senelis ir senelė“. O dabar Liza mirė, nes ji dėvėjo kaukę!

Mirtis dėl deguonies trūkumo – mirtis nuo CO2 pertekliaus. Aš kaltinu visus jus suaugusius, kas negina mūsų vaikų. Mes dar negalime priešintis. Kaukių dėvėjimas – tai vaikų prievartavimas! Kodėl jūs neginate jų? Kur jūs, tėvai, mūsų gynėjai? Gal jūs norite, kad visus mus užkastų kapinėse? Ir tik todėl jūs paklusniai vykdote visa tai, ką jums įsakinėja?

Šiame portale yra video nuorodos ne tik į Youtube, bet ir kitas video platformas:

https://3rm.info/main/81996-vyhodite-na-ulicy-skolko-esche-dolzhno-umeret-roditeli-chego-vy-zhdete-uchitelja-vy-ispolniteli-prestupnyh-prikazov-video.html






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą